Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

broman191
<#eljen><#hehe>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Jani Hun
Angliában rengeteg körforgalom van, sokszorosa az itthoniaknak. Szerintem sokkal hatékonyabbak, a sima 1-1 2-2 sávos 4 utcás kereszteződés közepére is beraknak néha kissebb körforgalmakat, engem ezek leptek meg elöször, nekem bejött, bár a hányinger néha elkapott még az elején az ellenkező irányú forgás maitt😄

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

Tetsuo

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Palinko
hatékony mert nem kell teljes kört menni és nem 6 utat köt össze, hanem nyolcat. láttam videót aki tudja már használni gyorsan átmegy ahogy kell, viszont aki először jár arra annak biztos megy az araszolás 😄
bardocz
A szegedi teljesen jól működik, az elején látod melyik sáv hova visz, ki van táblázva, és oda mész be. Persze akik nem tudnak olvasni azoknak nehéz. Bár azoknak vezetniük se kéne.
Ezek amúgy hatékonyak is vagy csak valakinek elgurult a gyógyszere?
alapban ismeretlen helyen mindig a jobbszélén megyek az útnak, így tettem Győrben is régen😊
2. kijáraton kellett volna mennem, de lett belőle az első 😄
RelakS
Ráadásul turbó körforgalom, ami szerintem sokaknak önmagában agyf@sz 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

igen, de mikor először mész, nézel ki a fejedből😄

Bokafix2
Nem nehéz ha a szó első és utolsó betűje megmarad az eredeti helyén... az agy hamar átáll erre az "üzemmódra" és minden gond nélkül el lehet olvasni.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

A győri 2 körforgalom ugyan ez, csak villamos nélkül. Nem bonyolult, csak mielőtt bemész, azelőtt meg kell választani melyik sávba állsz, és azon végigmenni. Münchenben is van ilyen villamosos, de az csak 2sávos.

RaidenHUN
Majd a multplayer játék módokra leszek kíváncsi.<#banplz>
Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Count Adyn
Haha nekünk anno a céges buszsofőr csinálta hogy a cég előtt körforgóba faszom megy körbe alapon beszurta egyből balra, ugyse jár erre senki alapon😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Alien69
Az se rossz, de az tutibb, ha szembe jön veled! Van ilyen körforgalom:
körforgalom
Tehát adott ez a körforgalom (X.ker kápolna utca), a közepén parkolni szoktak, habár éppen a googlemapson csak egy autó látható, de rendszerint tele van. No itt rendszeresen eljátszák, hogy kitolat az idióta, és hogy ne kelljen körbe mennie, szépen elmegy a forgalommal szembe, és kihajt balra. Már Neki balra. <#gonosz2>

broman191
Egy újabb jó ok, hogy miért ne dobjunk le egy nemzetre 2 atombombát... <#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Alexease
A korforgalomban a tolatas poen. Ami varosi legendanak hangzik, mert nem lehet valaki annyira hulye, de meg sem, egyszer a munkatarsam es mar a sogorom is talalkozott vele;D
Count Adyn
Azaz😄 Körforgalomba behajtáskor indexel aztan meg ő van megsértődve ha bevág valaki elé mert azt hitte kimegy az első kijáraton😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

részben, úgy mész be mint egy körforgalomban, viszont bent időnként elsőbbséget kell adni, pl ott ahol középen áll a rendőr, tavaly pl. a felfestés alig látszott (sávok meg egyáltalán nem). Tudtommal ez az egyetlen hely, ahol tök mindegy ki a hunyó ha csattantok, fele-fele). Ezen kívül vannak olyan körforgalmaik amelyben lámpa van, akár több is. Jobbkéz szabály csak amolyan ajánlás, ahogy a sávok is lámpánál nem ritka, hogy hárman beállnak két sávra, párhuzamos parkolásnál nem olyan finoman lökik meg az első meg a hátsó kocsit mint nálunk, hallod ahogy puffannak 😊

Egy dolgot tartanak be az a Stop, nem ritka ezért az sem, hogy egy kereszteződésbe mindenkinek stop táblája van. 😊

Megdöbbentő az egész, Egyiptomban láttam csak olyan rossz közlekedési morált mint Párizsban.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

HTS s3rg1nh00
én sem mindig használom,általában olyan esetekben amikor 60as táblánál 40el szotyiznak és utána káromkodnak a B jogsival,mert azt hiszik az a Belső sávra érvényes,aztán még nekik áll feljebb hogyha megelőzi őket az ember<#zavart1>
vagy ha már annyira messze vannak a visszapillantóban,úgyis mind1...[/me nem száguldozós g*ci,csak a sebességhatáron belül szokta kihasználni a lehetőségeket]

de a legnagyobb kedvencem továbbra is az (mindig kifakadok a röhögéstől),amikor valaki kimaxolja a körforgalomban indexelést és egy jobb-bal-jobb index kombót használ<#hehe>
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2016.04.03. 23:35:53

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

AnarchoiD

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Én 1x játszottam valami idegesítő Kresz-es játékkal, itt állítólag annak volt elsőbbsége, aki kanyarodott be a körforgalomba
ez a valóságban is így volt?
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

link
irányjelzés

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

pajti
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

pajti
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

RatBaG
Adaaam
Aki bent tartja a kutyáját a lakásban, az meg is érdemli, hogy szétszedjen mindent.

everything's better with music

Kata
Van olyan is, de itt most nem erről van szó. 😊
Azt jelenti, hogy ha az adott útvonalról le lehet térni (értsd kereszteződés), akkor megtévesztő lehet, hogy lekanyarodsz az útvonalról, nem csak azért raktad ki az irányjelzőt, mert követed annak a kanyarodását. És ebbe az utolsó mezőgazdasági bekötőút is beletartozik, illetve a parkolásra alkalmas útszélek. A jobbra irányjelzés pedig minden esetben megtévesztő lehet, mivel azzal jelzed azt is, ha lehúzódsz és megállsz. Tikal idézetében is ott van, hogy akkor irányjelezhet ha TÖBBLETTÁJÉKOZTATÁST ad ezzel, és NEM MEGTÉVESZTŐ. Többlettájékoztatásnak azt tudom elképzelni, amikor például Y kereszteződés van és te maradsz a főbb útvonalon, ezt jelzed irányjelzéssel a többi sofőrnek.

[/cserf][/fülünyúl]

BaliBoy
Lefordítva: Jobbra index-szelsz és balra kanyarodsz

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Kata
"az irányjelzés azonban megtévesztő nem lehet"

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Már miért törtem volna össze?

[/cserf][/fülünyúl]

Charles de Gaulle, good luck, have fun, az első két bekanyarodásnál majdnem bepisiltem <#vigyor2>

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

na engem rendesen megszívatott így egy zseni: látom hogy két be/kivezetővel odébb halad egy autó , jobbra indexelve, na gondolom, király akkor mehetek is, a satuféknél realizáltam, hogy a marhája, a bekanyarodást jelezte, csak úgy maradt az index. o0

Mindenkit köteleznék arra, hogy menjen pár karikát a győri nagy körforgalomban, vagy Párizsban a diadalív körül, hátha megtanulnák így használni a körforgalmakat. 😊

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Nivea

Alien69
Szerintem itt az a zavaró, hogy az emberek többsége idióta a vezetéshez (persze bele értve magamat is, mielőtt lehurrog valaki <#ravasz1> ). Pl. Éles saroknál két sávban kanyarodik a főútvonal. Itt is néha látok ilyet, hogy irányjelzőzik, de ugye ebben az lehet a zavaró, hogy ez igaziból sávváltásra vonatkozna ebben az esetben. <#falbav> Ahol egy sáv van, még elfogadható, bár többnyire totál felesleges. <#vigyor1>

BenedekFeco

Tikal
“Az irányváltoztatást – ide nem értve a körforgalmú útra történő bekanyarodást – a művelet előtt kellő időben megkezdett és annak befejezéséig folyamatosan adott irányjelzéssel kell jelezni. E rendelkezést kell alkalmazni a körforgalmú útról történő letérés esetében is. A jármű vezetője egyéb esetben (pl. útkereszteződésben kanyarodó főútvonalon való továbbhaladás esetén) is adhat irányjelzést, ha ezzel továbbhaladási irányáról a közlekedés más résztvevői számára többlettájékoztatást ad, az irányjelzés azonban megtévesztő nem lehet.”

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

szomferi
pontosan

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB