Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

http://gaborszantai.co.uk/
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Per Aspera Ad Inferi.
http://gaborszantai.co.uk/

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
mea culpa
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
BTW van URL tag is.
szerk: valamiert nem akarja, akkor csak url-ben 😞
http://img-9gag-ftw.9cache.com/photo/a1eWxQP_460sv.mp4
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.03.11. 09:30:03
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
pred
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ha koncert lennél, elmennék rád. <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Mixe3y, 2015.03.10. 21:07:56
http://www.akciofigura.hu
Nem tudom, de akkor ez alapján történelmi személyiségeket is lehet idézni nem? Abban azért nagyobb lenne a potenciál...
Erre a városban az a néphiedelem hogy a helyi konzervgyár vizével locsolnak.
<#zavart2>#zavart2>Télleg??!!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
14 éves gamerek szokása ez, nem 31 éves felnőtteké.
ráadásul meg sem sértettem, csak annyit mondtam, hogy a utorrent új lépése pofátlanság volt (nem véletlen vették ki például még ninitéből is azonnal), ha ő mégis azt akarja használni, akkor tegye
na de kiszálltam, hf

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
+segíteni próbáltam az upnpvel, hogy a jövőben ne kelljen szopnod a statikus portforwarddal.
ha ezt így hálálod meg, az nem engem minősít.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."