Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vizes: pont Csocsonál nem biztos, hogy Celsiusra gondolt elsőre, hiszen ő sok éve Fahrenheitiában él 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.03.29. 07:47:51
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Volt egy tanárom aki ha meghallotta, hogy Kelvin FOK, alapból bevésett három-négy kampót.
Szóval csak annyit akartam mondani, hogy a 30 celsiusnak nem a duplája a 60 celsius.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A hőtartalmat Kelvin skála szerint határozzuk meg, mivel a 0 Kelvinnél nincs hidegebb.
Lehet szórakozni a skálákkal, de ha azt mondom, hogy kétszer olyan meleg van mint... akkor a celsius és a többi skála nem játszik.
Ha a szobát az egyszerűség kedvéért 30 fokosnak vesszük ( Csocso is ezt a példát nézte), és a pizza 60 fokos, akkor az mindössze 19,8 százalékos többlet a pizza javára.
Utoljára szerkesztette: vizes, 2016.03.29. 07:38:34
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Mert például ha éjjel nulla fok volt és délután plusz tíz fok lesz, az most hányszorosa?
<#ravasz1>#ravasz1>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Az megint más, hogy nekem egyszer sikerült szintén pizzakivételnél a tepsüre rámarkolni csupasz kézzel, mert csak az egyikre húztam kesztyűt és megbillent, majd jött a reflex. Viszont a pizza nem esett le. <#idiota>#idiota>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
"Szóval Jézus meghalt a bűneinkért és ezért egy óriásnyúl csokitojásokat dugdos mindenhova... Csak nekem nem áll össze a dolog?"
De persze ott később meg lett magyarázva, nem is akárhogy... 😊

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
- Mindegy hova, csak a hajamra és a szemembe ne! <#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Pyotr, 2016.03.27. 20:39:29
██
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Utoljára szerkesztette: toza, 2016.03.27. 14:53:15
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
tl;dr: fb és wikimedia ingyen elérhetővé tette az oldalukat Angola polgárainak (mármint mobilnettel ingyen lehet megnézni) Ők meg elkezdek a saját wikipediajukra zenéket/filmeket feltölteni és Facebookon saját csoportjaikban megosztani 😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Egy, a ValóVilág nevével visszaélő oldal mindenáron fel akarja a felhasználókkal jelentetni az oldalt.
És miért kéne jelenteni? Ezért! 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.