Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chilios
Nem tilos, tájékoztató jelleggel adhatsz irányjelzést kanyarodó főútvonal követése esetén is.
mégvadabbdisznó

De szép bauxit, honnan van?

benőmenő
Az ódiscigánynak elküldeném, akivel hazafelé találkoztunk, ha tudnám a nevét. :/
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

broman191
Még nem volt szerencsém az utakon ilyesféle idiotizmushoz, soha nem is gondoltam rá, az Isten óvjon tőle... <#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Csak nem összetörted a kocsidat?
Kata
Pedig tilos, mert az a többi vezető megtévesztése, irányjelzőt akkor használsz ha az adott útról letérsz.

[/cserf][/fülünyúl]

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Én meg azt, hogy még a tanuló vezető sem használja...
<#taps>
Jabar
Vicces ez, de pl a magyarországi kresz oktató programban amit hivatalosan elfogadnak (titán vagy mi a neve) a legtöbb képen használják az irányjelzőt ha kanyarodik a főút és ők azt követik. 😊

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Count Adyn
Én pont a másik végletet tapasztalom itt németeknél, mikor kanyarodó főutnál is szorgalmasn indexel az emberek 60%-a😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

leonordo eleg franko dolgokat csinalt.. barcsak hamarabb racuppantak volna ..

mindenkinek kellemes migrenet kivanok..

Utoljára szerkesztette: toza, 2016.04.01. 20:29:13
ximix
bajgunar
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
RiCSi1234
Ezen most úgy konkrétan beszartam a röhögéstől.. Racist. 😄

GTA V (*.*)

BenedekFeco

szomferi

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

mulli1986
Nem, de ha más nem lesz, akkor jó lesz ez is 😊

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Sippie
spoiler!!!
eddig még nem is derült ki, hogy gyerek van benne.......
😄
szpojler alert!!
nem is ..Star Wars Episode VII The Force Awakens 2015 BRRip XViD AC3 ETRG

Utoljára szerkesztette: toza, 2016.04.01. 15:38:59
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

BenedekFeco

nearo
Nálam operában ugyanez, egész sg-n. Fórum főoldalon ha frissítem, akkor végtelenségig tölt, ha önmagára mutató linkre kattintok, akkor abbahagyja általában.
Utoljára szerkesztette: nearo, 2016.04.01. 14:45:08

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

- Ctrl+Shift+I
- Network
- ???
- Profit
AnarchoiD
miert van az, hogy ez a forum nalam chromeban folyton "homokorazik" ? 😊 (tabon soha nem all le a forgas)

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

RatBaG
Subakka
Nem inkább béka?

&#3232;_&#3232;

mulli1986
Sziasztok, keresek egy videót, mikor egy ha jól emlékszem zöld kaméleon felszívja magát és nagyon éles visító hangon fújja ki magából. Pici kaméleon és mikor felszívja magát, mintha lenyelt volna egy teniszlabdát.
Valaki nem vágja hogy lehetne rátalálni?

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

es meg szar is..😞

eleteben elosszor felallt a gyerek,elesett,kiesett egy foga,veres volt elvitte doktorhoz.. aztan megsem esett ki a foga..kozben ideges volt.. minden mas lenyegtelen..

Utoljára szerkesztette: toza, 2016.03.31. 20:24:04
AnarchoiD

BenedekFeco

Ezt sem értem, hogy jött ide. Igen néha szoktam C-vitamint. Az fehérje por? Nem. Eléri az a német vega az „ország legerősebb embere” címet ha csak c-vitamint eszik? Nem. Olyan jó összefüggéseket tudtok hozni. Továbbra se értem mi a probléma. Mikor mondtam én, hogy a fehérjepor az nem táplálékkiegészítő mint a vitaminok? De már nagyon messze eljöttünk a tételmondattól így is.

morcosqtya

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

tigeroo
vitamint szedsz-e? ugyan olyan táplálékkiegészítő a fehérjepor is!
Béluska74
Kicsit hosszú!
Amikor Milán megszületett úgy gondoltam jó apának lenni könnyű, hiszen itt egy baba, fekszik hanyatt, semmire se jó, de én mégis szeretem. Néha ülve tarkón fossa magát és beleköpi a legszebb mosolyomba az anyatejet ha úgy tartja kedve, de egyébként egy jámbor kis jószág és viszonylag könnyű vele bánni, ha tudod rögzíteni a szájában a cumit, és/vagy elég hangos a Tv akkor gyakorlatilag délelőttre megvagy..

Úgy hittem ez később se fog változni, elég lesz ha nem szúrok előtte intravénás drogokat, nem lopok kocsit és a csúnya szavakat virág nevekkel helyettesítem. A mai napig se értem, hogy az első mondata miért az volt " Hogy az a Tulipános vadrózsakertes jó kurva anyád" ez a szóösszetétel egyébként számomra nehezen tolerálható közlekedési helyzetekben használt káromkodás soft verziója.

No a "jóapasági" lendület ott tört meg először, amikor is már majdnem ment.Sajnos az összes igazi nevelési tapasztalatom a Csillagok Háborújából származott, így a kérdésre, hogy miért? Általában azt a választ kapta, "mert én vagyok az apád" . Vagy amikor meg akart tanulni járni, Yodába helyeztem magam és fennkölten mondtam. "Fiam, tedd vagy ne tedd, de ne próbáld".
Ez úgy félfaszán működött is egy darabig, nem tette.Megbízhatóan nem járt. Aztán egy csodálatos tavaszi napon minden előjel nélkül elindult, ha jól emlékszem pont valami spenót félét csináltam és azokon a trükkökön agyaltam amivel majd a szájába csempészem ezt a rendkívül tápanyag dús élelmiszert, nem szerette, minden kanál után ki szokta jelenteni, hogy "ez kaka". Mélyen egyetértettem vele, a spenót tényleg szar az enyém meg ráadásul úgy nézett ki, hogy egy Indián barátom azt mondta rá, hogy otthon ők ezzel nyilat mérgeznének...

No éppen saját művemtől falkavart gyomorral közelítek felé, ő meg jön szembe, csak úgy mint aki vasárnap délután leugrik egy megszokott sétára. Apának persze szava elállt, baszdmegeztnemfogjaelhinniazanyja...Erre az én kis csemetém baszott lendülettel eldől mint a krumplis zsák,nagyot koppan mint az éji bogár, de nem hallgat, valójában üvölt és az egyik kis fogacskája sehol, szájából ömlik a vér. Azonnal belecsúsztam a hős férfiakra jellemző pánikrohamba. Azonnal kocsiba tettem, magamhoz vettem az összes készpénzt és mentem vele a sürgősségire, tutira lenyelte a fogát, vakbelet kap, megszállja a gonosz, kicsi még és már vége , Úristen!!!! Közben ő sír, nekem is folynak a könnyeim, a helyzet tarthatatlan.

Berontok zokogva az orvosiba, taknyom könnyem egyben, a gyerek már félig megnyugodott, muszáj belecsípnem, hogy sírjon, különben nem engednek előre minket, oszt neki meg lehet ez az utolsó esélye. Jön az ápolónő. El is kapom, "Kérem pénz nem számít mentsék megy a gyereket, csináljanak röntgent, CT-t, hívják Dr House-t , Czeizel Endrét bárkit" Könyörgöm segítsenek.Én bőgök, gyerek megcsöcsözi kicsit a nénit és huncutul nevet rá, ( ezt otthon megbeszéljük a kis szarossal)

Percek alatt bent vagyunk, Törpicsek felmarkol egy csomó receptet amíg az orvosnak ecsetelem, mekkora tragédia ért minket, cuppog rajta és majdnem elalszik.( nekem ez kurvára sokknak tűnik, szegény már elájul a vérveszteségtől) A doki a vész ellenére higgadt marad, nem érzi a történtek súlyát. Hentes az ilyen, nem orvos, ha nem lenne nálam a gyerek megküzdenék vele, érzéketlen pöcs...

Megvizsgálja, összevissza hajtogatja. Rak is egy szép fészket az én drágám, persze pelenka csak otthon van. Felhúzza az ínyét, kérdezi honnan esett ki a fog. Akarom mutatni, de nem találom a helyet, megszámolom megvan mind...Na most vagy kurva gyorsan regenerálódik a fiam, vagy apa benézte és nem is esett ki...

Félig megszégyenülve de egy teljesen szaros vigyorgó gyerekkel hagyom el az objektumot, ahogy viszem a fülemet birizgálja ahogy szokta. Nyálas puszikat nyom a nyakamra, gagyog is talán valamit...Egészséges, nincs baja...És én ennél még soha-soha nem voltam negatív eredménytől boldogabb...

If you give a little love you can get a little love of your own

Na ez már egy szórakoztató könyv
0Fritz
"Imádom amikor mindig ha valaki negatívan vagy annak tűnően ír valamit a fehérjéről vagy bármilyen ilyen jellegű cuccról..."

Eddig a lényeg, tovább nem is kell olvasni. 😊
benőmenő
Ennyi sötét embert meglátnék az utcán biztos nem állnék meg...sőt. <#vigyor1>
st3v3

Cigányok multatnak az utcán, de csak addig amig a politia meg nem érkezik 😄

I'll Be Back

<#taps>