Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Okés, bocsi, nyomatok is egy kakaóscsigás cigánypecsenyét <#beka3>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

RaidenHUN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy szóval nem mondtam, hogy kox=fehérje. DE ha valaki vega és és nem iszik proteineket, nem testépítő akkor nem fog annyi fehérjét kapni, hogy abból ugyanolya fizikuma legyen, mint egy átlagembernek. Én pedig átlagemerekről beszéltem
Fehérjeporokat pedig testépítők és sportolók isznak, mert egyébként csak kárba veszne, ha nem dolgozod le akkor elhízol tőle, nem sokat ér.
allatkinzas...

bakkerman
Imádom amikor mindig ha valaki negatívan vagy annak tűnően ír valamit a fehérjéről vagy bármilyen ilyen jellegű cuccról,jön egy emberke,bevédi a dolgot,sőt még hülyének állítja be a másikat mert ő nem issza. Senki nem mondta hogy kox a fehérjepor,sőt még azt se hogy egészségtelen,de ne állítsuk már be természetesnek azt,hogyha valaki nyakalja minden nap,az meg főleg vicc,hogy leszólsz valakit azért mert ő kakaóscsigát eszik reggelire vagy ebédre cigánypecsenyét...

flame on!

Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.03.30. 18:51:34

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Nem mondtam egy szóval se, hogy kox, azt se hogy betegség, azt se hogy a kakóscsiga egészségesebb... Csupán azt mondom, hogy az emberek többsége nem él vele. Azt akarom vele mondani, hogy ne hasonlítsunk már egy átlag embert (Hidd el a többség nem használja) egy profi sportolóhoz basszus...

SzirmosSzisza
:3

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Roger6
Fehérjeporoz 😄 Mert az valami kox? Vagy az valami betegség? Elárulom, hogy sokkal egészségesebb, mint a kakaóscsigás parízered reggel, vagy a cigánypecsenyéd délben.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Most hozol egy ellenpéldát és akkor igaz is, hogy aki vega az hihetetlenül erős is, hiszen Németország legerősebb embere is az.. De hagyjuk is ezt, itt konkrétan nem arra gondolt szerintem, hogy aki vega az nem lehet erős. Ez a Németország legerősebb embere vega dolog oké, de ő az átlag emberről beszélt aki nem fehérjeporoz. Ő azt mondta, hogy ők vékonyabbak nem alkalmasak fizikai munkára. Erre valaki előhozza példának a sportolókat. Igen ők tényleg átlagemberek. Istenem 😄

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Bizony nagyon sok mindent elfelejtek, de szerencsére ott a google és ezért könnyű cáfolni az eredeti állításodat, ami úgy tűnik egy személyes tapasztalat és semmi több. Tehát semmi gond, nézz utána...
tigeroo
németország legerősebb embere is vega

a fehérjepor az miért ua. mint a kox? tejből van azis, vegetáriánus. a VEGÁNOK nem esznek semmilyen állati eredetű dolgot (se méz, se tej se semmi) - az már durvább szint
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Roger6
Megkérdezhetem, mit ettél reggelire? <#awink>

RaidenHUN
Csak azt felejted el, hogy ezek fehérje porokat isznak egész nap, meg szteroidoznak. Én a "normális" vega táplálkozásról beszéltem.
Count Adyn
a steroid nem hus😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

morcosqtya

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Caliph

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

morcosqtya
Kisebb salátákat felemelnek. 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Roger6
Pedig vannak vegán erőemelők is.

RaidenHUN
Lehet csak az én tapasztalatom, de a vegák akikkel eddig találkoztam fizikai munkára teljesen alkalmatlanok voltak, mind vékony, semmi izom.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Tetsuo
:-D

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

RatBaG
akkor lesz még egy pár meglepődés... <#hehe>

Per Aspera Ad Inferi.

broman191
Eddig azt hittem, hogy csak a Chappie karakterei voltak... <#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Tetsuo
Nyilasveszély <#nevetes1>

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

And now for something completely different.
The pressure.

The.Pressure.

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

Én ezzel járulnék hozzá a Nagy Kedd Délelőtti Hőmérséklet Dibéthez:

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Hmm bizonyos értelemben flame flame na ilyense volt még 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

vizes
Hát, én is így tanultam...

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

vizes
Úgy, hogy elszámoltam magam valahol. Így pedig pláne nem a duplája.
Az pedig egyértelmű volt, hogy celsiusra gondoltál.
Utoljára szerkesztette: vizes, 2016.03.29. 18:29:00

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

valoban..
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

RatBaG
2008 előtt.

Per Aspera Ad Inferi.

bakkerman
Valaki nagyon sokat codozott...és sok salátát is evett mellé

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

FalseHeLL
relevant

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

mikor tortent?
RatBaG
jó reggelt!

Per Aspera Ad Inferi.

????

Pluskast
Ha már baki, akkor a kedvencem 😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Roger6
Okés, fos Wikipédia, de itten asztat írgyák, hogy: "Így ha egy hőmérséklet százalékos megváltozásáról beszélünk, mindig a kelvinben kifejezett hőmérsékletet kell alapul venni."

"Pl. ha egy 25 Celsius-fokos test hőmérsékletét 10%-kal megnövelem, annak hőmérséklete 54,815 Celsius-fok lesz"
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.03.29. 13:55:54

CSOCSO
Magyar forumba irok, egyertelmu hogy celziuszrol beszelunk barmilyen szam jon fel.
Hogyan jott ki a majdnem 20%!?!
Ha mar annyira kelvinezni akarsz: a 30 C az durvan 300 kelvin. a 60 fok meg durvan 330 kelvin.
Ez még jobb mint amikor kapus volt 😄DD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

RatBaG
He's back! 😄D

Per Aspera Ad Inferi.

Nem az béna aki elejti ,hanem az a fazon aki képes volt olyan bénán kivenni. Pedig még az a kör alakú tartó is kezében volt de mégis sikerült úgy kivenni hogy lebillen.
Cikk az elforgatott mobilokról (röviden: le lehet nyugodni, bárhogy jó lehet)
vizes
Fahrenheitben sem igaz, hogy a duplája. Na, de ennyi, vége az offnak.