Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnarchoiD

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Pluskast
Persze a hülye japóknak ez nem akadály ott nagyon szeretik (persze ők minden szart megesznek).

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

FalseHeLL

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

morcosqtya
Abortuszellenes konzervatív logika...

Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2016.04.14. 11:21:26

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

jaj ne mond ezt..ugyis a lepényhal először, a remény hal meg utoljára.
Caliph
meghal

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Nem tűnik túl életképesnek, és mit cisnál ha jön egy cápa vagy csapat orka mert elhussanni nem nagyon tud ahogy látom
RatBaG
az. állítólag jó szar az íze és tele vannak parazitákkal.

Per Aspera Ad Inferi.

skinnyman
Ez egy sunfish? Lattam egy ilyet a nyaron, tenyleg brutalisan nagy (es ronda) volt 😊

Regards,

broman191
Dafuq...tényleg létezik?

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Bokafix2
gyúr a Godzilla 2-re...

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

PhantomAss
Valaki kiengedte a guppit Fukusimában?

GOOBY, pls

Jim Morrison
megnőtt

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

visszacsapo ijjj.. persze..

legolasz is beszopta..

Utoljára szerkesztette: toza, 2016.04.13. 13:22:10
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

morcosqtya

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

AnarchoiD
18+ (najo nem , de talan ha kicsit prud a kozonseg 😉

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2016.04.13. 04:13:21

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

petee
<#wow1>
és még azt mondják, hogy rajtunk kívül nincs más értelmes lény...
Utoljára szerkesztette: petee, 2016.04.12. 22:20:27

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Pluskast
Szerintem ez nem az a topik ahol erről vitát kéne nyitni....

DarkHorSe

Swedish people are albino monkeys&#65279;

<#idiota>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

PhantomAss
És a két felfogás szerinted ellentmond egymásnak?

GOOBY, pls

dante3
😊

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

"A kozmológiában az ősrobbanás (vagy „Nagy Bumm”, angolul „The Big Bang”) egy olyan tudományos elmélet, mely szerint a világegyetem egy rendkívül sűrű, forró állapotból fejlődött ki nagyjából 13,7 milliárd évvel ezelőtt.

Az elméletet Georges Lemaître (1894–1966) belga pap, a Louvaini Római Katolikus Egyetem fizika és csillagászat tanára dolgozta ki először 1931-ben „ősatom” név alatt.

Az ősrobbanás-elmélet azon a megfigyelésen – az úgynevezett Hubble-törvényen – alapul, mely szerint a galaxisok színképvonalai vöröseltolódást szenvednek. Ezt a kozmológia elméletével összevetve azt kapjuk, hogy a tér az általános relativitáselmélet Friedmann–Lemaître-modellje szerint tágul. Ha a múltba extrapoláljuk, akkor ezek a megfigyelések azt mutatják, hogy a világegyetem egy olyan állapotból kezdett tágulni, melyben az anyag és az energia rendkívüli hőmérsékletű és sűrűségű volt.

Az ősrobbanás kifejezést szűkebb értelemben arra az időpontra értik, amikor a megfigyelt tágulás elkezdődött – számítások szerint 13,7 milliárd évvel ezelőtt (2%-os pontossággal) –, tágabb értelemben pedig arra az uralkodó kozmológiai elgondolásra (paradigmára), mely a világmindenség keletkezését és fejlődését eszerint magyarázza, valamint az elemek keletkezését az Alpher–Bethe–Gamow-elmélet által leírt elsődleges nukleoszintézis során.

Az ősrobbanás-elmélet egyik következménye, hogy a mai univerzum állapota jelentősen eltér a múltbeli és jövőbeli állapottól. Ebből a modellből George Gamow 1948-ban megjósolta a kozmikus mikrohullámú háttérsugárzást,❤️> amelyet az 1960-as években fedeztek fel, és az elmélet bizonyítékaként szolgált a rivális elmélettel, az állandó állapotú (steady-state) világegyetemmel szemben.

A jelenlegi fizikai modellünk szerint a világegyetem paramétereinek határértéke kb. 13,7 milliárd (1,37·1010) évvel ezelőtt egy gravitációs szingularitás, az idő és távolság mérése értelmetlen, a hőmérséklet és a nyomás pedig végtelen ebben a szingularitásban. Mivel jelenleg nincs modell az olyan rendszerekre, amelyben egyszerre kell figyelembe venni a gravitációt és a kvantumállapotot (nincs jól kezelhető kvantumgravitációs elmélet), a legkorábbi periódusnak a története jelenleg a fizika megoldatlan problémája."

VS

"1. Kezdetben teremté Isten az eget és a földet.
2. A föld pedig kietlen és puszta vala, és setétség vala a mélység színén, és az Isten Lelke lebeg vala a vizek felett.
3. És monda Isten: Legyen világosság: és lőn világosság.
4. És látá Isten, hogy jó a világosság; és elválasztá Isten a világosságot a setétségtől.
5. És nevezé Isten a világosságot nappalnak, és a setétséget nevezé éjszakának: és lőn este és lőn reggel, első nap.
6. És monda Isten: Legyen mennyezet a víz között, a mely elválassza a vizeket a vizektől
7. Teremté tehát Isten a mennyezetet, és elválasztá a mennyezet alatt való vizeket, a mennyezet felett való vizektől.
8. És nevezé Isten a mennyezetet égnek: és lőn este, és lőn reggel, második nap.
9. És monda Isten: Gyűljetek egybe az ég alatt való vizek egy helyre, hogy tessék meg a száraz. És úgy lőn.
10. És nevezé Isten a szárazat földnek; az egybegyült vizeket pedig tengernek nevezé. És látá Isten, hogy jó.
11. Azután monda Isten: Hajtson a föld gyenge fűvet, maghozó fűvet, gyümölcsfát, a mely gyümölcsöt hozzon az ő neme szerint, a melyben legyen néki magva e földön. És úgy lőn.
12. Hajta tehát a föld gyenge fűvet, maghozó fűvet az ő neme szerint, és gyümölcstermő fát, a melynek gyümölcsében mag van az ő neme szerint. És látá Isten, hogy jó.
13. És lőn este és lőn reggel, harmadik nap.
14. És monda Isten: Legyenek világító testek az ég mennyezetén, hogy elválasszák a nappalt az éjszakától, és legyenek jelek, és meghatározói ünnepeknek, napoknak és esztendőknek.
15. És legyenek világítókul az ég mennyezetén hogy világítsanak a földre. És úgy lőn.
16. Teremté tehát Isten a két nagy világító testet, a nagyobbik világító testet, hogy uralkodjék nappal és a kisebbik világítótestet, hogy uralkodjék éjjel; és a csillagokat.
17. És helyezteté Isten azokat az ég mennyezetére, hogy világítsanak a földre;
18. És hogy uralkodjanak a nappalon és az éjszakán, és elválasszák a világosságot a setétségtől. És látá Isten, hogy jó.
19. És lőn este és lőn reggel, negyedik nap.
20. És monda Isten: Pezsdűljenek a vizek élő állatok nyüzsgésétől; és madarak repdessenek a föld felett, az ég mennyezetének színén.
21. És teremté Isten a nagy vízi állatokat, és mindazokat a csúszó-mászó állatokat, a melyek nyüzsögnek a vizekben az ő nemök szerint, és mindenféle szárnyas repdesőt az ő neme szerint. És látá Isten, hogy jó.
22. És megáldá azokat Isten, mondván: Szaporodjatok, és sokasodjatok, és töltsétek be a tenger vizeit; a madár is sokasodjék a földön.
23. És lőn este és lőn reggel, ötödik nap.
24. Azután monda az Isten: Hozzon a föld élő állatokat nemök szerint: barmokat, csúszó-mászó állatokat és szárazföldi vadakat nemök szerint. És úgy lőn.
25. Teremté tehát Isten a szárazföldi vadakat nemök szerint, a barmokat nemök szerint, és a földön csúszó-mászó mindenféle állatokat nemök szerint. És látá Isten, hogy jó."

48--51-58

Utoljára szerkesztette: toza, 2016.04.11. 16:35:40
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Roger6
Dehogyis, R6-os Yamaha, csak kezdő volt a pilóta, meg béna is. Azért elég kevés autó képes megfogni gyorsulásban egy R6-ost.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Pluskast
Ott van (illetve már csak volt) az már 50 éve 😊

nearo
gondolom a fát, ami odanőtt a parkolóba

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Pluskast
Őőőő ezen mit kell nézni? Ez az újpesti piac parkolója.

CSOCSO
Floridaban tilos a piros lampanal allo autok koze behajtani. Millioszor megtortenik naponta. Senki nem csinal belole balhet. Valszeg az autos kicsit idegbeteg volt. Hurra. A motoros meg erolkodott de egy beszari nyuszi volt. Ocsemmel mar megtortent, hogy majdnem letoltak mikor motorozott. Egy mozdulattal levette a bukojat es olyat baszott az autos visszapillantojara, hogy tobol letort az egesz. Siman elmotorozott az autos elol. A video nezese kozben tobbszor megfordult a fejemben, hogy ez valami 125cc-s motoron volt?? Miert nem birta lerazni siman az autost?! A csavo nem sport autoban ult.
Count Adyn
Hát jah nemtudom mit pattognak elmormol az ember egy kurvanyádat és megy tovább az élet😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

mulli1986
Áhh, értem. Hát ennyi energiát nem fektetek a témába, de okolva az esetből, a következő záróvonal átlépőt letolom majd 120-nál az árokba 😊

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Count Adyn
Gondolom ahogy a videó alatt irják, az hogy ott tilos a sávok közt előremenni 😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

mulli1986
És akkor mi van ha nem Magyarországon történt?

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

bár tudom, hogy a vízibomba, hogy szétkap egy tengeralattjárót, ennek ellenére valószínűleg ugyanaz pörgött át mindkettőnk fejében 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

mulli1986
Én is nyekkentem volna 😄 Pedig minden tudásom megvolt, hogy a helyes döntést meghozzam, csak éppen 10 másodperc alatt nem igazán volt időm átgondolni és engem első körben a repeszek kivédése aggasztott. 😊 Az viszont a vízben hatékonyabb, ahogy a fegyveres példa is mutatja

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Bokafix2
milyen értelmes feje van ennek a cicának

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Ez kurvajó!
Pontosan azt írja, amit az agymosott klónok gondolnak az ateizmusról!
Tökéletes gondolatmenet!
broman191
Én nyertem volna, de a videóban elég vicces volt a hason fekvés lábbal a gránát felé, jócskán szétnyitott lábakkal...nem védte a nudlikat. <#idiota> Ha talpon talál egy darab, sz0pó, de az inkább gyógyul...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

takysoft
én is meghaltam volna 😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity