Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.01.10. 08:58:18
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Viccet félretéve, 1 hónap még nem sok idő, én is csak múlt héten tudtam megnézni.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
vagy nem is nekem címezted?
mind1 uncsi<#sniffles>#sniffles>
Utoljára szerkesztette: sgforum, 2016.01.10. 07:35:45

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
már itthon is millió fölött jár
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"akit érdekelt, már megnézte." egy hónapja sincs, hogy kijött, aha, reális.
jajj, de kis vicces itt mindenki, szarjatok sünt.
Per Aspera Ad Inferi.
<#vigyor1>#vigyor1>
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

ez melyik filmben is volt?
Börtöncsapda?
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Akit érdekelt már megnézte.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.01.09. 17:16:01
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
"Ez az én börtönöm, én mondom meg, hogy ki basz meg kit! Baszd meg te!"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

vagy "ADD TO WISH LIST : ,SEND TO A FRIEND : "
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.01.09. 15:01:59
[/cserf][/fülünyúl]

[/cserf][/fülünyúl]
Átlag vita volt.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Utoljára szerkesztette: Kata, 2016.01.09. 13:52:38
[/cserf][/fülünyúl]
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!