Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Pl. ha egy 25 Celsius-fokos test hőmérsékletét 10%-kal megnövelem, annak hőmérséklete 54,815 Celsius-fok lesz"
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.03.29. 13:55:54
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Hogyan jott ki a majdnem 20%!?!
Ha mar annyira kelvinezni akarsz: a 30 C az durvan 300 kelvin. a 60 fok meg durvan 330 kelvin.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Vizes: pont Csocsonál nem biztos, hogy Celsiusra gondolt elsőre, hiszen ő sok éve Fahrenheitiában él 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.03.29. 07:47:51
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Volt egy tanárom aki ha meghallotta, hogy Kelvin FOK, alapból bevésett három-négy kampót.
Szóval csak annyit akartam mondani, hogy a 30 celsiusnak nem a duplája a 60 celsius.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A hőtartalmat Kelvin skála szerint határozzuk meg, mivel a 0 Kelvinnél nincs hidegebb.
Lehet szórakozni a skálákkal, de ha azt mondom, hogy kétszer olyan meleg van mint... akkor a celsius és a többi skála nem játszik.
Ha a szobát az egyszerűség kedvéért 30 fokosnak vesszük ( Csocso is ezt a példát nézte), és a pizza 60 fokos, akkor az mindössze 19,8 százalékos többlet a pizza javára.
Utoljára szerkesztette: vizes, 2016.03.29. 07:38:34
Mert például ha éjjel nulla fok volt és délután plusz tíz fok lesz, az most hányszorosa?
<#ravasz1>#ravasz1>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Az megint más, hogy nekem egyszer sikerült szintén pizzakivételnél a tepsüre rámarkolni csupasz kézzel, mert csak az egyikre húztam kesztyűt és megbillent, majd jött a reflex. Viszont a pizza nem esett le. <#idiota>#idiota>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
"Szóval Jézus meghalt a bűneinkért és ezért egy óriásnyúl csokitojásokat dugdos mindenhova... Csak nekem nem áll össze a dolog?"
De persze ott később meg lett magyarázva, nem is akárhogy... 😊

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
- Mindegy hova, csak a hajamra és a szemembe ne! <#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Pyotr, 2016.03.27. 20:39:29
██
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Utoljára szerkesztette: toza, 2016.03.27. 14:53:15
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.
There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.