Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Kevesebbért is öltek már embert.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.06.30. 15:59:02
GOOBY, pls
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Meg lehet a flame warra se 3 nappal később kéne jönni és bezárni a topikot 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Playben pedig már felbukkantak az első játékok is rá, bár legtöbb még csak "beta.

beszorult_a_hidba_mint_micimacko_nyuszi_hazaba
Per Aspera Ad Inferi.
Az elme az önmaga saját helye és önmagában alkothat Mennyet Pokolból, Poklot Mennyből.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Az elme az önmaga saját helye és önmagában alkothat Mennyet Pokolból, Poklot Mennyből.

Utoljára szerkesztette: Efreet, 2015.06.29. 11:49:56
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Vagy gondolom te minden nyelvet amit valaha is tanultál azt tökéletesen beszéled"
Nem és ezt sehol sem állítottam de az anyanyelvemet hangsúlyozom anyanyelvemet azért törekszem a magam módján megőrizni és nem behelyettesíteni angol szavakkal de megy ez neked is csak akarnod kell és nem a kifogásokat keresni. Persze ez csak az én véleményem, elmondtam és ennyi. Nem szándékozom a világot megváltani vele. Olyasmit sohasem vártam el emberektől, amire én átlagemberként ne lennék képes.
Én nem duzzogok a múlton, a probléma az, hogy felnő egy olyan generáció, akit jobban érdekel az, hogy mások jogait képviselje mint a saját kultúráját és ez elszomorít. Szivárványos zászlóval nem tudom, hogy hogyan lehetne helyreállítani a nemzeti dicsőséget de ez legyen az én problémám 😊. Nem tudom melyik konzervatív párt tűzte ki zászlajára az internet totális cenzúráját de választáson nem hinném, hogy nyerne viszont van számos konzervatív érték, amit érdemes megőrizni.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Ez az összes elért érdemed az életben, amire büszke lehetsz, hogy itt estél ki anyádból?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Utoljára szerkesztette: FalseHeLL, 2015.06.29. 11:23:40
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
Áhh a mai magyar valóságnak nem ez a lényeg...... sokkal fontosabb szivárványt posztolni mindenhol. Bár nem reprezentatív
de sokan itt sg-n is képtelenek magyar szavakkal kifejezni magukat..... nemzeti dicsőség, ugyan már.
Ezt a mondatot ismételd el egy zsinagógában is, csak a "trianon"-t hagyd ki belőle, vagy esetleg helyettesítsd valami más történelmi eseménnyel ami az adott népcsoport számára vörös posztó... Az a baj, hogy van amit szabad kimondani és van amire még gondolni is bűn.
Utoljára szerkesztette: cenobite, 2015.06.29. 08:55:24
gamertag: kenobita

Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.06.29. 02:55:23
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Vagy ahogy az enyhén kirekesztő tréfa is szól:
A rejtett munkaképességűekkel megtámadjuk Romániát és ha győzünk, miénk Erdély, ha veszítünk, akkor miénk Magyarország... :-)
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
Persze, ha csak a magyar többségű területekre gondoltál, akkor nem szóltam.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE