Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Swedish people are albino monkeys
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Szomáliai akciófilm
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
★★★★★

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.10.01. 00:12:09
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Megegyeztek, hogy nem biztosak abban, kinek is a fia ez a brútus (így, ahogy írom), de legyen Ady Endre...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.09.29. 23:45:19
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
mondjuk a csirkés az kicsit eseménydúsabb stream volt, meg ott volt legalább hang is 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Utoljára szerkesztette: broman191, 2015.09.29. 19:50:08
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
mennyivel okosabb mint turkalni a szarban...

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
és tegnap voltak Bp-en ahogy nézem
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2015.09.29. 13:05:25