Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bokafix2

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

ximix
FalseHeLL
Master Trole. De látszik rajta nagyon, hogy ő sem hiszi el amit mond. 😄

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Jani Hun
én talán átalakitottam volna a mondatot és pl "the current technology of the xy's military is blahblah," 😄 ha nemtudok egy szót egy mondatba akkor szinonimával helyettesitem vagy máés mondatot alkotok. Ezért nemszeretem a középiskolás nyelvoktatást. egy szóhoz egy jelentés, mondatfortditásnál pedig nem fogadják el ha te más szót használsz mint amit feliratnak a "szótár" füzetbe. ismerösöm is élt angliába 8 évet, akárkivel akármikor beszélget, de nyelvvizsgán meghuzták 😄
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2015.10.04. 12:27:24

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

cikasz

http://www.akciofigura.hu

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BoneDragon
Nem.

ez nagyon vicces nagyon jó

?(???)?

RatBaG
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.

ez valami pedofil homokos
BenedekFeco

BenedekFeco

<#idiota>
Aquir

"The autumn color swamp" illusion from Trick eyes by Akiyoshi Kitaoka

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

AnarchoiD
ez a faszi kesz 😉

vajon megelne MO -n ? 😊
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.10.04. 02:18:34

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

direkt provokálsz
nem a híd épül hanem az út

?(???)?

FalseHeLL

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

SzirmosSzisza
Most épül a Petőfí híd?😄

Amúgy anélkül is marha viccesen néz ott ki minden, pl a másik oldalon a rámpa és a járda között van 1 tök értelmetlen rés.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

építési terület, még nincs átadva, de látom a fikázás nagyon megy
holnap reggel felkelhetsz és reggel 6kor mehetsz segíteni hogy hamarabb befejezzék a munkát

?(???)?

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

LeWyTy
Am szinte minden nyelven jól olvassa fel <#circling>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

bardocz
Technology-t kiírva rendesen lehet helyesebb.
AnarchoiD
enis ezt valasztottam, de vhogy santit

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

bardocz
Military tech?
AnarchoiD
csak erdekesseg :

na ez nem egy fordito oldal de, vhol postot irkaltam es egy szoval gondban vagyok : haditechnika nemjutott eszembe, hogyvan angolul..

google translate erdekes forditast adott... :

a vicces hogy amikor rakattintasz a "felolvasasra" angolul is haditachnikat olvas (kiejtessel)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
probaltam k-val haditeknika -nak irni de o maga javasolja a fenti szot .. 😉 fura
viszont dogoljek meg nemtudom angolul hogyvan
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.10.03. 15:17:49

pajti
<#nyes>

mulli1986
Átlagos Orosz nap? 😊

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

AnarchoiD
ha nemvigyazol enmeg heber videokat fogok posztolni!

Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.10.03. 11:39:46

pajti
Ленинград <3 <#vigyor>

FalseHeLL

Terawatt
Jajjj...

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

BenedekFeco

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

BenedekFeco

BenedekFeco

FalseHeLL

BaliBoy
Erről egy friss élmény jutott az eszembe. Hihetetlen, hogy mi mindenre képes az agy.
A héten volt szerencsém kipróbálni az Oculus Riftet. Nagyon durva. Az egyik demó egy hullámvasút volt... Konkrétan a lejtőknél éreztem a gyomromban ahogy zuhanunk. Közben meg egy stabil székben ültem. 😊

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BaliBoy
Remélem indul az Eurovizión. Tuti esélyes! 😊

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

pajti

BenedekFeco

bakkerman
Más a tériszony meg más a halálfélelem...a srácnak az utóbbi hiányzik az agyából 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Mr_no_NaMe
Rengeteg ilyen videó van a neten, konkrétan én nem tudom mi ebben az érdekes. Eddig is mászkáltak magasra az emberek, sőt, van aki dolgozni mászik fel, és nem jampiskodni, hogy videót csinálhasson. Felmászott, és? Van akinek nincs tériszonya és van akinek van. Na bumm..
BenedekFeco
Biztos ő is így kezdte.

Sokadszorra látom de még mindig leizzadok a végére 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

FalseHeLL

FalseHeLL
Lehet menni a mászókára gyakorolni.