Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó, elnézést, én még csak nőtől láttam ilyet. 😛
ez nem lehet pusztán a gyakorlás kérdése 10 nőből kb 9 így dob.......de inkább 9 és fél 😛 amelyik "férfi" dob így ott pedig komoly gondok lehetnek.......
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.04.12. 12:17:56
Roger6

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Sippie
én azt nem értem, hogy nem éles gránáttal nem lehet előtte gyakorolni? Dobáljon gumikacsát vagy bármit, azon legalább kiderül ha képtelen rá.
FalseHeLL
Bal kézzel dobok így. Gondolom onnan jön, hogy kiskorban nem sokat labdáztak vele, hogy kialakuljon a labdaérzék.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Roger6
Ilyen van férfiban is, nem nemfüggő.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.04.12. 11:28:21

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Kata
Gondolom csak gyakorlás kérdése. Aki soha nem dobott el semmit életében, az ilyen bénán csinálja akár férfi akár nő. Én labdákhoz vagyok ugyanilyen béna, sírva röhögnél ha adnál egy labdát kínlódni. Egyedül a röplabda megy, mert azt csináltam gimiben.

[/cserf][/fülünyúl]

Ezt soha nem értettem, hogy egyes nők hogyan lehetnek ennyire gyökerek ahhoz, hogy eldobjanak valamit.
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Kata

látom, nem bírod ki
Utoljára szerkesztette: Kata, 2015.04.11. 21:14:25

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Nem mertem poénnak venni, mert annak túl gyenge volt.

[/cserf][/fülünyúl]

BenedekFeco

passatgt

Királyt leváltani... Aha, igen. Azt szokás, persze. 😄
Krinyo

theone91
Jaj, nem kell mindent komolyan venni.

neeeeeeeeeeeee síííííííííííííííííírok 😄 😄 ez kegyetlen 😄 😄
Tikal
Igen, az.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

LeWyTy
"Névleges vezető" Ő csak integet, ezért minek váltsák le. <#banplz>
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.04.11. 15:26:50

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

BenedekFeco

BenedekFeco

AnarchoiD

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Azt fejtettem ki, hogy nem több. Akire azt mondjátok hogy nem DJ, csak playgombnyomkodó, az is definíciószerűen DJ, csak szar. Úgy általánosságban egyszerűbb ám minősíteni, mint új fogalmakat kitalálni feleslegesen...
Evolúció

+18 gif
Tikal
Nem mondtál semmi újat 😊
Amiről szó van, az az hogy csak egy play gomb nyomás e az egész vagy annál több.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.04.11. 14:21:11

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

theone91
Ezért hoztam fel a "nem színházba megyek mozifilmet" nézni példát. Nem összehasonlítható.

Kata
Ne erőltesd, látszik, hogy nem értetted / nem akartad megérteni amit mondtam.

[/cserf][/fülünyúl]

Alapvetően DJ az, aki zenét rak be közönségnek, hogy szóljon. Az, hogy skreccsel vagy konferál, vagy mixel vagy kutyafasza, az mind opcionális. A felszerelés is, hogy az most bakelit, kazetta, CD, vagy Winamp. Tökmindegy. Aki a zenét csinálja a buliban, és nem élő, hanem felvétel, az DJ.
Minden más szarkavarás csak a "no true scotsman" érvelési hiba.
theone91
Kár, hogy nem saját zenét játszott.

<#zavart1>

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
bizarr gyerekkönyvek:

még több itt

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Mit lehet ezen a DJ témán ennyit lovagolni? A DJ az DJ. Nem hegedűművész, de nem is Winamp kezelő. A DJ nem virtuóz, de DJ az kell. Egy virtuóz nem tud DJ szettet összerakni, pedig a jó DJ szett jó. Az elektronikus zenéket sem DJ írja, de aki elektronikus zenét ír, nem feltétlenül tud jól keverni, élő közönséget megmozgatni. A jó DJ promotálja az elektronikus zenét írók zenéit, a jó DJ jó bulit csinál, a jó DJ megtalálja a Beatporton naponta 10ezrével megjelenő zenék közül a legjobbakat és a hasonló ütemű és hangulatú zenékkel egy kellemes 1 vagy 2 órát összedob. A jó DJ nem zeneművész, de jó.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Kata
<#nevetes1>

[/cserf][/fülünyúl]

BenedekFeco

RatBaG
nem olaj a tűzre, becsszó!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.

😄DDDD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

bardocz
A dj-k letöltenek macskás képeket, megnyitják utána notepad-ben, onnan kimásolnak random sorokat, elmentik mp4-ben, és így lesz a zene. Fact.
Tikal
Erre nem táncolsz, ennyi. Ha elmész meghallgatni egy szimfonikus művet, arra hogyan táncolsz? ... csak hallgasd és élvezd.. mondjuk te pont nem mert nem tetszik 😄

Tikal
Neked se esett le, hogy ez egy bajnokság, nyilván az volt a cél, hogy minéél többet megmutasson a technikai tudásából. Az meg hogy neked mi zaj vagy nem, az szubjektiv, hidd el nagyon sokan élvezik amit csinál. De a kísérleted érdekelni azzal az utcáról behozott akárkivel...
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.04.10. 23:51:48

Tikal
csak megnyomta a play-t, a többit az automatika csinálta, nem nagy kunszt 😉

Tikal
Az a baj, hogy a DJ nem csak azt jelenti hogy lejátsza a zenét. Mert scratch-elni is a DJ scratch-csel. A másik, hogy az sem mindegy, hogy hoygan játssza le azokat a zenéket, sorrend, hangulat stb, mert ha 100 dalból lehetne válogatni hogy állits össze egy mixet, gyanítom a te mixed nem lenne olyan jó mint mondjuk A-Trak-é akit linkeltem vagy egy Mark Ronson-é. Ezzel nem azt mondom, hogy részben nincs igazad, mert valóban rengeteg tehetségtelen van, de ez így van minden szakmában vagy művészetben, szóval nem kell leírni az egész DJ-zést...

SzirmosSzisza
Ja hát ha az oldal alapból JS-sel megy akkor ilyen.

Amúgy ignoráljátok már egymást, meggyőzni úgyse fogjátok 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

szia!
theone91
Nem gondoltam volna, hogy a Dumaszínház egy fokkal viccesebb angolul.