Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ugyan az mint a 'jó gitáros'...mert mivel mérik azt hogy ki a jó vagy a rossz? Észreveszed hogy tisztábban szól a g dúr vagy mi? Prince a jobb vagy Tátrai Tibi? Hallod a különbséget? Miben?
Ez teljesen szubjektív dolog.
Mondjuk sosem értettem ezt a dobolás őrületet, én 5 mp után unom a dobolást hallgatni.
Induljon a zene fléééém!!4444!!!
<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.07.08. 08:35:04
GOOBY, pls
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
egyebkent is elosszor ezeket kell tudni a tobbi jon kesobb magatol!
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.07.07. 21:29:55

Jééé,és eltalálja a dobot!
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Phill Collins
Kicsit érdemes lehet bele tekerni az elejébe.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Per Aspera Ad Inferi.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
frequency linkelt egy gyerekszinten doboló gyereket, csak kár, hogy alácsapták morricone-t, és hogy szerinte ez valami fantasztikus improvizáció.
valamiért mindenki másnak ellenkező véleménye volt.
btw a 10 perces szólót is hallgassa, akinek két anyja van.
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: Frequency, 2016.07.07. 12:42:58
Per Aspera Ad Inferi.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''