Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2016.06.09. 12:54:41
Nigéria
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
http://www.amusingplanet.com/2015/10/the-lithium-mine-fields-of-atacama.html

Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2016.06.09. 10:09:05
Egyébként Ausztráli az egyik legnagyobb lithium kitermelő. Itt egy térkép a mindenféle kitermelésről. Keresd meg rajta hol is vannak ezek a bányák és hány darab van belőle. Ott jobb oldalt az a sok barna az olaj a sárga mez az arany.
http://www.australian-shares.com/maps.html
Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2016.06.09. 09:58:01
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
bár ez megint kicsit más, de legalább elítélték (rablás, stb)😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
És pont az olajhomokot hozza fel,ami kb a legszennyezőbb rákkeltő anyag megjelenésével ját a talajban 😞
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.06.09. 09:23:01
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Egy év három hónap egy kakaós csigáért
Utoljára szerkesztette: Ferenc4, 2016.06.09. 03:30:43
Utoljára szerkesztette: NB2, 2016.06.08. 17:22:21
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2016.06.08. 13:56:04
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Illetve vannak sztorik, hogy a csóka egy rosszul sikerült mozdulat után két törött bordával folytatta a meccset, mert ugye koreográfia szerint neki kellett nyernie a végén. Azért ezt lehet értékelni. Mondjuk ezek ellenére én sem nézek ilyet.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
szerintem akkor se lenne érdekesebb ha tudnám a sztorit, mert mindig úgy van hogy egy jó fiút játszó meg egy rossz fiút játszó harcol és előre meg van ki fog győzni, aztán nézed a "küzdelmet", persze begyakorolt koreográfia az egész. mikor véreznek is magukat vágják meg egy kis pengével stb. amit azért becsülök, hogy a dobásoknál tényleg odavágják magukat, akármilyen is a padló azért azt megérzik tuti 😄 egyébként pankrációval kapcsolatban csak egy pozitív élményem volt és az a Pankrátor című film.
+ a reakciok mikor sokszor tisztan latszik hogy meg csak hozza se er.
De lehet ezzel egyedul vagyok😞
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.06.07. 21:54:06
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
1:25-től
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Facebookon láttam linkelve "vicces" videót kínai közlekedési balesetekről, ott tuti volt, aki meghalt. Csókát telibevert oldalról egy kamion, meg ilyesmi...
Utoljára szerkesztette: Zero_008, 2016.06.06. 21:03:26