Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálunk van takarítás meg minden, bár 13k havonta (drága a lift és pont az elsőn lakunk ...)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Nálunk szerencsére nincs olyan opció, hogy valaki nem fizet, viszont nagyon nehéz bármiféle módosítást áttolni a lakógyűlésen, mert 30-40%-os a részvétel, és csomó mindenhez 50%-os "igen" kell.
( Tudom hogy a chemtrailesek meg az oltásellenesek módszere, de ellenpéldával szemléltetve, klasszik 10 emeletes panel, bedöglik a lift, akkor nem a lakók lesznek végig verve, hogy ugyan már, aki ért a liftekhez, vagy legalább van 8 általánosa, az javítsa meg, hanem szépen kihívják a lift szerelőt, aki megcsinálja. Pénzért. Abból a pénzből, ami be van építve a közös költségbe ilyen célra. )
Csak hát ugye itthon vagyunk, és ez egy nagyon jó lehetőség arra, hogy "közpénzeket" lehessen lenyúlni. Illetve a mindene spórolás, mert nem baj, hogy rohad a lakás, csak legyen alacsony a rezsi. Tudnék mesélni ... 😄
( ingatlan kezelő = közös képviselő, annak függvényében, hogy milyen típusú lakás )

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Köszi
szerk: wikipédián utánanézve tényleg helyes az ábra...na ezt nem gondoltam volna,azt sejtettem hogy a bocskorosok mindenhova igyekszenek beférkőzni,de hogy ennyire
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.03.13. 16:24:36
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Balaton
<#eljen>#eljen>
yó a parókája
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.03.13. 16:24:02
GOOBY, pls
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://444.hu/2015/03/12/belga-szerelmes-vagyok/
Per Aspera Ad Inferi.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Akkor jöhet a kvízkérdés! Ki, mennyi 90-es videoklipet ismert fel?
Nekem ezek vannak meg:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ki tudja a napszemcsis csajszit, meg a kapucnis Afro-Amerikait?
Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2015.03.12. 18:20:20