Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

PSN ID.: Beegabor
Utoljára szerkesztette: Fura Alak, 2016.07.20. 11:13:02
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Megfogja az AdBlock.
Utoljára szerkesztette: Fura Alak, 2016.07.20. 10:30:12

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.07.19. 19:04:12
a cél az, hogy sokkalsokkal gyorsabb legyen a topicok betöltése
bármi para, észrevétel, hiba, etc. van, szóljatok a mi kellene totyikban, köszi
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
egy pokemon go-s 16 eves gyerkoc ajanlja fel hogy segit masoknak pokemongo allatokat gyujteni ;)
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Nem tudom pontosan mennyire igaz, csak következtetek, mert sehol nem volt angol cikk, csak portugál, maláj meg hasonlók.
Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2016.07.18. 10:17:10
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.07.17. 17:50:11