Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

PhantomAss
fake... egy A- mercis csak úgy ledudál egy fekete bömbist...
Kevesebbért is öltek már embert.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.06.30. 15:59:02

GOOBY, pls

vizes
gondolom, ez viccből mondtad.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Ajóéletbe, hány évesen vagy így begyöpösödve?!
Frequency
Már azt gondoltam hogy le vannak szegényedve,hogy csak egy ladára telik a klippbe..aztán a végén csak befigyelt a bömös 😄

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

AnarchoiD

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

SzirmosSzisza
Koreai sunák majd flame!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Dzsini
Gondolkodtam, hogy egyszerűen átírom "Humiari"-ra, úgyis mindenki így ismeri, de akkor az elvétve erre járó újak nem találnák meg a fantasztikus online tartalom eme kiapadhatatlan forrását. Ilyen szempontból a zárás alatti elnevezés helyesebb volt.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Szabi
HumiAri pix&vids ? 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

SzirmosSzisza
Írjátok már át arra a nevet ami volt.

Meg lehet a flame warra se 3 nappal később kéne jönni és bezárni a topikot 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

passatgt

SötétBarom
<#worship>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
Írjuk át a topik kezdőbetűjét nagybetűre PLLZZZZ iszonyat b@ssza az OCD-met 😄DD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

baszki, ilyenem van otthon, kíváncsi vagyok milyen lesz vele
PhantomAss
Próbáltam már mindkettőt, ennek sajnos köze sincs a Rifthez.

GOOBY, pls

RaidenHUN
Nagyon jó. Bár én jobban örülnék, ha hamar jönne egy megoldás, hogy PC-t is rá lehessen kötni. Francnak kell Oculus Rift, ha vannak ilyen megoldások is.
Playben pedig már felbukkantak az első játékok is rá, bár legtöbb még csak "beta.
SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
özzel az igazi elvileg

RatBaG
ezzel a magyarázattal ez a mai nap darwin-díjasa:
beszorult_a_hidba_mint_micimacko_nyuszi_hazaba

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Sajnos a videó beszúrása opcióval nem sikerült beszúrni, csak így linkelve.

Az elme az önmaga saját helye és önmagában alkothat Mennyet Pokolból, Poklot Mennyből.

RelakS
A fura, hogy ha beilleszted ide a videót, akkor pl Firefox esetében frankó. Ha a youtube oldalán nyitod meg, akkor meg nem megy <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

fake, a bal oldalon lévő kerekei nem forognak

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Youtube 360°os videó, nem minden böngészővel működik. Eddig nem tudtam hogy ilyen is van, szerintem jópofa.

Az elme az önmaga saját helye és önmagában alkothat Mennyet Pokolból, Poklot Mennyből.

BenedekFeco

Efreet
További világmegváltást privátban intézzétek
Utoljára szerkesztette: Efreet, 2015.06.29. 11:49:56

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Jeffjohnson
"hogy itt estél ki anyádból"
A stílus maga az ember!

Jeffjohnson
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Miből gondolod, hogy nem tudom? Azért mert szóvá teszem, hogy nekem nem tetszik? Érdekes gondolatmenet, tehát ha valami nem tetszik, akkor az azt jelenti, hogy nincs semmilyen tapasztalatom, tudásom és még csak elképzelni sem tudom?

"Vagy gondolom te minden nyelvet amit valaha is tanultál azt tökéletesen beszéled"
Nem és ezt sehol sem állítottam de az anyanyelvemet hangsúlyozom anyanyelvemet azért törekszem a magam módján megőrizni és nem behelyettesíteni angol szavakkal de megy ez neked is csak akarnod kell és nem a kifogásokat keresni. Persze ez csak az én véleményem, elmondtam és ennyi. Nem szándékozom a világot megváltani vele. Olyasmit sohasem vártam el emberektől, amire én átlagemberként ne lennék képes.

Én nem duzzogok a múlton, a probléma az, hogy felnő egy olyan generáció, akit jobban érdekel az, hogy mások jogait képviselje mint a saját kultúráját és ez elszomorít. Szivárványos zászlóval nem tudom, hogy hogyan lehetne helyreállítani a nemzeti dicsőséget de ez legyen az én problémám 😊. Nem tudom melyik konzervatív párt tűzte ki zászlajára az internet totális cenzúráját de választáson nem hinném, hogy nyerne viszont van számos konzervatív érték, amit érdemes megőrizni.

nearo
lol, hirtelen azthittem feléledt valami rég elfeledett gumitopic 😄

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Konkrétan SEMMI érdemed nincs abban, hogy magyarnak születtél, abban meg pláne, hogy más magyarok mit értek el.
Ez az összes elért érdemed az életben, amire büszke lehetsz, hogy itt estél ki anyádból?
Roger6
Ennek a témának nem itt a helye.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

FalseHeLL
Azért mert te nem tudod, hogy milyen az mikor az ember magyarral az életében csak akkor találkozik mikor felnéz ide a fórumra kb. Illetve akkor is kb csak a belinkelt videókat nézi meg, attól még nem jelenti azt, hogy ő hirtelen nem magyar. Tudod ha az ember nem gyakorolja a nyelvet akkor elfelejti. Ezért kell lenézni valakit? Vagy gondolom te minden nyelvet amit valaha is tanultál azt tökéletesen beszéled. Eléggé szánalmas. Bár ha tényleg csak ezen múlik akkor a tököm akar magyar lenni. A nemzeti dicsőségünk meg eddig mást sem csinált mint hátbaszúrt minket, le vagyunk nézve miatta. Nem mondom azt, hogy el kell felejteni a nemzeti dicsőséget, de amint internacionális vizekre evezünk valamennyit otthon kell hagyni belőle, ugyanis nem vagyunk nagyhatalom, különben kiröhögnek minket, ha ez eddig nem tűnt volna fel. Illetve azzal, hogy lengeted a szivárványos zászlót vagy akármilyen zászlót emberi ami érdekeket képvisel, és a jövö felé nézel ahelyett hogy a múlton duzzognál igenis helyre tudnád állítani a nemzeti dicsőséget. Ugyanis az utánad következő népek felnéznének rád. Lásd a skandináv országok, jó megélhetés biztonságos családalapítás, és nem fogynak mint a magyar. De ahogy Michio Kaku, mondta, ahhoz hogy elérjük az első szintű civilizációt és ne a 0.-ban toporzékoljunk, ahhoz kell egy közös nyelv, egy közös kommunikációs csatorna és tudjuk irányítani a természetet. Ez ellen fognak harcolni a konzervatívak és a terroristák, ők ugyanis nem akarnak változtatni a megszokott életükön dogmák vagy megszokások miatt.. Ennek két kimenete lehet, vagy elpusztítjuk egymást és nyer az egyik oldal és aszerint megyünk tovább vagy békességben megyünk előre és fejlődünk mint emberiség és nem mint egyéni országok. De tipp, nem akarod, hogy a terrorista/konzervativ nyerjen, mert hirtelen fel kéne adnod az internetet és minden egyéb "luxust", és visszaesnénk a lenyakazgatós világba.

Utoljára szerkesztette: FalseHeLL, 2015.06.29. 11:23:40

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Jeffjohnson
A kettőnek egyedül annyi köze van egymáshoz, hogy a szivárvánnyal minden szociális meg normál média tele van, viszont a helyzet teljesen más ha Trianonról van szó vagy bármely más magyarságot, nemzeti önérzetet visszaállítani célzó dologról van szó. Tehát büszke magyarnak lenni sokkal szélsőségesebbnek számít mint homárnak és az embereket a melegedés jobban érdekli mint saját nemzeti kultúrájuknak az építése. A kettő közötti, jól látható érdeklődésbeli különbség zavar.

Bocsánat, a humi-ari topikot keresem, merre találom?
Igen. ÉN következetes vagyok, te viszont hogyan nézel tükörbe úgy, hogy ugyanazt csinálod mint a kampósorrúak?
SzirmosSzisza
Én még mindig nem értem, hogy a szivárványnak mi köze van ehhez. Mint ahogy volt pár politikus aki magyar zászlót rakott ki, teljesen más a kettő és semmi köze egymáshoz 😄

Á, ahhoz tenni kéne, meg érteni valamihez, amiben az átlag bakancsos kopasz nem erős.
Jeffjohnson
"Kereshetnénk a nemzeti dicsőség visszaállításának releváns, megvalósítható és intelligens útjait."
Áhh a mai magyar valóságnak nem ez a lényeg...... sokkal fontosabb szivárványt posztolni mindenhol. Bár nem reprezentatív
de sokan itt sg-n is képtelenek magyar szavakkal kifejezni magukat..... nemzeti dicsőség, ugyan már.

A "trianonozásból" amúgy nem feltétlenül következik káros szenvedély. Kereshetnénk a nemzeti dicsőség visszaállításának releváns, megvalósítható és intelligens útjait. Baj akkor van, ha erre az a reakció, hogy minket bántottak száz meg kétszáz meg ötszáz éve is, úgyhogy most leülünk a szoba közepére, és addig duzzogunk, amíg vissza nem adják nekünk a nagyhatalmiságot.
cenobite
"Csak sose értem miért kell rágódni a multon. trianon megtörtént, ezvan. képviselje az ember a gyülöletét ezzel szemben, nincs ezzel baj, de másra ne akarja már réeröszakolni, és ne diszkriminálja már a másikat mert ez éppen őt nem érdekli."

Ezt a mondatot ismételd el egy zsinagógában is, csak a "trianon"-t hagyd ki belőle, vagy esetleg helyettesítsd valami más történelmi eseménnyel ami az adott népcsoport számára vörös posztó... Az a baj, hogy van amit szabad kimondani és van amire még gondolni is bűn.
Utoljára szerkesztette: cenobite, 2015.06.29. 08:55:24

gamertag: kenobita

AnarchoiD

Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.06.29. 02:55:23

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Palinko
második opcióra gondoltam, nem jó ötlet egész országokat benyelni, Magyarországot is csak azért nem osztották fel teljesen (pedig erre is voltak tervek) mert tartottak a belső lázongásoktól 😄
Mutans Zombi
Súlyos naivitás azt feltételezni, hogy visszacsatolhatóak lennének az elcsatolt területek, de azt lehetne támogatni, hogy pl. Erdély autonómia legyen.

Vagy ahogy az enyhén kirekesztő tréfa is szól:
A rejtett munkaképességűekkel megtámadjuk Romániát és ha győzünk, miénk Erdély, ha veszítünk, akkor miénk Magyarország... :-)

.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-

RelakS
Csatoltuk volna magunkhoz Horvátországot, Észak-Szerbiát, meg Szlovákiát? <#idiota> Szerintem akkor is lett volna némi "ellenállás" az ott lakó nem magyarok részéről 😊

Persze, ha csak a magyar többségű területekre gondoltál, akkor nem szóltam.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

bardocz
De a lényeg az, hogy a butafasz kopaszok, akik nagy szájjal mondogatják a magukét, még ennyit sem képesek megválaszolni.