Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jani Hun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

nagyon naív vagy............egyáltalán nem volt , még töedéke sem

: #346140

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

BaliBoy
Le lehetne zárni a témát ideiglenesen amíg ez csodálatos téma el nem ül?

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Bucser
Ha nem adtak volna hangot akkor soha nem erik el ezt a valtast a torvenykezesben. Hanem meg mindig mindenki szekrenyben lenne egyedul nem tudva, hogy masok is kuzdenek azokkal a problemakkal amikkel ok.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Palinko
na igen az írásbeliség, ebből tényleg nem olvasom ki mi a helyzet, de ez részben azért van mert a latin írást erőltették rá egy nyelvre, ahol nem is volt elején elég fajta betű az íráshoz, gondolom mindenki úgy írta kábé ahogy gondolta ebből a katyvasz, nem volt rendesen ez standardizálva. egy mp3 meg nem maradt fel abból az időből, hogy hallás után hogy értenénk vajon? érdekes kérdés, részben a népdalok segíthetnek ebben amiket azért fel lehet fogni, de mégsem a legjobb példa sajnos.
Metalmilitiakid
Ha hülyeség amit reklámoznak akkor gratulálok, ha nem akkor így tovább. Röviden tömören ez. Hozzátéve, hogy ha vidéken bemegyek egy kemény arc magyar kocsmába, akkor én is bekérem első számnak a Kárpátia - Neveket akarok hallani-t, de a második már Guns & Roses - November Rain.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

FalseHeLL
De itt most az a kérdés, hogy mit értesz az alatt, hogy természetes. Az, hogy a természetben előfordul, vagy azt, hogy amit az átlag képvisel. Guminő nincs a természetben, ugyanakkor lehet, hogy egy állat képes leélni az életét valami más (sry az angolért) inanimate objecttel. Bár ez cska feltételezés, javíts ki ha tévedek. Nem vagyok pontosan biztos abban, hogy mi okozza, valószínűleg ugyanúgy valami neurológiai/genetikai változás ami ugye az átlagban nincs meg. Evolució ellenes vagy degenerált? Valószinűleg, vagy majdhogynem biztos. De ettől még ő is tud teljes életet élni akármennyire furcsa is ahogyan éli. Amíg nem bánt senki mást miért lenne ezzel gond?

A felvonulásokkal én sem értek együtt egyáltalán. Főleg nem a pöcs meg csöcslóbálósokat. De ugyanúgy nem értettem együtt a budapest parádéval sem mikor a heterok kefélték rosszabbik esetben egymást mindenhol. A melegfelvonulás már kicsit átment radikálisba ami nem tetszik nekem sem, illetve rengeteg melegnek sem, mivel beleviszik a szexualitást ami ugye szerintem is csak a hálószobára tartozik. Egy felvonulásnak arról kellene szólnia, hogy "figyeljetek emberek, itt vagyunk, itt élünk köztetek, nem bántunk senkit, illetve elég sokan vagyunk, hogy el tudjunk különülni és szeretnénk, hogy egyelőként kezeljetek", és a maximum az az lenne, hogy lengetnek egy zászlót. De ez mindenkire vonatkozik nem csak a melegekre szerintem. A radikálisokon meg valahogy nem szabad fennakadni mert az sajnos van mindenhol.
Utoljára szerkesztette: FalseHeLL, 2015.06.27. 21:29:35

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Metalmilitiakid
Mielőtt félre értenéd. Felőlem azt utálsz/gyűlölsz/nem tűrsz amit akarsz, nem fog érdekelni. Viszont te is fogadd el azt, hogy ha valaki már túllépett az ország határain érzelmileg. Nem bírja a melegeket, a te bajod ? Nem, jeeej. Utálja a cigányokat, a te bajod ? Nem, jeeeej. Ennyi.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

RelakS
Hogy kezdődik a meleg Biblia?

Ádám és Béla.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Jajaj,,vigyázz,mert ha nem értesz vele egyet,feljelent "tagadásért" !

"Mindenkinek meg kell tennie kötelességét fajával szemben, ha nem akarja, hogy ?sei templomainak tornyában elnémuljanak a harangok és atyáink házában idegen jövevények üssenek tanyát!"

van 1-2 történelmi esemény amit 0/24-ben reklámoznak,hogy ne felejtsd el...arról is ez a véleményed?
Tikal
lehet nem román szerverekre kellene csatlakozni 😊

amugy ilyen gondom még sose volt, nem is értem miért kurvaanyázna bárki azért mert magyar vagy...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ja neked szabad utálkozni ugye ?
Az nem baj !
De ha mi nem szimpatizálunk a buzeráns viselkedéssel,akkor még mi vagyunk a rosszak ?!
Ma is "tanultam" valamit !

"Mindenkinek meg kell tennie kötelességét fajával szemben, ha nem akarja, hogy ?sei templomainak tornyában elnémuljanak a harangok és atyáink házában idegen jövevények üssenek tanyát!"

ki mondta ,hogy nem voltak?? azon vitázunk 2 napja,hogy mennyire megnövekedett a számuk..........ami nem egy természetes dolog miatt van!
Rev Hard
Meg akkor már természetes az is hogy valaki egy guminővel éli le az életét, illetve különböző tárgyakhoz vonzódik szexuálisan ? Ettől függetlenül értem a gondolatmenetedet, de csak részben értek vele egyet, azzal a részével hogy "élj boldogan ameddig csak tudsz". Ezen viszont nem segít az hogy az utcán felvonulnak, illetve hangot adnak annak hogy ők melegek. Ez nem fogja megoldani a társadalmi kirekesztés problémáját, max a társadalmi megosztottságot növeli.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Metalmilitiakid
Én azóta utálom így kifejezetten a magyarságot (még mielőtt komolyabb angol tudást szereztem) amikor megismerkedtem ezzel aki nem utálja trianont az nem magyar és társai faszsággal, lassan 100 volt mér felejtsük már el a faszba. Meg aki nem gyűlöli trinanont az nem magyar, meg hát a faszomnak hiányozna fél románia ami szarabb helyzetben van mint mi. Ébredjünk mér fel.....
(meg amióta nem lehet magyar név alatt egy normális online játékot játszani, mert jól tolom és amint kiderül, hogy magyar vagyok, csak a kurvaanyád jön)

Jani Hun
Nem az a léyneg most, na, csak felidegesitenek a naivok akik másokat naivoznak, de várj elmeNNYek könyvtárba szótárér(t)?😄

Tikal
az a "menny" azért kemény 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

FalseHeLL
Igen természetes a rák és természetes a vele született betegség is. Akár uránium akár valami más okozza és természetes a halál is meg az élet is ebben a fogalomban. Degeneráció vagy evolució ellenes? Lehet, vagy majdnem biztos. Szerintem, elmagyarázhatod egy melegnek, hogy evolucióellenes, az hogy ő meleg, de ettől még le tudja élni az életét mint egy teljes ember. De miért vonnád meg mondjuk a támogatásodat egy melegtől és miért nem vonnád meg egy rákostól. Csak azért mert az egyik halálos míg a másik nem? Miért kinoznál egy embert azzal folyamatosan, hogy emlékezteted a betegségére. (már ha betegségnek vesszük a melegséget) Miért nem mondod, neki azt, hogy igen ez van, de attól még élj boldogan amennyire és ameddig tudsz. Ezt mondanád egy rákosnak is nem? Vagy legalábbis én ezt mondanám neki, hogy sajnálom, hogy ez van de hozd ki belőle a maximumot amig lehet. Ezt mondom magamnak is, hogy próbáljam kihozni a maximumot az életemből amig lehet., pont azért mert a halál természetes és bármikor beüthet. Az, hogy a rákot lehet valamennyire kezelni, az meg ugye azért van mert nagyjából tudjuk, hogy mi okozza. Jelenleg ezt nem tudjuk a melegségre mondani. De próbáljuk kideríteni, és ha kiderül, hogy lehet kezelni, akkor lehet kezelni is fogjuk abban aki szeretné. De erre igen durva bizonyítékok kellenek ugye.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Jani Hun
Tduom hogy lerágott téma ez itt stb, de figyelj már he, aztmonodd régen nem voltak melegek? Ezek szerint a görögökhöz se jutottál még el az iskolában. Alan Turingnek köszönheted a számítógépet, meg a náci birodalom bukását. Ha meg a wikiában nem bizol menny el könyvtárba.

FalseHeLL
Igen azt aláírom, hogy egy angol nem fog megérteni, egy 200 éves szöveget míg mi esetleg megértünk egy mondjuk 500 évest, de ez már csak mérték nem pedig igen vagy nem kérdés. Ugyanakkor mikor tihanyba át szoktam látogatni és mondjuk rápillant az ember az alapítólevélre, háááááát sok sikert. Katyvaszt ugy értettem, hogy kaptunk törököt, latint, szlávot, oroszt, angolt mindent, úgyhogy elvileg nem tiszta ebben az értelemben. Ugyanakkor elismerem, hogy ki lehet javitani ezen a téren mert még kevesebbet tanulmányoztam a nyelvet mint Ove Berglund.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Rev Hard
És ha valaki rákos lesz az természetes ? Vele született "betegsége" van az természetes ? Ilyen a genetika azt ennyi ? A halál is természetes, megszülettünk majd egyszer meghalunk, nem ? Én inkább úgy fordítanám le ezt a dolgot hogy a nevelésnek semmi köze ahhoz hogy kiből lesz buzi vagy sem, egy normális génekkel rendelkező ember ösztönösen a másik nemhez vonzódik. Viszont az hogy ki hogy állapítja meg hogy számára mi a természetes, illetve valakinek melyik az a pont ahol már valami rendellenes, betegség, vagy degeneráció, na itt már nagyon sokat számít a nevelés. Mert nem mindegy hogy egy rendellenes valamit természetesnek kezelünk, csak mert anno nem mondták meg a szüleink hogy nem az. Ez egy befolyásoló tényező a társadalomra nézve is. Az én alapelvem az hogy az evolúció a fajfenntartásról, illetve az alkalmazkodásról szól. Egy homokos párnak sosem lesz gyereke ergo kihalásra van ítélve. Az állatok között nincs olyan szinten jelen a társadalmi kirekesztés mint az emberek között, mi is csak azért foglalkozunk ezzel kiemelten mert megvan hozzá az intelligenciánk, ám ettől még nem lesz egy rendellenes dologból természetes.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Jeffjohnson
Nem igazán értem miért vetted magadra. Leírtam mi a bajom nem tudom, hol említettem az ékezetek hiányát...... le is írtam nem a helyesírással volt a gondom de nem fogom megismételni mert pont abban a hozzászólásomban van, amire válaszoltál.

Egyébként meg ha ennyire zavar téged, hogy nem tudod az összes ASCII kódot, akkor adok egy linket, ahonnan lehet magyar billentyűzetet rendelni, a többit meg biztosan meg tudod oldani.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.06.27. 20:38:42

FalseHeLL
Igen, de ez az amit mondtam, hogy ha a fiad nem lesz meleg születésétől genetikailag, akkor nem is tudják, majd elcsábítani, arra, hogy ő meleg legyen. Max kipróbálja egyszer, és azt mondja, hogy nem éreztem jól magam nem kell ez nekem én a nőket szeretem és onnatól meg sem fordul a fejében. Én soha nem próbáltam ki de tudom magamról, hogy nem tud felizgatni egy pénisz, ergo nem fogom kipróbálni akrámennyire sok körülöttem az ilyen metroszexuális/homoszexuális/mittoménmilyenszexuális emberke manapság. Gondolom te is így vagy ezzel.

Én annyit szeretnék, hogy akik esetleg úgy gondolkodnak, mint te, (tudom hogy jót akarsz a gyerekednek, és hidd el nekem én is jót akarok neki) nehogy véletlenül többet ártsanak az ilyen gyerekeknek mint segítsenek és ezért szeretnék arra rávilágítani, hogy esetleg rosszul gondolkodik. De ne is nekem higgyj kis szaros vagyok aki nem folytatott semmilyen kutatást ilyen téren, olvass utána, hogy min múlik ez hozd meg te a döntésed, az után, hogy nem csak ilyen félig igaz tapasztaltod volt az ilyen emberekkel mint lakáslátogatsá stb.

Ha ezt megérti a szülő, még ha nem is tetszik neki, hogy esetleg meleg a gyermeke, akkor is támogatni fogja és szeretni, ergo nem lesz kitéve az ilyen pszichikai terrornak(mert sajnos ha bele akarod nevelni a szexualitását akkor az valószínűleg egy ilyen terror), és egy boldog életet fog élni, ami ugye mindegyikünk célja. Semmi bajom azzal, ha valakinek más a véleménye mint nekem, én akkor ugrok mikor valaki egy másik embert akár akaratosan, akár akaratlanul akár tudomásán kívül bántani/megbánthatni.

illetve azért mert volt itt egy gyerek videója belinkelve, aki eléggé így viselkedik még nem jelenti, azt hogy a te gyereked is olyan lesz.Pl Ian McKellen. Csak ugye a radikálisak mindig mélyebb nyomot hagynak az emberben és általában ezekről vonja le a féligazságokat.

Palinko
katyvasz hát... ez olyan mint az univerzum keletkezése, próbálj meg darabjaira szedni egy órát és tedd egy dobozba, majd rázd addig még véletlenül össze nem áll újra órává. jó szórakozást!
angol egy 500 éves eredeti szöveget már nem ért meg, de szerintem még egy 200 évest sem, azért magyarban van pár régies, furcsa kifejezés, de simán megérted az ettől régebbi szövegeket is.
allock
rómaiaknál volt jah..

#hhwnd

tudjátok mi a szomorú ebben az egészben? 15 évvel ezelőtt eszébe nem jutott volna senkinek a homárok.........

tehát az összes önkéntes melegjogvédő érve failed ,mivel pusztán ennyi idő elég volt azoknak a bizonyos emberkéknek akik tudatosan ezt akarták és ezért lett felfuttatva a fartúrás
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.06.27. 20:19:28
Bucser
Teremtestortenes az biza vallasi bias.

Nezd meg a hogy a gorog/romai korban ahol elfogadott sot neha preferalt volt az egynemu szerelem (es a mai napig a legnagyobb matematikai es filozofiai alapokat adtak) mi a teremtestortenet...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Alien69
Kezdem kapiskálni, köszi. De, alap helyzetben a genetika egy dolog. Akkor van gond, ha olyanokat is ilyen útra csábítanak, akik normál esetben NEM térnének erre az útra, csak, mert a haver is buzi (így rövidebb leírni, sorry), vagy, mert ez a trendi (pontosabban ezt bemagyarázzák neki, könnyebb érvényesülni stb.). Itt jöhet a párhuzam az alkohollal. A társadalom nagy része (sajnos) elfogadja az alkoholt is, pedig sokkal károsabb, mint a "melegség". <#law> Ergo, valszeg köztetek én vagyok nemnormális. Főleg, hogy ez Nálam NEM vallási dolog, egyszerűen hülye vagyok, hogy pl nem iszok (alkoholt). <#nyes>

Bucser
Bocs de pl rajtam is siman szmon lehet kerni, hogy miert nem hasznalok ekezeteket egy magyar forumon.

2 okbol:
-Angol billentyuzetet hasznalok
- Nincs a fejemben a teljes ekezetes ASCII tabla.

Egyebkent pedig, ha valaki kulfoldon el huzamosabb ideje olyan kornyezetben, ahol a mindennapi kommunikacioja nem a fonyelven folyik akkor biza felejteni fog es megvaltozik a szo es mondatalkotasi kepessege.

Az meg aki felre akarja ertelmezni amit ir es bele akar magyarazni akkor is belefog ha helyesen ir le minden magyarul.

Sokadsorban pedig sokmindenre nincs magyar megfelelo vagy tisztan fordithato magyar kifejezes, csak rohadtul megeroszakolt valami.

A nyelvtannacikkal meg ugysem torodik senki meg az onjelolt topicajtonallokkal.

allock
..a teremtéstörténet első párja Ádám és Éva, nem pedig valami más <#idiota><#kuss>

#hhwnd

Jeffjohnson
És mi az a 100 "ősmagyar" szó? 😄

Már nem azért de te elmélkedsz ilyesmin, aki még magyarul se tudja magát "rendesen", (egy magyar fórumon) kifejezni. Nem támadni akarlak csak engem meg az irritál ha a magyar fórumon indokolatlanul angol szavakkal fejezi ki magát valaki. Tudod téged az zavar ha valaki nem szereti/nem fogadja el a buzikat, engem meg a magyar nyelv indokolatlan keverése az angollal.

Ha ezt összerakjuk akkor elmondhatjuk, hogy egy csodás világban élünk majd, tele homárokkal (nem te), akik a saját anyanyelvükön sem tudják kifejezni magukat. Nem, nem a helyesírással van gondom, abban én sem vagyok a legjobb.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.06.27. 20:08:40

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Bucser
Meg mindig nem erted, hogy ez nem hiba es valasztas kerdese.

FalseHeLL
Az ivászat az egy mellékes dolog nem az a vita számomra, azt mondasz róla a gyerekednek amit szeretnél, ugyanakkor itt is vitatkoznék veled ha tudom, hogy olyat mondanál neki, hogy vedeljen (mivel tudom hogy káros a számára).Mindent csak mértékkel.

Igen befolyásolhat valakit a környezete. Amit én mondok, az az hogy nem mondhatod meg egy embernek akár a gyereked akár nem, hogy ne legyen meleg. Nem választás, nem befolyás, hanem vele született genetika nagyon nagy valószínűséggel.(ha jól emlékszem még nincs rá konkrét bizonyíták bár lehet rosszul tudom és azóta már van). De ezért linkeltem annó a kutatásokat, hogy mindenhol előfordul így majdnem biztos, hogy természetes. A meleg nyuszi sem azért meleg mert trendi.

Hipotézis (és tudom nagyon kisarkitott példa, de azért mondom így, mert hátha megérted hogy mire gondolok): Képzeld el, hogy neked megboldogult édesanyád azt mondogatta volna gyerekkorod óta, hogy te nem fiú vagy hanem lány és ez nem normális. Te elhitted volna, mert ugye ő a szülőd, miért ne hinnél neki, de közben tudnád, hogy te nem olyan vagy mint a többi lány. Pszichológiailag egy roncs lennél mostanra valószinűleg, vagy öngyilkos lettél volna, mivel saját magad tagadod és azt gondolod magadról, hogy egy szörny vagy. Az a baj, hogy a szülők nem tudják ebbe beleképzelni magukat mert számukra az a normális, hogy valaki hetero(illetve azt gondolják, hogy ez behatás vagy választás) és ezzel hatalmas károkat okoznak az ilyen gyerekekben, még ha nem is akarják. Erre remek példa az amcsiknál ezek a táborok ahova a katolikusok küldik a gyereküket, hogy kigyógyitsák őket a melegségből. Aki élve jön ki onnan, az egy életre össze van törve mentálisan. Nevelésről meg soha ne mondj le, de arra akarok kilyukadni, hogy ez nem nevelés kérdése vagy behatásé.

Erre akarok kilyukadni amit meg te nem értesz qrvára. A törvények meg szimplán azért kellenek, hogy védjék őket mint emberi lényeket.

FalseHeLL
Elhiszem. Nem mondtam, hogy nincs. Egyszerűen nem tudom, hogy mi az.

Alien69
Látom, qrvára nem érted, hogy leszarom ezeket a törvényeket. A Családomba ez totál mellékes lesz, hogy pl a melegek házasodhatnak-e egymással. Hülyeségeket beszélsz, ráadásul nem érthetően (számomra). Két dolog befolyásolja a gyereket (ami igaziból egy, a KÖRNYEZETE), a Család, és az ovi/iskola, ahonnan valszeg a barátai is kikerülnek. Én is "megtanultam", hogy NE igyak. Igaz, Nekem ehhez drágán meg kellett fizetnem, mert az Édes anyám életébe került. Alkoholista lett, és ugye ez számomra JÓ példa volt/lett. Nem azt mondom, hogy totál anti alkoholista vagyok. Voltam borkóstolón Villány-ba. A lehető legkevesebbet "kóstoltam". Sikerült nem berúgnom, és elmondhatom, hogy eddig még nem voltam részeg. <#rinya> Tudom-tudom, ÉN vagyok a hülye... <#idiota> Az, hogy nincsen jogom, meg színtiszta baromság. PONT Nekem van jogom (meg az Anyjának). Addig, amíg kiskorú tutira, és nem érdekel ki mit mond ilyen téren, mert ENYÉM a felelősség, NEM a Tied! Utána is VAN jogom, csak erősen korlátozottan persze. Van/lesz pár trükk a tarsolyomban, és ha ennek ellenére homi lesz, az más kérdés. De ami tőlem telik, azt meg fogom tenni, hogy NE essen ilyen hibákba.<#vigyor1> Az, hogy mi lesz ennek ellenére, az más tészta, de ha lemondok arról, hogy NEVELHESSEM, akkor leszek igazán hibás. <#ravasz1> Gondolom, Neked nincs gyereked, se akváriumod. <#papakacsint>
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2015.06.27. 19:48:42

Tikal
Szóban velem is megesik, de írásban azért próbálok figyelni erre. Persze ha éppen valami játékkal kapcsolatos bajom van akkor nem, ott megy minden vegyesen, ahogy éppen a játékban használjuk 😊

RelakS
"Nem tudom nekem az egész életem ma már angolul folyik kb ezért nehéz már jól kifejeznem magam."

Tudom...
Tapasztalom...
Magamon is 😞 ....

Tikal
😄DD

Tikal
pedig van erre is magyar kifejezés...

FalseHeLL
Nem tudom nekem az egész életem ma már angolul folyik kb ezért nehéz már jól kifejeznem magam. Az álmaimban is csak angolul beszélek, egyszerűen elvesztettem ezeket, és nagyon sok szó előbb ugrik be angolul mint magyarul. De az, hogy valaki nyelvtanba/vagy a nyelvbe köt bele az interneten az meg mindenki tudja, hogy mit jelent. (nem rád gondolok)

SzirmosSzisza
Jó hát céges világban mindenki örül, hogy tud valami nehéznek hangzó szót 😄

Amúgy megye meeting az nem Gyűrűk Urában szokott lenni? <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

FalseHeLL
Slippery slope argumentre nem tudom mi a megfelelő. A slippery slope argument meg a neve egy argumentnek amit nem tudtam lefordítani mivel nem tudom, simán az argument az nem lenne gond. Interviewot meg egyszerűen nem szeretem magyarul irni.

RelakS
ja, én is rühellem a hunglisht 😄
sansza van (az esély nem jó?)
applikáció (én még "alkalmazás"-t tanultam)
megye meetingre (értekezlet smafu?)
közeledik a milestone (projekt esetén határidő, vaze ... projektre valami értelmes magyarul? O_o)

és még nem tudom hirtelen, mik szoktak előfordulni....

Tikal
Pl? Interview, argument? Nincs rá magyar szó? Vagy a slippery slope-ra nincs magyar kifejezés? Érdekes...<#fejvakaras>

FalseHeLL
A magyar egy katyvasz amit senki nem ért meg rajtunk kívül, miért is jobb? A nyelv változik, attól, hogy kerül bele új szó még angol marad. Illetve a magyar is tele van idegen szavakkal. Jó ha talán 100 db maradt meg az ősmagyaroktól.

RaidenHUN
Ezek a videok hogy a fxba tudnak ennyi upvote-ot összeszedni?! Pedig azt hinnem youtubon szeszednek egy ekkora buza csatornát.
SzirmosSzisza
"Remélem, a fiamra majd valahogyan tudok hatni, hogy NE próbálja ki se a drogot, se az alkoholt, se a fiukat"

ajjajj, sok szerencsét 😄 ma már úgy szívják a füvet a fiatalok, mint régen mi a sört (és az még a jobb eset, mert legalább nem herbál)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Angolt? mi számodra az angol? Nagy Britannia? vagy Anglia? hányadik generációs GB szülöttnek kell lenni,hogy neked az már angol legyen?
mert anglia kb. már nem létezik.....egy nagy egybeöntött katyvasz az egész
neked öcsém rendesen kimosták az agyad...............