Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
Na itt van még egy "első menetes alfahím"! Már a bevonulás halálos <#nevetes2>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Random_
nekem nagyon tetszik!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

balos milyen fejet vág már a puszi után: "na, ezt nem kellett volna" 😄D
Crem
Ez jó volt!😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Tyler1
De szinte menetrendszerű, hogy mindig ezek nyúlnak ki az első menetben 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Alien69
Te ott dolgozol, azért linkelted? Vagy, érdeked fűződik hozzá pl kapsz lét, ha "terjeszted", esetleg nézettség generálás után valamit, vagy wtf? Ezzel az erővel az ÖSSZES szart bedobhatjuk ide... <#conf><#vigyor1> Persze, van görgőm, de legalább írtál volna valamit, hogy "milyen szar reklám", és akkor max nem nézi meg az ember. <#nemtudom>

pont ezert lett linkelve, mert szar

http://gaborszantai.co.uk/

Alien69
Ez reklám? ME se nem humoros, se nem semmi, de inkább reklám. Annak is szar, de ez most mindegy. <#vomit><#ravasz1>

Sippie
látszik hogy nem boxol nyolc éve...
RelakS
Önélzetes kis latol

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Crem
Arcoskodott,ráb@szott!😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BoneDragon
Valahogy nem ilyenre számítottam. <#idiota>

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

AnarchoiD
18+
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

BenedekFeco

BenedekFeco
Tudtam, hogy már láttam valahol. Köszi

RatBaG

http://gaborszantai.co.uk/

BenedekFeco

Mennyire igaz- Már egy nemesebb szervem tele van házépítős, vadászós, túlélős, licitálós és egyéb "realitykkal".
History most reklámozza a History2 csatornáját, hogy azon már tényleg történelem a téma! 😄
SötétBarom

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

tenyleg 😊

mea culpa

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

benőmenő
Mivel .mp4 így nem is tudod beszúrni pl. képként, mint egy .gif-et. Egyébként jobb is, mert elég nagy.
BTW van URL tag is.
10 pontos, szvsz

szerk: valamiert nem akarja, akkor csak url-ben 😞

http://img-9gag-ftw.9cache.com/photo/a1eWxQP_460sv.mp4
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.03.11. 09:30:03

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

lac coo
Legalja, büdös munkások nélkül : 😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

predator1982
aztapicsa.....hát ezt ha még kitalálta is kemény...ha meg nem akkor őszintén sajnálom szegény párát!

pred

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

ennek a kategóriának szerintem ő a nyertese:

Ha koncert lennél, elmennék rád. <#banplz>
Utoljára szerkesztette: Mixe3y, 2015.03.10. 21:07:56
cikasz

http://www.akciofigura.hu

Sziasztok! Tudnátok állatos és babás yutub videókat betenni? minél többet annál jobb. Köszönöm!

BenedekFeco

Ezt a lehetőséget kár lenne kihagyni. Ti melyik halott rokonotokat/ismerősötöket idéznétek meg?

Nem tudom, de akkor ez alapján történelmi személyiségeket is lehet idézni nem? Abban azért nagyobb lenne a potenciál...
BenedekFeco

LeWyTy
Amit mifelénk szoktak locsolni attól ha még friss akkor rohadtul tud csúszni, ha meg már felszárad akkor ragad tőle minden. Valami biztos van benne.
Erre a városban az a néphiedelem hogy a helyi konzervgyár vizével locsolnak.
<#zavart2>Télleg??!!

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

látom nem jött át, hogy teljesen telibeszarom, hogy hogy írta a nevem. de ha egy észérveket összeütköztető normális vitában valaki így reagál, az para. szerintem 😄
14 éves gamerek szokása ez, nem 31 éves felnőtteké.
ráadásul meg sem sértettem, csak annyit mondtam, hogy a utorrent új lépése pofátlanság volt (nem véletlen vették ki például még ninitéből is azonnal), ha ő mégis azt akarja használni, akkor tegye

na de kiszálltam, hf
BenedekFeco

BenedekFeco

FalseHeLL
?

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Jézusom! Tényleg kisbetűvel írták a neved?! Basszus, azért jól vagy? Én nem is tudom, mit csinálnék, ha velem, vagy a családomból valakivel történne ilyesmi...
BenedekFeco

persze, ha érvelni nem tudsz, akkor jöhet a nevem kisbetűvel írása, esetleg a személyeskedés.
+segíteni próbáltam az upnpvel, hogy a jövőben ne kelljen szopnod a statikus portforwarddal.

ha ezt így hálálod meg, az nem engem minősít.
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

vizes
<#hehe>

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "