Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
Beléptél kamuregről beugatni, flémelni? Amit éppen ezzel a hsz-eddel csináltál, az is beleesik a piros betűsbe, sűrűeszű barátom.

[/cserf][/fülünyúl]

"A trollkodást, szándékos vitakeltést, és a ................."
a többit már úgyis tudod, szóval
Kata
bocsesz 😊

[/cserf][/fülünyúl]

az elkészítés lépései kimaradtak!

Utoljára szerkesztette: rabbiddgog, 2015.04.10. 23:04:43

?(???)?

NagyiBMX
<#idiota><#idiota>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Palinko
Nagyon elmés megoldás, csak épp nem működik a http://skidrowcrack.com/ oldalon, pedig pár napja sima adblockal is ment ahogy kell és nem olyan gusztustalanul dobálta fel a reklámot
Kata

[/cserf][/fülünyúl]

theone91
Teljes mértékben igazad van.

Kata

Utoljára szerkesztette: Kata, 2015.04.10. 21:43:56

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Szerintem meg nem vetted észre, hogy te kezdted a lealacsonyító dumát, ugye jöttél a bullshitezéssel. Bírom mikor nem veszik észre magukat az emberek, hogy azt kapják amit adtak. 😊

Amúgy játszottam közönség előtt is, sőt, neten is streameltem, még itt sg-n is van olyan aki rendszeresen jött hallgatni. Ha már ennyire érdekel.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
akkor streamen, élőben te is nyomass valamit

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
never go full retard

[/cserf][/fülünyúl]

vizes
A géneket tőle örökölte a lánya. <#banplz>
Azért az durva, hogy elhisz egy olyan marhaságot, mint a robotok szórása. A parafadugókról már nem is beszélek.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

szomferi
hát ez most nem nyert

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

theone91
Szerintem most jelenleg főként a Vessel videómegosztóval akar szembe menni a Google. A Hulu egykori fejese alapította és rengeteg Youtubert markolt fel (csempészett át), csak azért, hogy építsen egy olyan fizetős szolgáltatást, amelyre a legnépszerűbb Youtube-osok hamarabb töltik fel a tartalmakat, mint Youtube-ra és akik előbb kíváncsiak erre, azok fizetnek havi X dollárt.

A Youtuberek rögtön rárepültek, lévén az előfizetésekből származó bevételek 60 százaléka a közvetlenül a feltöltőkhöz kerül.

"azóta meg már mindenki gyík, aki nem te vagy"

És ezt speciel honnan tudod hogy te nem vagy? Olyan fejlett technikával simán elképzelhető hogy az agyadban mesterségesen feltöltött emlékek vannak egy emberi életről miközben pikkelyes teju vagy az Androméda galaxisból. Ideküldtek beilleszkedni, passzív módban vársz, majd az invázió kezdetén átkapcsolják az agyad, visszanyered gyík mivoltodat és csatlakozol a megszálló hordákhoz. Ilyen egyszerű.
Utoljára szerkesztette: hiper KOCKA, 2015.04.10. 20:05:31

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

SzirmosSzisza
Ki kell kapcsolni a Javascriptet és meg van oldva a probléma. Szerintem amúgy teljesen korrekt, hogy lett fizetős rész. Ezzel nem elveszteni fogják a felhasználókat, hanem elhozni máshonnan. (pl vimeo, ha jól tudom már tudott eddig is ilyet)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

<#nyes> <#nyes>

Utoljára szerkesztette: Ferenc4, 2015.04.10. 19:29:31
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Operára, zsoltárra, vagy mondjuk filmzenére hogyan táncolsz? Csak hogy egy pár nem tánczenei stílust említsek a rengetegből?
Sztem valakinek kicsináltam a hozzászólását. Már ha létezik még ez a bug.
Viszont legalább a duplázást törölni tudom, yay.
Nem vagy eléggé ébredt. Most már a testőreik IS. De alapvetően a királyi (hideg) vér. Kb onnan indult a sztori, hogy Diana mondott ilyeneket az anyósról meg a családjáról, hogy "gyíkok", meg hogy "teljesen hidegvérűek", aztán meg is ölték a picsába, ugye.
Aztán jöttek a 120p-s youtube videók, ahol a hülyék ráfüggtek a tömörítés artifactokra pislogásnál, azóta meg már mindenki gyík, aki nem te vagy.
Paranoia nem szép betegség, kezeletlenül csak egyre rosszabb lesz a dolog...
bevagy katázva?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

theone91
Mert a kommented szimplán lealacsonyító volt és korábban már magadra terelted a témát azzal, hogy "20 éve zongorázol". De ezek szerint privátban, nem közönség előtt. Pont mint egy DJ.

Palinko
meg van weboldal ami felismeri az adblockot és nem hajlandó továbbmenni még nem kapcsolod ki
Kata
Akkor vagy fél óra reklámot nézünk 10 perc videózáshoz, vagy elnéptelenedik a youtube.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Tehát akkor jól éreztem a kényszeredett kötekedés verejtékszagát. Mellesleg nem rólam volt szó, elég gyenge és kifejezetten flame-gyanús lépés volt átterelni rám a témát. <#ejnye1>

[/cserf][/fülünyúl]

theone91
Úgy, ahogy a webes Spotify-on sem képes kilőni a reklámokat az Adblock. Meg lesz oldva, ha komolyan gondolja a Google az előfizetést.

theone91
A kérdés retorikus volt, mert már tudtam előre a választ.

Kata
Mennyiben fog ez problémát jelenteni ha van adblocker a böngészőn?

Az utolsó bekezdéssel kapcsolatosan: azt kétlem, hogy a csatornák tulajdonosai bekapcsolják, hogy csak fizetős user nézheti a videóikat, mert akkor a béka alatt lesznek a nézettségi adataik.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
ez most hogy jön ide? és ki a többes szám? te?
Utoljára szerkesztette: Kata, 2015.04.10. 17:30:12

[/cserf][/fülünyúl]

theone91
Készült olyan dalod, amelyet esetleg meghallgathatunk valahol?

BenedekFeco

Palinko
jó kérdések, szükségünk van a válaszokra csak úgy menthető meg az emberiség 😄

egyébként ha tisztába lenne a nano méretével, tudná, hogy a pórusain is bemászhat 😄
BenedekFeco

Jim Morrison
<#banplz>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Kata
látszik, hogy sosem foglalkoztál ilyesmivel, közöd nincs hozzá

[/cserf][/fülünyúl]

BenedekFeco
<#hehe>

FalseHeLL
Far worse*

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

http://gaborszantai.co.uk/

Mighty
Biztos megvan ennek is a közönsége, meg aki élvezi, de kiváncsi lennék rá, hogy kell erre táncolni. Mert ugyebár zenéről beszélünk 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

extra sensory
Milyen angol királyi gyíkcsalád? Csak a testőreik a gyíkok mint Obamának is. <#nezze>

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

pajti
win

Na azért skrillex-et meg dubstepet nem keverjük ide, sokan kedvelik köztük én is és elég jól bulizható, persze a "tánc" inkább valami törzsi ugrabugra, de adja.
worse than ISIS more worse

Utoljára szerkesztette: rabbiddgog, 2015.04.10. 15:28:05

?(???)?