Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
durva volt így 3 nap után visszaolvasni,egy részegen írt kommenttel mit indítottam el 😄 😄
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
sajnos fake..
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.04.06. 20:55:21
Aztán meg valahogy más zsebekbe vándorolt a pénz...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Ellenben itt van ez , na ennek nem sok értelme van. Azon kívül hogy néha felborul itt 1-2 veszélyes anyagot szállító kamion(elég sok jár a borsodchem-be ezen az úton).
Amikor megépítették és még nem volt bokor a közepén azért volt mindig akadt 1-2 keréknyom keresztül rajta 😊

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.04.05. 20:47:46
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: kamionosjoe, 2016.04.05. 19:54:54
★★★★★
If Everything That Has A Beginning Must Has An End

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Egyszer
Kétszer
A másodikat jellemzően megfújják szmájlinak.. 😄
Utoljára szerkesztette: SötétBarom, 2016.04.05. 09:43:37
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Székesfehérváron, a térképen még nincs fent mert új, de itt alakították ki, a röhej az hogy a közepe akkora mint egy csatornafedél, a csiklós busz nem alig tud megfordulni benne
GOOBY, pls
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
A videó meg hatalmas, már anno sokat röhögtem rajta 😄
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2016.04.04. 21:49:55
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Mapp
Itt mindenki leszarja, hogy körforgalom. Úgy is behajtanak ha a bent lévő nem indexel. Volt már olyan, hogy ott akartam megfordulni és bevágtak elém.