Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
abban az időben nem lehetett nagyon mit tenni, azért volt gáz mert nem csak embereket vettek el, hanem a területekkel komoly nyersanyag lelőhelyeket, termőföldeket is. emígy is jó hülye kérdés miért gáz egy országnak a területvesztés, hát egy zsebkendőnyi területet nem engednek elvenni az országok általában, nem hogy 2/3ad országot....

emígy a hibát ott követték el, hogy lettek volna történelmi lehetőségek visszavenni, Jugoszlávia szétesésénél, Csehszlovákia szétesésénél, mégsem tették az akkori vezetők.
bboyatty
Ne is szomorkodj senki nem várja el tőled de ne is akadj fenn azon ha a "hozzátartózok" gyászolnak.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Éppen az a lényeg ebben a dologban, hogy ez nem egy lezárt akta. Nem is lehet, amíg élnek az utódállamokban magyarok, akiket vagy erővel, vagy manipulációval asszimilálni akarnak, a jogaiktól fosztják meg, esetleg bántalmazzák őket. Érted? Egy délvidéki népirtáson túl lehet lépni. Elfelejteni nem, de megbékélni lehetséges. Viszont Trianon egy máig ható sebet ejtett a nemzeten.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

számomra a Dohány utca mániád nem releváns
Jani Hun
Ez oylan mint egy buszbaleset vagy ha egy repülögép lezuhan. Nem fogok ezeken szomorkodni mivel ugyse tudok tenni ellene.

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

QuippeR
totál érzéketlen vagy a témával kapcsolatban, azért nem érted, miért csihol ez (mármint a "felejtsük már el, nem nagy ügy" szintű hozzáállásod) indulatot másokból.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Tikal
egy kicsit érzékeny a lelked, megkérdezhetem, hol támadtalak le? mondtam, hogy ne fárassz már 😉

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Jani Hun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyszerüen nem birom felfogni hogy mégis mi a rákért kell egyböl támadva válaszolni egy kommentre ad1, ad2 kifejtettem a véleményemet 5 sorban, volt egy kb jelentéktelen félreértés amit ha 3x átolvastok felfogjátok és téma lezárva. megint megpróbálom megmagyarázni a félreértést, valószin hgy sikerült, téma abbamaradt, ebbe belekötsz mégegyszer. "ne fárassz már...", trianonról véleményünk ugyanaz. Okos enged..

Tikal
a magyar mentalitás, az mégis milyen? 😄D ne fárassz már...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Jani Hun
Látszik a magyar mentalitás, egyből támadtok. egy szóval nem mondtam hogy nem volt baj trianon, félre értettétek a "mér volt gáz" kijelentést. tök normálisan megkérdeztem hogy miért probléma az ország szétdarabolása erre nem tudott semmit mondani csak hőbörgött hogy mit képzelek hogy egy kicsit szükebb száru nadrágot vettem fel.

SzirmosSzisza
Szerintem, ha nem csatolnak le full magyar régiót fasza lett volna, bár akkor a határ kínosan nézne ki Dunánál pl.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

bboyatty
Nem volt "gáz" csak több millió magyar azóta is issza a levét, de neked persze nem gáz, mert te itt nőhettél fel Magyarországon (gondolom).

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Tikal
"vagy hogy mégis miért volt olyan hatalmas nagy gáz az ország feldarabolása,"
de remélem, hogy te tudod a választ...

Jani Hun
Inkább azzal van a baj hogy vszonylag nagy százaléka a "hungaristának" akik trianon mániások kb 8 általánost végzett alkoholisták és belekötnek mindenkibe. Innentöl kezdve általánosítanak az emberek és ilyennek hiszik a többit is. Csak sose értem miért kell rágódni a multon. trianon megtörtént, ezvan. képviselje az ember a gyülöletét ezzel szemben, nincs ezzel baj, de másra ne akarja már réeröszakolni, és ne diszkriminálja már a másikat mert ez éppen őt nem érdekli. Velem is volt a város közepén hogy megkérdeztem pár jóvágásu acélbetétst hogy mit csinált volna máshogy abban az idöben, vagy hogy mégis miért volt olyan hatalmas nagy gáz az ország feldarabolása, hebegett habogott szart se tudott a témátol azt még nekik ált feljebb. Ilyen is van sajnos.

Sippie
nana, azt se szabad elfelejteni ami 70 éve történt, a 100 évvel ezelőttit miért kéne?
Fogalmad sincs az egészről, ez látható, de a véleményed annál határozottabb. Ahogyan az lenni szokott...

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Mutans Zombi
"...hogy valaki kiválaszt magának egy kis dobozkát..."

És mi van akkor, ha nem én választom a dobozkát, hanem emberek zárnak bele egy általuk gondolt dobozkába és tökmindegy mit teszek, mindig abban látnak onnantól? Kezdve ezzel a kommenttel, hogy vajon ennek hatására kik és milyen skatulyába zárnak? (csak mert kérdezni merek).

"...meg kell tanulni túllépni a faszságokon és nem foglalkozni velük..."

Hogyan? Mert vannak olyan helyzetek, amiket nem tudsz józan ésszel feldolgozni. Van, amikor túl léphetsz rajta, mert: ha rázza a seggét a buzi az utcán, hát rázza, nem érdekel, nem megyek arra stb.", Amolyan "don't feed the troll" hangulatú. Sztm ha mindenki leszarná, nem lenne téma és záros határidőn belül az esemény is megszűnne.
De mondd már, akkor mit lehet tenni, amikor életellenes az, ami a gyűlöletet szítja? Az olyan faszságon hogyan kell túllépni? És vajon túllépni kell?

.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

HTS s3rg1nh00
tudod az a baj,onnantól kezdve hogy valaki kiválaszt magának egy kis dobozkát és nem képes azon kívül gondolkozni (legyen ez vallás vagy bármi egyéb),árt magának és mindenki másnak,amikor a hit és a meggyőződés a józan ész felé kerekedik,akkor én is azt mondom hogy le az ilyen iq harcosokkal,pusztuljanak a vérbe.
meg kell tanulni túllépni a faszságokon és nem foglalkozni velük,a jelenlegi magyarország ebben a világ legszarabbjainak elitjében van.mérgezi meg az embereket a düh,az utálat és ez egy tökéletes kórkép arra,miért lépnek le innen ennyien (a gazdasági okokat leszámítva).a legszörnyűbb mégis az,hogy ez már soha nem is fog megváltozni,end of story.
(bocs,csak 1,5 napja nem voltam itt)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Palinko
ja itt is ment tovább az ének, de eddig a legjobb akkor is britney volt mikor felrohant valaki hozzá a színpadra ő sikított persze az ének kifogásolhatatlanul ment tovább 😄

pocok hogy kifigyel mar utanna.
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Alien69
Ebben az esetben a mai terror környezetben ez még humánus volt. Fegyver felé nyúlt. Ez már önmagában ráutaló magatartás lehet, akár. <#vigyor1>

Alien69
Utána lehet, csak ne ugyan azt, mert a fültanuk azt azért elfogják mondani, hogy:
Puff ÁÁÁ
vagy
ÁÁÁ Puff
Az ítélet CSAK ezen IS múlhat! <#idiota>
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2015.06.28. 11:49:54

ott a felirat esetleg.

Utoljára szerkesztette: toza, 2015.06.28. 11:43:28
BenedekFeco
A kerti partik amikor 30 vagy és szingli

A kerti partik amikor 30 vagy és szingli, és pasi

igen arra nagyon emlékszem,hogy nekünk is mondták,hogy ordítsuk a felszólítást 😊

ui: meg arra is,hogy ha lelőtted utána is lehet 😄 😄
Adaaam
Most már tudom, h miért védted őket régebbi postokban...

everything's better with music

BenedekFeco
Úgy gondolom, szabályos volt persze. Legalább is abból kiindulva, amit annak idején nekünk tanítottak a honvédségnél.

"24. § (1) A lőfegyverhasználatot a következő sorrendben meg kell előznie
a) felhívásnak, hogy a felhívott személy az intézkedésnek tegyen eleget;
b) más kényszerítő eszköz alkalmazásának;
c) figyelmeztetésnek, hogy lőfegyverhasználat következik;
d) figyelmeztető lövésnek.
(2) A lőfegyverhasználatot megelőző intézkedések részben vagy teljesen mellőzhetők, ha az eset összes körülményei miatt ezek megtételére nincs idő, és a késedelem az élet közvetlen veszélyeztetésével járna."

És ugye azért kell "ordítani", hogy legyen fültanúja annak, hogy te felszólítottad. Most ha te odalököd neki, hogy "figyu kiscsávó, húzzá má el innen vagy seggbe rúglak", az nem biztos hogy használni fog :-)

Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2015.06.28. 10:40:04

ez btw szabályos lehetett?

ui: végül is ha belegondolok akár támadásnak is tekinthető és le is lőhette volna
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.06.28. 09:51:29
pajti

BaliBoy

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Pluskast
Ne szórakozz a királynő gárdistáival 😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Semmi bizonyíték nincs rá, hogy genetikai hajlam lenne. Találtak már "meleg gént"? Tudtommal nem. Hormonális hatások okozhatják, főleg azok, amik még az anyaméhben érték a magzatot. Ha egy fiú magzatot nem ér elég tesztoszteron, akkor részben "női" agya lesz, és esetleg (nem biztosan) a férfiakhoz fog vonzódni szexuálisan. Főleg a passzív melegekre jellemző, hogy valóban nőiesebbek, arcvonások is stb. Persze nem mindre, és az aktívakra meg inkább az a jellemző, hogy nagyon is férfias külsejűek sokszor. Legalábbis én így tudom, személyesen nem ismerek sokat.
BenedekFeco

oké! mindent értek már

BenedekFeco

BaliBoy
Kár, hogy tenénszart sem értünk belőle, pedig biztos fontos mondanivalója van. 😄

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Palinko
akkor tánc és zene

ReTeK
off:
én sem élek Mo-n évek óta és angol billentyűzetet használok de az ékezetek nem jelentenek gondot se telón se pc-n (windows,linux,osx) a helyesírás ellenőrző telepítése (most pont nekem sincs fent haha) nem egy nagy feladat

chhaya

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

RelakS
Pónit a népnek!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Metalmilitiakid
hogy szakadnál meg ott ahol vagy, most ezt hallgatom endless repeatben...

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
upvote olnám, de már nincs rá gomb ? 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

RatBaG
lezárhatnánk a témát.

Per Aspera Ad Inferi.

RelakS
Kéééépeket!!!

Na, még egyet, úgyis az előző témába vág 😄

Utoljára szerkesztette: RelakS, 2015.06.27. 22:03:04

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

FalseHeLL
De igen az igaz, hogy a népdalokat azért jobban megérti az ember. Bár, ha mondjuk egy székelyt nézel manapság már azt sem értjük nagyon. De ezért mondtam, hogy a katyvaszt ugy értettem mint, hogy rengeteg külföldi szó integrálódott a magyarba, mint például ez a szó itt az előbb vagy a szamár vagy az eke vagy körülbelül majdnem minden szavunk. Ránk meg ugye jó sok mindent erőltettek. Latin, német, sváb, orosz stb.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."