Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
viccet félretéve engem csak azért zavarnak ezek ,mert lehúzzák a csóri önbizalom hiányos fickókat akik befizetnek nekik egy valag pénzt....a "tréner" lányok adják alájuk a lovat az előadások alatt jól behülyítik őket azok meg örülnek...aztán real life-ban meg jön a koppanás
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.02.21. 16:20:16
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
http://gaborszantai.co.uk/
BS

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.02.21. 11:08:24
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Szerintem szem kívánja a széles vásznat 😊 Mikor könyvet olvasol akkor nem gond a vertikalitás, más tészta. Olvasni nem jó úgy hogy forgatni kell a fejed, az álló formátum miatt szinte a szemednek sem kell annyit járnia.
Hogy művészileg mit választ az tényleg a videozó dolga, ha tudja mit csinál... ha meg nem akkor meg nagy valószínűséggel szar lesz a kompozició és rossz lesz nézni is...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: Blum, 2015.02.20. 23:18:08
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

"The trees move. Do you not see it?"
a sok nagy tudású "művÉSZ" leugatná, hogy milyen béna.... csak, mert technikailag támadják, de művészileg ugye NEM tudják indokolni (lásd mint aranymetszés). Na de mindegy is... Akik telefont egy szintben látják a fényképező géppel (jelenleg legalábbis)...<#idiota>#idiota>
Ugyanis, a kép/videó készítésben az eszközön is sok múlik, de a legtöbb mégis az alkalmazóján. De, a fix fókusz akkor zavaró, ha NINCS alternatívád, nincs manuális fókusz, stb...
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Utoljára szerkesztette: Hugh Hefner, 2015.02.20. 18:20:43