Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Én megértelek, nekem az elektronikus zene ilyen. Ugyanolyan az összes számomra, és az ilyen zajokat is max. 5 mp-ig tudom hallgatni.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

PhantomAss
Nem tudom értelmezni azt a kifejezést hogy 'jó dobos' valaki. Én a linkelt videók között nem tudok különbséget tenni, szerintem ugyan olyan az összes. Ütik a dobokat ezerrel.
Ugyan az mint a 'jó gitáros'...mert mivel mérik azt hogy ki a jó vagy a rossz? Észreveszed hogy tisztábban szól a g dúr vagy mi? Prince a jobb vagy Tátrai Tibi? Hallod a különbséget? Miben?
Ez teljesen szubjektív dolog.
Mondjuk sosem értettem ezt a dobolás őrületet, én 5 mp után unom a dobolást hallgatni.
Induljon a zene fléééém!!4444!!!
<#hehe>

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.07.08. 08:35:04

GOOBY, pls

pajti
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tetsuo

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

RelakS
A google translate elküldött a fenébe, hogy ez kínai <#banplz>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

瘋狂!!!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kap a lambó egy polírt 😄
RelakS
Nem őrület! Majom!

<#vigyor1>

orulet!
nekem ő a best of:

RelakS
3. képhez: A fickó úgy szórja ki a kaját, hogy a majmok kiadják a majom szót japánul 😄 サル

egyebkent is elosszor ezeket kell tudni a tobbi jon kesobb magatol!

Utoljára szerkesztette: toza, 2016.07.07. 21:29:55

Frequency
Igazad van!Elvégre a kutyák is dobolnak:
Jééé,és eltalálja a dobot!

Alien69
Nekem sem a legkedvesebb énekesem. <#ravasz1> De, itten belinkelnek mindenféle nyikhaj kölköket, oszt hasra esnek, ha eltalálja a dobot. <#kuss> Kb ennyi erővel linkelhetném a gyerekemet is, milyen remekül bringázik a kitámasztós bringájával. Már-már Contador. <#vigyor1> De, legalábbis holnap megveri a Tour-on. <#vigyor2>

AnarchoiD
vetek lett volna Phil Collins -t kihagyni, annyira nemvagyok oda erte ,de zsenialis dobos-enekes 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Alien69
Ha már dob, akkor ugye az egyik (bár sokak szerint a) legjobb Phill Collins!
Phill Collins
Kicsit érdemes lehet bele tekerni az elejébe.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Frequency
Egyidős a nettel:

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Magnum PI
LoL, nem is tudtam, hogy ilyet is tud ez az ember 😄

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Alien69
Ez BIO tisztító...<#idiota>

Magnum PI
Pont tegnap nézegettem dobos videókat és nem értek hozzá de nekem ez a 2 a kedvenc de ha vannak jobban jöhetnek 😊

Frequency
Amikor a lóerő nem élvez előnyt..

Frequency
Ennek a srácnak sem kell botmixer a habveréshez! <#awink>

BenedekFeco
Ha már ilyen dobos nap van

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

LeWyTy
Legalább valami haszna lett.<#hehe>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Frequency
<#eljen>

Frequency

Roger6
Jó, hát nem dobos, hanem előadóművész, aki dobol, ez a lényeg. <#email>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

RatBaG
ácsiácsi! örülünk, hogy megérkeztél, de kapásból elvesztetted a fonalat. nincs itt semmi komolyság.
frequency linkelt egy gyerekszinten doboló gyereket, csak kár, hogy alácsapták morricone-t, és hogy szerinte ez valami fantasztikus improvizáció.
valamiért mindenki másnak ellenkező véleménye volt.
btw a 10 perces szólót is hallgassa, akinek két anyja van.

Per Aspera Ad Inferi.

Frequency
Kerestem,találtam...még a fos is fejlődhet szarrá,két év alatt:

nembaj..mostanra osszejott..
Frequency
Bár én lettem volna ilyen szar 11 évesen 😉 Amúgy meg tudom különböztetni,gitározom egy ideje..néha az Aurórával is összefutok..
Utoljára szerkesztette: Frequency, 2016.07.07. 12:42:58

Roger6
😄 mert mindenki csak az ultra hárdkór 10 perces dobszólókat szereti, egy ilyen könnyed feldolgozást meg sem néznek. Ja de. Ne vedd ilyen komolyan az életet, bro.

RatBaG
ha tetszik a dobolás, javasolnám, hogy keress olyan videókat, amiben tényleg minőségi, technikás produkciókat láthatsz. talán egy rövid "kiképzés" után már te is könnyeben meg tudod majd különböztetni a szart a fostól...

Per Aspera Ad Inferi.

Roger6
Vigyázz vele, mert huszonhatvan éve bokszol.

Frequency
A lábdob pedálját soha nem sarokkal nyomogatják 😊 Ez sem veszélyesebb mint tűsarkúban vezetni 😉

Frequency

RatBaG
beletekertem. tűsarkúban dobol... annyit is ér.

Per Aspera Ad Inferi.

Frequency
Talán mert improvizál 😉

Dynamic
Nekem konkrétan kakofónia.
PhantomAss
Szerintem sem illik bele a dobolás.
"művészet"

GOOBY, pls

Tikal
ez a filmtörténelem egyik legjobb jelenete, már láttam millió egy alkalommal a fejembe van égve az egész, és talán éppen ezért, de ez a dobolás nem adja egyáltalán.... de a csaj rohadt jól dobol, csak nekem nem jön össze a Morricone-val sehogysem...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás