Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Monnyuk a súlylökés az nem súlydobás, tök teljesen más mozdulat...
benőmenő
Nem lehet ilyen nagy csoportoknál sokmindent általánosítani, mint pl. a nemek. A kolléganőidről szó nem volt.
Egy olimpiai súlylökőnéni szerintem a legtöbbőnknek a fejére húzná a sörös rekeszt, utána meg jól megdobálna, gyakorlatilag bármivel. 😄
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Tikal
sok barom, kár hogy nem baszta el azokat akik átsurrantak...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Mr_no_NaMe
Benézek és azt látom, hogy (gránát) kislabda -> KATA -> hörr* hörr* emancipáció és himsovinizmus 😄

Úgy látszik Kata és a flémkeltés már hungarikum az SG berkein belül 😄
Van mondjuk ez a kép:

Ez teljesen rendben van, ezt tényleg ő követte el.

Ezt meg nem:

És ez már sztem nem okés, olyan dolgokat adni a szájába, amit nem írt le soha. És ugye mivel meghalt, nem tudja magát megvédeni, ezért nem fair.

De valójában leszarom ám teljesen. Én sztem nem fogok rajta már viccelődni, ti meg azt csináltok amit akartok. 😛 😊
Ami azt jelenti, hogy "igazat". Szándékosan írtam így, mert mutálódott "jóT"-ra is már, ami meg orbitális faszság.
FalseHeLL
Az ízléstelenség részét nem vágom. Ha valaki idióta volt arról csak is ő tehet. Engem is ki lehet röhögni ha megdöglök, nem hiszem, hogy különösebben fog érdekelni és ha idióta voltam meg is érdemlem. Aki meg mass-murderer fuckhead volt arra meg érdekesen senki nem gondol.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Szabi
ejj 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

szomferi
az amúgy halottról JÓL, vagy sehogy

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Ez nem igaz, mert én nem rendelkezem nagyobb izomtömeggel 😄DD

"Halottról igazat vagy semmit" szólásba sztem nem fér bele a mém az arcára írva, amit _nem_ő_írt_, csak olyan tótiszos.

Persze nem törvény ez, max ízléstelen.
FalseHeLL
Nem értem az összefüggést?

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Jani Hun
csak hogy a példádra példálózzak a te példád is példátlanul nemtől független.

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

Mielőtt nagyon nekiállsz rajta röhögcsélni, azért legyél vele tisztában, hogy azóta meghalt.
King of Roads
Köszöntem szépen! <#circling>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

hungary27
Tótisz András
King of Roads
Sziasztok! Meg tudná mondani nekem valaki, ki az a faszi, aki talán 1-2 éve azért volt téma és lett belőle meme, mert szó szerint fordított angol szöveget és elég hülyén jött ki? Köszi! 😊

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

ez a film is arra nevel,hogy eltüntesse a nemek közti alapvető természet által vele született különbségeket és teszi ezt gusztustalan módon már gyerekkorban, ilyen bújtatott formában........
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.04.12. 14:59:05
akármilyen férfit megállítasz az utcán legalább 10-15 méterre dob el,mondjuk egy krumplit..........viszont 10 ből 8 lány a lába elé baxxa 1 eldobja 5 méterre 1 meg 8-10-re..........

Nem tudom hol találtál ebben buzikat de persze akinek ez a mániája az mindenben talál 😄
Kata
Speciel apám autószerelő és nagyon sokat kellett segítenem neki, úgyhogy ez rajtam sem fogna ki. De valószínűleg te meg nem tudnál kezelni vagy műteni egy tumort - hogy a példádra példálózzak. És mégsem nemi kérdés, hanem az, hogy ki mit tanult meg.

Ezért hímsovinisztáztalak le, mikor kapásból azzal nyitottál, hogy a nők bénán dobnak, mert nők. Értem a férfit a garázsba, nőt a konyhába életszemléleted, csak ez a dobálósdi pont nem ebbe a kategóriába tartozik, nemektől független.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
A tehetséget olyan értelemben írtam, hogy nyilván - és megint csak nemtől függetlenül - van olyan ember aki hiába gyakorol, akkor is béna marad. Azért a dobás igényel némi gyakorlást mire rájön az alany, hogy megy a legmesszebbre, milyen mozdulat a legideálisabb, milyen szögben dobja el stb.

[/cserf][/fülünyúl]

de ha ennyire tisztában vagy ezzel akkor miért "hímsovinisztázol"? én is azt szeretem ahogy Jani Hun is írta,hogy amíg én összerakom a hengersort addig a kis drágaságom kivasalja a holnapi ingem....majd este szépen felkapja a mini ruciját sminkel és elmegyünk sétálni rajtam meg nadrág lesz,borostás leszek és nem lesz rajtam smink 😄 érted?! Nő=Nő,Férfi=Férfi! ennyi

Szimplán gyakorlást és tehetséget igénylő dolog? SZIMPLÁN?! A világ legdurvább skilljei azok, amikhez gyakorlás ÉS tehetség is kell. Az egyszerűbbekhez elég valamelyik, a könnyűekhez meg egyik sem.

Eldobni valamit sztem az egyik sem kategória egyébként.
Kata
Látom, nem érted. Semmi baj, van ilyen. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Ezt az egyenlőség dolgot eddig csak tőled olvastuk, nem tőlem. Valahol eltévedtél a saját málnásodban, sűrűeszű barátom. Nem látok soraimban sehol olyasmit, ami feminista lenne vagy csak arra utalna. Úgyhogy aki itt bármilyen "ista" dolgot nyom, az egyedül te vagy. Vedd észre magad, olvasd vissza a hsz-eidet.

[/cserf][/fülünyúl]

cicabogár a feminista baromságokat nyomatod.....nem,nem csak a fizikai teendőkre értem,de mivel érdekes módon a biszembaszom nagy egyenlőség áhitatban azok érdekes módon mindig kimaradnak ezért lovagoltam rajta picit 😄 😄

azért,mert épp az a lényeg,hogy a nők nem gyakorolnak labda/gránát dobást,mert máshoz értenek és máshoz van kedvük....és ez így van rendjén! kivéve a feministák szerint,de a szajkózás önmagában nem elég tettek is kellenének,de azok meg nincsenek,mert ahogy írtam mire dolgozni kéne kifogy a feminista lendület 😄
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.04.12. 14:31:30
Kata
Ez a tipikusan balfasz gondolkodásmód, amikor a fizikai fölény van fitogtatva. Anatómiai tény, hogy a férfiak nagyobb izomtömeggel rendelkeznek evolúciós okokból, ezt senki nem vitatta. Ha a te buta logikádból indulnánk ki, akkor abból csak annyit lehetne kihozni az EREDETI témához kapcsolódóan, hogy egy férfi messzebbre hajít el akármit mint egy nő. Az, hogy egyáltalán dobni tud-e valaki, csak készség és gyakorlás kérdése, nemtől független. Nyilván a lányok más dolgokkal vannak elfoglalva, nem dobálnak annyi követ, labdát, kézigránátot, de az első kavicsaidat mikor elhajigáltad takonyevő korodban, azok ugyanígy mentek mint a videón. Tehát egy gyakorolható, tanulható dologról beszélünk, nem nemi kérdésről. Ha életeben soha nem csináltál vagy gyakoroltál valamit, neked sem menne.
Utoljára szerkesztette: Kata, 2015.04.12. 14:26:41

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Mert szerinted az az emancipáció, ha fizikai erőnlétet megkövetelő szakmája van egy nőnek? Ez valljuk be, igencsak ostobaság. Egyáltalán hogy a francba tudtad berángatni az emancipáció kérdését egy szimplán gyakorlást és tehetséget érintő dologba mint a labda/kő/kézigránát hajítás? Néha nagyon kisiklik a gondolatmenetetek és a híres férfilogikátok az eredeti témát még csak halványan sem súroló dolgokat kezdtek el irkálni. Ugyanez ment a dj dolognál is. Mint akik nem értik a fogalmak közti különbségeket vagy a dolgok működését. Agyfaszt lehet kapni ettől...

[/cserf][/fülünyúl]

sz4bolcs
A maradék 10% meg kézilabdázik? 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

igazad van csak akkor Katicabogár meg ne beszéljen hülyeségeket 😊 de jobb lenne ha felhúzná a melós ruciját és segítene kicserélni a pillangó szelepem és megtisztítani a hengerfejeket 😛 😊
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.04.12. 14:16:29
és amikor majd holnap a sörös rekeszeket velem akarják elrakatni a csini kolléga nők akkor majd megmutatom nekik a beírásod és kikérem magamnak,hogy ne legyenek "nősténysoviniszták" és tegyék el maguk hiszen mi jogon nem végezhetik el ugyan azt a melót amit egy férfi!!!
SzirmosSzisza
Jó, de azért jár érte pluszpont nem?<#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Jani Hun
Persze hogy nem zavar, nemküldöm le asszonyt hogy gyujtson be helyettem vagy hogy ő vágja ki a fenyőt a kertből karácsonyra, viszont az jól esik hogy mire ez mind megvan addig van főve egy kávé. ahogy modntad, férfi legyen férfi a nő meg nő.
Multkor elráncigáltak egy előadásra, amiröl nemtudtam semmit, csak késöbb derült ki hogy a 20 nézöböl én meg spanom volt him nemű, és az előadókkal együtt a többi a legalja legfeministább "nősténysoviniszta". Annyit mondtam az előadás végén hogy "szép meg jó volt, de nekünk égett a pofánk hogy általánositjátok az összes férfit" itt közbevágtak és majdnem darabokra téptek, mielött fejezhettem volna a mondatot, hogy én hogy mondhatok ilyet, ők nem is, és amugy is minek mentünk ha nincs normális véleményünk, meg dögöljünk meg mert mi elvárjuk a nőktöl hogy nőiesek legyenek, namindegy, neoffoljuk 😄

én is tisztában vagyok vele,hogy nem értek a makraméhoz vagy nem tudom magam ( nem is akarom btw 😄) és mást sem kisminkelni és rohadtul nem érdekel,hogy a kék cipőm megy-e a táskám (ami nincs is) színéhez!

ha ennyire emancipált nő vagy akkor menj el autó szerelőnek vagy esztergályosnak, esetleg kőművesnek és akkor majd mondhatod,hogy "hímsovinizmus" addig nagyon nincs realitása..........
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.04.12. 14:11:22
broman191
😄D

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

pontosan,de nem is zavar ,mert nem vagyunk egyneműek mint azt sokan szeretnék a nagyvilágban............
jaja legyen mindenki buzi ez a jövő! a liberalista bullshit-ből én nem kérek! a Férfi azért Férfi,mert FÉRFI! a nő pedig azért nő ,mert NŐ! akinek nem tetszik menjen el egy lakatlan szigetre és dugják egymást!
Alien69
Azért itt a többség biztos nem dobott még éles gránátot. Főleg nem "csattanósat", amit nem elég kibiztosítani, de a dobásnál még "meg kell rántani" is. <#idiota> Nem olyan, mint pl a GTA 4-ben. <#vigyor1> A gránát NEM baseball labda, és az a cél, hogy fejbe dobd az enemyt. <#nyes>

Kata
Megint olyat láttok bele a mondatomba, ami nincs is ott. El van fogadva, azt írtam: túlzás.

[/cserf][/fülünyúl]

Jani Hun
Azért azt hozzátenném hogy akár himsovinizmus, akárnem, bármelyik általános/középiskolát megnézhetsz, joval nagyobb arányban tudnak helyesen dobni a fiuk, mint a lányok, nem aztmondom h 9/10 böl szar, de tényleg kevesebb lány tud jól dobni. ezvan, fogaddel.

SzirmosSzisza
Nálunk anno tesin lányoknak és fiúknak ugyanúgy volt 8 évig kislabda dobás és senki se dobott ilyen szarul még elsőre se 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

reklám meg blabla de van benne valami, az az elvárás, hogy "lányosak" legyenek
Kata
azért ez így erős túlzás és hímsovinizmus

[/cserf][/fülünyúl]

A másik ilyen az volt, amikor exem lőtt kispuskával lőtéren. Hát erősen kitört belőlem a röhögés, mikor megláttam, hogyan tartja a puskát... 😄