379021
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Spi0n? -
Téged is kiüthetne valaki, hogy ekkora képet nem spoilerbe raksz. -
na kiutom az autobuzerantokat most joool
-
Dobronski #350052 Ez az autó öregebb nálam :D -
ilyen szar téket... -
-
nem tudom pontosan mi is ez, e olyan feje van, mint az egyik rajzfilmben vmi kacsának... -
sérti a nyugalomhoz való jogomat -
HerrLaszlo #350047 attól mert nagy teljesítményű gépjárműved van, még nem kéne így viselkedni a közutakon mert ez közúti veszélyeztetés ha jól tudom
szóval csak okosan -
-
Kutya ugatás nem illegális. -
Nincs rá pénzed, fogadd el... :D -
miért? csak az állatokra kell tekintettel lenni? -
inkább ez a batman-es kép, mint a kinek van jogsija és kinek nincs téma
Egyébként a ladást én se engedtem volna be, aki sajnálja a legcsekélyebb jelzését a sávváltási szándékra azt én nem eresztem be. Legalábbis a mi országunkban elvárható az index használata és akkor simán alkalmazható a cipzár effektus. Olaszoknál például más a helyzet, ott azt tapasztaltam az indexet senki se használja, simán behúzódnak a másik elé az pedig ezt tolerálja. Ott is él egy mindenki által betartott játékszabály a közlekedésben.
Amúgy fiatalon én még bepöccentem a bunkókon, ma már megtanultam elereszteni ezeket. Van más dolog amin bosszankodhat az ember, miért egy suttyó csessze fel az agyam pont akit valószínű soha az életben nem látok többet. -
bono75 #350041 nem!
-
bono75 #350040 Komoly szöveg sehol semmi+ 2 k riszálja magát :)
Utoljára szerkesztette: bono75, 2016.01.02. 12:39:46 -
Ferenc4 #350039
-
Dobronski #350038 10
-
Mindenki gyökér, csak te vagy helikopter, ezért *intélünk* el
-
Hát a gyökérség azt hiszem inkább rád igaz...meg a 15 éves BMW-dre 
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.01.02. 11:12:57 -
Dobronski #350034 Nem. Csak gyökér vagy. :D Elintélsz mindenkit mert van valamije. Tipik magyar. 
másik gyökér -
Jaj nem ismered még a srácot, gyere a pelleri topicba :DD -
gotchaaa #350032 -
Ami utána történt az megint más tészta, azt megérdemelte a Ladas :) -
Én ilyet nem írtam pl. Lehet, végül beengedem, mert nem akarnám össze törni az autóm, de erősen dudáltam/villogtam volna rá az tuti, és én is erőszakosan próbáltam volna az elsőbbségemnek érvényt szerezni, egy ésszerű határig.
-
Igazad van, mindkettő majom, és igazad van abban is hogy be kellett volna engedni.
Én is azt írtam hogy simán beengedtem volna. Meg szerintem az emberek 99 %-a.
De ettől még semmi joga nem volt a Ladásnak így viselkednie, mert egyszerűen a közlekedés alapja a kresz nem pedig a pillanatnyi lelkiállapotunk. Nem védem a másik autóst sem, ne értsd félre. De jogos volt.
A ladás legfeljebb tudomásul vehette volna hogy nem engedték be, és kivárja a sorát, ennyi. Velem is sokszor megesik hogy nem engednek be, de ez van, én is kivárom a soromat, és tuti hogy pár autón belül lesz vki aki beenged.
Na sikeresen szétoffoltuk a topikot :D -
Az a baj, hogy ti most arról beszéltek mi volt szabályos vagy sem, én ezt nem is vitattam mondjuk, hogy ki volt szabálytalan, a lényeg szerintem inkább az, hogy mit kellett volna tennie a nagyobb autónak. Többen is azt írtátok, hogy beengedtétek volna, akkor is ha majom volt, és ez a lényeg szerintem. -
És most tapsolnom kéne mert van egy 325i-d? 12 éves vagy 2 éves? mert hogy a lényeget nem mondtad miközben menőzni akartál :)
A viccet meg érteni kéne....
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.01.01. 20:52:05 -
jaa, hogy a LADA szoritotta le őket? :DD -
Dobronski #350025 azért mert nem engedheted meg magadnak nem kell fikázni :) én pl. mindig beengedek mindenkit, jobbra tartok, nem tartom fel a sort, parkból kiállva sem tartok fel senkit inkább várok fél percet. :)
bmw 325i :) -
:DD
A hozzászólásod végén írtad le a lényeget.. te is beengedted volna.. a vezetés nem kinek volt igaza verseny.... mert azzal utolag már kitörölheted a segged
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.01.01. 20:48:50 -
-
Remélem nincs jogsid....
Értsd már meg, hogy itt arról van szó, hogy a ladás szabálytalankodott és PONT. Nem "jó fejségről" vagy "nem jó fejségről" van szó! Elég nagy baj, hogy néhányan érzelmeket visznek a vezetésbe. Van a KRESZ, egy szabály gyűjtemény, amiben össze van szedve minden szabály ami egyformán vonatkozik minden egyes forgalomban való résztvevőre!
Egyébként hatalmas tévedésben vagy mert elég előzékeny sofőr vagyok és gyakran le szoktam mondani az elsőbbségemről. (de ezt senki sem várhatja el tőlem mint ahogy én sem várhatom el senkitől) Sőt mi több a zebrán is át szoktam engedni a gyalogosokat.(mivel elsőbbségük van)
Valószínűleg én beengedtem volna a ladást is.
De a tényen nem változtat, hogy nem volt elsőbbsége és több szabály ellen is vétett! -
Olvasd mán el wazze, mit írtam! NEM az a gond, hogy ha az EMBER benézi!!! Az se baj, ha BMW-s!!! Addig, amíg BETARTJA az alapvető dolgokat. Pofátlankodik? Nem gond, ha legalább van akkora ferr csóka, hogy kibassza az indexét, és felrakja a kezét!
Ráadásul, ha ezt előre megteszi, mint ahogyan írtam, a többség még ha elsőre be is tartana neki, respektálni fogja, és SEGÍTI a pofátlant is. 
Én is volt, hogy benéztem valamit, hogyne. Ilyenkor én legtöbbször ablakot letekerem, és felveszem a szemkontaktust a kiszemelt "áldozattal", aki elé be akarok kéredzkedni. Ha beenged ok, ha nem, akkor majd valaki más, ENNYI! De eszembe se jut rá húzni a másikra így a kormányt.
Ha beenged, mivel szemkontaktus volt, látja ahogyan elrebegem, hogy "köszönöm", felrakom a kezemet, amikor befordulok elé, akkor még a vészvillogót is benyomom 1-2 villantásra, me számomra ez NEM megterhelő....
-
ezt mondom én is, sok itt a köcsög bmw-s :) -
Látom neked is fontosabb hogy igazad legyen az utakon, mint az hogy ne törd össze magad vagy másokat
-
Szerintem rosszul latjatok, elsobbsege annak van aki a nagyobb gepet vezeti mindenki mas csak gordeszkas ;)
-
Ugye nincs jogsid? Vagy legalábbis nem szoktál vezetni? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-