Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Annak ellenére hogy nagyon elmebeteg játék volt.. megvolt a saját humora..
ezeket a játékokat abban az időben még szívvel készítették..magáért az ötletért..
ma meg futószalagon.. ipari körülmények közt csinálják.. és ezért mások a mai játékok.. persze szebbek
Az hogy én gyilkolok, többet ér ezer imánál.
én is pontosan ugyan ezt csináltam ugyan ezekkel a játékokkal.. lehet hogy egy helyen lakunk?
cipeltük egymáshoz a gépet.. hálókártyát vettünk.. mert azt is külön kellett még, mert alaplapon nem volt.
Nekem volt a legfaszább videokarim akkoriban.. egy Tseng 9000 es, semmi 3d gyorsítás.. akkor még nem is volt nagyon ilyen.
Aztán jöttek a voodoo kártyák.. na akkor beindult
Akartam Steam linket adni a Megaton Edition-höz (egyedi motor, kiegészítők, stb), de lejárt a Devolver Digital szerződése, és nem lehet megvásárolni O_o
Talán később ez éven a Gearbox Software visszarakja... talán...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Néha unalmamban "tologattam" is kicsit így "feljavítva" :
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nemrég eldugva megtaláltam a gépen, toltam is vele egy kicsit, win7 alatt is ment az a verzió.
Egy biztos, hogy mivel első gépem egyik első játéka örök élmény marad!

Per Aspera Ad Inferi.
GTA V (*.*)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
https://www.youtube.com/channel/UC1x3zVQBLhsFjb6LGZ3qYNw/videos
Per Aspera Ad Inferi.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
en doltem a rohogestol 😉
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2016.07.09. 11:17:53
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utoljára szerkesztette: ximix, 2016.07.08. 22:51:27
Számok közötti átmenetek jól el lettek találva, azért plusz pont.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Þór vígi þessi rúnar
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Santana, meg prince, David Bowie, lehet sorolni estig, mindet fel lehet ismerni a stílusáról.
De hogy melyik a jobb....ez már csak ízlés kérsése...és erről képesek egyes 'hozzáértők' vérre menő vitákat nyomatni
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.07.08. 10:55:10
GOOBY, pls
utannozni -lemasolni vkit nem nagy ugy..
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
De hogy Ringo Starr vagy Nicko Mcbrain e a jobb dobos arra azt mondom, alkata ellenére Gene Hoglan 😊 Bocs ha off volt.