Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#zavart1>#zavart1><#hehe>#hehe>

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2016.01.12. 15:21:39
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hátha tudja valaki melyik videóról van szó.
Láttam régebben egy videót még meme-t is gyártottak belőle.
Egy NFL ütközés volt amikor a csávónak durván megnyúlik a nyaka mintha le akarna szakadni a feje.
köszi.
http://www.akciofigura.hu

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
beprobalnatok ?

Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.01.11. 18:45:17
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
hejes irásbol lyeles... etyépként ne kel valakinek divixes lejáccó? <#idiota>#idiota>

Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2016.01.11. 16:23:44

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

most vegulis ferfi volt v no!?

Utoljára szerkesztette: toza, 2016.01.11. 12:34:57
If Everything That Has A Beginning Must Has An End

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.01.10. 19:23:50

de gyorsan nyald el, mert megyünk shoppingolni és nem lehet bemenni fagyival<#hehe>#hehe>
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Azt szeretem a japánokban, hogy ők tényleg minőségi, elgondolkodtató, mély értelmű játékokat adnak ki a kezeik közül.
Számukra a játékfejlesztés nem is igazán munka, sokkal inkább művészet.
Figyelem! Erős agyzsibbadás veszély! Megtekintés csak saját felelősségre!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.