Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy olimpiai súlylökőnéni szerintem a legtöbbőnknek a fejére húzná a sörös rekeszt, utána meg jól megdobálna, gyakorlatilag bármivel. 😄

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Úgy látszik Kata és a flémkeltés már hungarikum az SG berkein belül 😄
Ez teljesen rendben van, ezt tényleg ő követte el.
Ezt meg nem:
És ez már sztem nem okés, olyan dolgokat adni a szájába, amit nem írt le soha. És ugye mivel meghalt, nem tudja magát megvédeni, ezért nem fair.
De valójában leszarom ám teljesen. Én sztem nem fogok rajta már viccelődni, ti meg azt csináltok amit akartok. 😛 😊
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Persze nem törvény ez, max ízléstelen.
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.04.12. 14:59:05
Ezért hímsovinisztáztalak le, mikor kapásból azzal nyitottál, hogy a nők bénán dobnak, mert nők. Értem a férfit a garázsba, nőt a konyhába életszemléleted, csak ez a dobálósdi pont nem ebbe a kategóriába tartozik, nemektől független.
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Eldobni valamit sztem az egyik sem kategória egyébként.
[/cserf][/fülünyúl]
azért,mert épp az a lényeg,hogy a nők nem gyakorolnak labda/gránát dobást,mert máshoz értenek és máshoz van kedvük....és ez így van rendjén! kivéve a feministák szerint,de a szajkózás önmagában nem elég tettek is kellenének,de azok meg nincsenek,mert ahogy írtam mire dolgozni kéne kifogy a feminista lendület 😄
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.04.12. 14:31:30
Utoljára szerkesztette: Kata, 2015.04.12. 14:26:41
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.04.12. 14:16:29
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Multkor elráncigáltak egy előadásra, amiröl nemtudtam semmit, csak késöbb derült ki hogy a 20 nézöböl én meg spanom volt him nemű, és az előadókkal együtt a többi a legalja legfeministább "nősténysoviniszta". Annyit mondtam az előadás végén hogy "szép meg jó volt, de nekünk égett a pofánk hogy általánositjátok az összes férfit" itt közbevágtak és majdnem darabokra téptek, mielött fejezhettem volna a mondatot, hogy én hogy mondhatok ilyet, ők nem is, és amugy is minek mentünk ha nincs normális véleményünk, meg dögöljünk meg mert mi elvárjuk a nőktöl hogy nőiesek legyenek, namindegy, neoffoljuk 😄

ha ennyire emancipált nő vagy akkor menj el autó szerelőnek vagy esztergályosnak, esetleg kőművesnek és akkor majd mondhatod,hogy "hímsovinizmus" addig nagyon nincs realitása..........
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.04.12. 14:11:22
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
[/cserf][/fülünyúl]
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
reklám meg blabla de van benne valami, az az elvárás, hogy "lányosak" legyenek