379021
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
-
Legjobb minősége a .falc kiterjesztésű zenéknek van, ami már 1000kbps felett van. Ilyesmivel nem fogsz találkozni spotify-n. +1 pont a "netes források" javára.
@Tikal
Már bocs, ha nem veszek meg több ezerért olyan CD-ket amin kb. 3 szám lenne amit hallgatok és persze nincs fent a Spotify-on sem.
Ezeket a mai énekeseket pedig nem kell sajnálni, nem úgy néznek ki mint akik az én pénzemre rászorulnának.
Utoljára szerkesztette: RaidenHUN, 2016.10.20. 17:29:39 -
Vazz :D:D:D:D:D:D:D:D -
:D:D
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!BTK 385. paragrafus 5. bekezdés
függetlenül a forrás legalitásától a lefele irányú, magáncélú másolás keretében végzett letöltés legális, a feltöltés viszont nem az.
Sosem torrenteztem még zenét. Vannak sokkal jobb oldalak is ilyesmire.
A Spotify -ból meg sok minden hiányzik.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.10.20. 16:09:32 -
-
Az en Harman Kardon cuccomat sose fogja beszenyezni a dobozhangu spotyfy ;) flac rule 4ever -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!spotify van is hozza tudsz adni sajat szamokat, csak azokat nem synceli, ra kell dugni a keszulek a gepre, akkor ramasolja es ez van. -
toza #354467 mostazonna befizetel!!!
hogy meg erthetobb legyen
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.10.20. 15:04:26 -
igen, ha a google fel nem ismeri azt... ha felismerte, akkor azt felejtheted :D
asszem... -
Google Musicba feltöltheted a warezold zenédet és tudod hallgatni + mintha lenne rádió fícsör is :D -
Köszi a válaszokat! Igazából tegnap akadtam bele a spotifyba komolyabban és én is lopkodom a zenét általában. De a hangcucc miatt kell a 320kbps és nem lennék rest fizetni se érte, csak alma ellenesként nem igazán van olyan hely vagy progi mint az iTunes, h mindenki feltölti oda a zenéjét és letölthető...
Offot befejeztem -
Oké, mindenki ismeri a kifogásokat, de mindketten tudjuk miről van itt szó, hagyjuk is.
Egyébként el is hiszem neked, hogy letöltésen/torrenten kívül semmilyen más forrásból nem szerezhető be a zenéd, aham :) -
Azzal a megosztónak kell foglalkoznia, neked, mint letöltőnek nem - te jóhiszeműen azt véled, hogy az, aki letölthetővé tette a médiatartalmat úgy tette, hogy erre minden joga megvolt. -
Mondjuk azóta, amióta létezik szerzői jog speciel. -
Ellopja? Mióta büntetendő ha letöltesz számokat a netről saját részre?
Sajnos a Spotifyn fele zene nincs fent ami engem érdekel. Persze az összes mai szarság fent van, de az nem zene csak zaj.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.10.20. 11:15:07 -
http://news.bbc.co.uk/1/hi/8196807.stm
-
Neocortex #354458 egyszerűbb, munka közben nem zökkent ki a keresgélés és az idióta reklámok
tüc-tüc kedvelőknek viszont szerintem jobb a di.fm mint a spotify
Utoljára szerkesztette: Neocortex, 2016.10.19. 23:18:39 -
YouTube nekem jobb zenéket szokott dobni, mint a Spotify, bár hét elején azért még megy a Discover Weekly. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!No offense, de Spotifyn sincs fent minden zene és jó pár olyan zeneszám van ami így nekem kimaradni. Egyébként ismerem a Spotify-t, ma is használtam, nekem is megvan a premium verzió. -
Problémás a Spotify? :D
Ne haragudj de ez akkora bullshit :D Sajnálsz pár ezer forintot, ezért inkább ellopod, erről van itt szó... -
"Amúgy én sose értettem azokat akik zenéért fizetnek"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nincs egyszerűbb, mint rákeresni és hallgatni (telóról, gépről), majd egy gombbal egy másik helyen lejátszani. Sokkal egyszerűbb, kényelmesebb, mint torrent oldalakon egyesével végigmenni, és letölteni... egyből elérsz rengeteg zeneszámot. youtube osnál meg lehet csak ilyen official video van, ahol a klip miatt az első fél perc ilyen hangefektek mifene... végén meg check out other videos, stbstb. Ennyi pénzt bőven megér (szerintem) ha sok zenét hallgat az illető :)
on
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.10.19. 22:29:34 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!320kbps csak fizetős verziónál van.
Nem olyan mint az iTunes, akárhány zeneszám ingyen van, ofline pedig csak akkor tárolhatod őket ha előfizetsz.
Még annyi a különbség, hogy iTunesnál mindenképp fizetned, kell meg Premium Spotify-re vannak "megoldások" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Amúgy én sose értettem azokat akik zenéért fizetnek, tudom hogy "kéne", de egyszerűen annyival problémásabb mint simán rákeresni a youtube-on vagy khm.. más oldalakon. -
Android topikba várunk :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem.
Spotify Premiumnál offline tárolhatod a számokat (ingyenesnél nem). Ez egy streaming szolgáltatás, nem áruház.
320 kb/s meg csak premiumnál van.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.10.19. 22:19:23 -
Szerintem nem tudod "letölteni" csak offline is elérhetővé tenni, de ezért nem kell külön fizetni. -
Hi! Egy Kis off, mivel nem találtam spotify topikot, ide dobom be a kérdést, hátha tud rá valaki válaszolni. Ha prémium előfizető vagyok, akkor a zene letöltés úgy működik, mint az iTunesnál, hogy a számot meg kell venni valami 300 forintért aztán annyiszor töltöm le, amennyiszer akarom? Illetve a letötött zenék 320kbps minőségűek? -
Beavis and Butthead? -
kommentekből:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!járhatott volna rosszabbul is :DDDD
-
Ha esetleg valakinek van valami köze a szerepjátékokhoz -
vagy itt egy másik link, ez már egyben van:
mix -
Nem a zenével van (annyira) bajom, meg a "tánccal" sem mellékesen. De akkor csinálj egy kis trükköt. Indítsad el a linkedben a videót, és másik ablakban meg EZT a videót, de ennek vedd le a hangját:
Charleston
Jééé wazze, felfedezték (újra) a spanyol viaszt?
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2016.10.19. 19:07:31 -
Ismerös a nyaralást szokta gopro stilusu kamerával felvenni, majd hazatérve rokonoknak barátoknak megmutatni, összevágja, zenét rak alá timelapse, slowmo, midnen van, ez a hobbija. Nincs ezzel semmi baj.
Persze amikor a 17 éves fokkefe szelfizi magát pisz jelet mutatva, csücsöritva fiunak kiadva magát, na igen, az teljesen más tészta
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2016.10.19. 17:42:46 -
toza #354443 jaj
-
Én a szelfibotos idiótákat nem szoktam bírni, akik mindenhol 1000 képet lőnek magukról és kb. csak azért mennek el valahova, hogy képeket készítsenek magukról.
Azzal semmi problémát nem látok, ha valaki meg akar örökíteni egy élményt, vagy tájat, utazását veszi, de ha végig azt veszi premier plánban hogy hány izzadság folt van a polóján annak nem látom sok értelmét.. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Uj google teloban (pixel) is szoftveres stabilizator van es nagyon dicserik, eloszor csak legyintettem ra, de aztan lattam teszteket es tenyleg eleg meggyozonek tunik.. Mondjuk valahogy akkor is ketlem h az OIS szintjet el tudna erni, de lehet h tenyleg ez a jovo..
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.10.19. 15:46:27 -
-
Mondjuk a motoros videók pont hogy stabi nélkül faszák.
-
toza #354438 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!gimbal-csirkefej- tema azert vagany,es draga... mokas h tavaly ota egy 1 cm es dologgal is megoldhato olcsobban,utolagos szoftveres igazitassal...
legszebb egeszben az h ezek a emberek felveszik mindenaron magukat ahogy csinalnak dolgokat es persze senkit sem erdekel,
inkabb elmesz es csinalod te is, mert kit erdekel h masokat nezzel ahogy dolgokat csinalnak..
huje buzi kozosegioldalas magamutogatos unatkozo huje prostitualt hujek csak..
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.10.19. 14:50:52 -
Meg mindig nem tud 4K-t 60 fps-sel
-
reklám !