Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
: #346140nagyon naív vagy............egyáltalán nem volt , még töedéke sem
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
A felvonulásokkal én sem értek együtt egyáltalán. Főleg nem a pöcs meg csöcslóbálósokat. De ugyanúgy nem értettem együtt a budapest parádéval sem mikor a heterok kefélték rosszabbik esetben egymást mindenhol. A melegfelvonulás már kicsit átment radikálisba ami nem tetszik nekem sem, illetve rengeteg melegnek sem, mivel beleviszik a szexualitást ami ugye szerintem is csak a hálószobára tartozik. Egy felvonulásnak arról kellene szólnia, hogy "figyeljetek emberek, itt vagyunk, itt élünk köztetek, nem bántunk senkit, illetve elég sokan vagyunk, hogy el tudjunk különülni és szeretnénk, hogy egyelőként kezeljetek", és a maximum az az lenne, hogy lengetnek egy zászlót. De ez mindenkire vonatkozik nem csak a melegekre szerintem. A radikálisokon meg valahogy nem szabad fennakadni mert az sajnos van mindenhol.
Utoljára szerkesztette: FalseHeLL, 2015.06.27. 21:29:35
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
"Mindenkinek meg kell tennie kötelességét fajával szemben, ha nem akarja, hogy ?sei templomainak tornyában elnémuljanak a harangok és atyáink házában idegen jövevények üssenek tanyát!"
amugy ilyen gondom még sose volt, nem is értem miért kurvaanyázna bárki azért mert magyar vagy...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az nem baj !
De ha mi nem szimpatizálunk a buzeráns viselkedéssel,akkor még mi vagyunk a rosszak ?!
Ma is "tanultam" valamit !
"Mindenkinek meg kell tennie kötelességét fajával szemben, ha nem akarja, hogy ?sei templomainak tornyában elnémuljanak a harangok és atyáink házában idegen jövevények üssenek tanyát!"
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
(meg amióta nem lehet magyar név alatt egy normális online játékot játszani, mert jól tolom és amint kiderül, hogy magyar vagyok, csak a kurvaanyád jön)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Egyébként meg ha ennyire zavar téged, hogy nem tudod az összes ASCII kódot, akkor adok egy linket, ahonnan lehet magyar billentyűzetet rendelni, a többit meg biztosan meg tudod oldani.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.06.27. 20:38:42
Én annyit szeretnék, hogy akik esetleg úgy gondolkodnak, mint te, (tudom hogy jót akarsz a gyerekednek, és hidd el nekem én is jót akarok neki) nehogy véletlenül többet ártsanak az ilyen gyerekeknek mint segítsenek és ezért szeretnék arra rávilágítani, hogy esetleg rosszul gondolkodik. De ne is nekem higgyj kis szaros vagyok aki nem folytatott semmilyen kutatást ilyen téren, olvass utána, hogy min múlik ez hozd meg te a döntésed, az után, hogy nem csak ilyen félig igaz tapasztaltod volt az ilyen emberekkel mint lakáslátogatsá stb.
Ha ezt megérti a szülő, még ha nem is tetszik neki, hogy esetleg meleg a gyermeke, akkor is támogatni fogja és szeretni, ergo nem lesz kitéve az ilyen pszichikai terrornak(mert sajnos ha bele akarod nevelni a szexualitását akkor az valószínűleg egy ilyen terror), és egy boldog életet fog élni, ami ugye mindegyikünk célja. Semmi bajom azzal, ha valakinek más a véleménye mint nekem, én akkor ugrok mikor valaki egy másik embert akár akaratosan, akár akaratlanul akár tudomásán kívül bántani/megbánthatni.
illetve azért mert volt itt egy gyerek videója belinkelve, aki eléggé így viselkedik még nem jelenti, azt hogy a te gyereked is olyan lesz.Pl Ian McKellen. Csak ugye a radikálisak mindig mélyebb nyomot hagynak az emberben és általában ezekről vonja le a féligazságokat.
angol egy 500 éves eredeti szöveget már nem ért meg, de szerintem még egy 200 évest sem, azért magyarban van pár régies, furcsa kifejezés, de simán megérted az ettől régebbi szövegeket is.
tehát az összes önkéntes melegjogvédő érve failed ,mivel pusztán ennyi idő elég volt azoknak a bizonyos emberkéknek akik tudatosan ezt akarták és ezért lett felfuttatva a fartúrás
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.06.27. 20:19:28
Nezd meg a hogy a gorog/romai korban ahol elfogadott sot neha preferalt volt az egynemu szerelem (es a mai napig a legnagyobb matematikai es filozofiai alapokat adtak) mi a teremtestortenet...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
2 okbol:
-Angol billentyuzetet hasznalok
- Nincs a fejemben a teljes ekezetes ASCII tabla.
Egyebkent pedig, ha valaki kulfoldon el huzamosabb ideje olyan kornyezetben, ahol a mindennapi kommunikacioja nem a fonyelven folyik akkor biza felejteni fog es megvaltozik a szo es mondatalkotasi kepessege.
Az meg aki felre akarja ertelmezni amit ir es bele akar magyarazni akkor is belefog ha helyesen ir le minden magyarul.
Sokadsorban pedig sokmindenre nincs magyar megfelelo vagy tisztan fordithato magyar kifejezes, csak rohadtul megeroszakolt valami.
A nyelvtannacikkal meg ugysem torodik senki meg az onjelolt topicajtonallokkal.
#hhwnd
Már nem azért de te elmélkedsz ilyesmin, aki még magyarul se tudja magát "rendesen", (egy magyar fórumon) kifejezni. Nem támadni akarlak csak engem meg az irritál ha a magyar fórumon indokolatlanul angol szavakkal fejezi ki magát valaki. Tudod téged az zavar ha valaki nem szereti/nem fogadja el a buzikat, engem meg a magyar nyelv indokolatlan keverése az angollal.
Ha ezt összerakjuk akkor elmondhatjuk, hogy egy csodás világban élünk majd, tele homárokkal (nem te), akik a saját anyanyelvükön sem tudják kifejezni magukat. Nem, nem a helyesírással van gondom, abban én sem vagyok a legjobb.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.06.27. 20:08:40

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Igen befolyásolhat valakit a környezete. Amit én mondok, az az hogy nem mondhatod meg egy embernek akár a gyereked akár nem, hogy ne legyen meleg. Nem választás, nem befolyás, hanem vele született genetika nagyon nagy valószínűséggel.(ha jól emlékszem még nincs rá konkrét bizonyíták bár lehet rosszul tudom és azóta már van). De ezért linkeltem annó a kutatásokat, hogy mindenhol előfordul így majdnem biztos, hogy természetes. A meleg nyuszi sem azért meleg mert trendi.
Hipotézis (és tudom nagyon kisarkitott példa, de azért mondom így, mert hátha megérted hogy mire gondolok): Képzeld el, hogy neked megboldogult édesanyád azt mondogatta volna gyerekkorod óta, hogy te nem fiú vagy hanem lány és ez nem normális. Te elhitted volna, mert ugye ő a szülőd, miért ne hinnél neki, de közben tudnád, hogy te nem olyan vagy mint a többi lány. Pszichológiailag egy roncs lennél mostanra valószinűleg, vagy öngyilkos lettél volna, mivel saját magad tagadod és azt gondolod magadról, hogy egy szörny vagy. Az a baj, hogy a szülők nem tudják ebbe beleképzelni magukat mert számukra az a normális, hogy valaki hetero(illetve azt gondolják, hogy ez behatás vagy választás) és ezzel hatalmas károkat okoznak az ilyen gyerekekben, még ha nem is akarják. Erre remek példa az amcsiknál ezek a táborok ahova a katolikusok küldik a gyereküket, hogy kigyógyitsák őket a melegségből. Aki élve jön ki onnan, az egy életre össze van törve mentálisan. Nevelésről meg soha ne mondj le, de arra akarok kilyukadni, hogy ez nem nevelés kérdése vagy behatásé.
Erre akarok kilyukadni amit meg te nem értesz qrvára. A törvények meg szimplán azért kellenek, hogy védjék őket mint emberi lényeket.
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2015.06.27. 19:48:42
Tudom...
Tapasztalom...
Magamon is 😞 ....
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Amúgy megye meeting az nem Gyűrűk Urában szokott lenni? <#idiota>#idiota>
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
sansza van (az esély nem jó?)
applikáció (én még "alkalmazás"-t tanultam)
megye meetingre (értekezlet smafu?)
közeledik a milestone (projekt esetén határidő, vaze ... projektre valami értelmes magyarul? O_o)
és még nem tudom hirtelen, mik szoktak előfordulni....
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
ajjajj, sok szerencsét 😄 ma már úgy szívják a füvet a fiatalok, mint régen mi a sört (és az még a jobb eset, mert legalább nem herbál)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
mert anglia kb. már nem létezik.....egy nagy egybeöntött katyvasz az egész