Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
mix
Charleston
Jééé wazze, felfedezték (újra) a spanyol viaszt? <#vigyor1>#vigyor1>
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2016.10.19. 19:07:31
Persze amikor a 17 éves fokkefe szelfizi magát pisz jelet mutatva, csücsöritva fiunak kiadva magát, na igen, az teljesen más tészta

Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2016.10.19. 17:42:46
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Azzal semmi problémát nem látok, ha valaki meg akar örökíteni egy élményt, vagy tájat, utazását veszi, de ha végig azt veszi premier plánban hogy hány izzadság folt van a polóján annak nem látom sok értelmét..
Uj google teloban (pixel) is szoftveres stabilizator van es nagyon dicserik, eloszor csak legyintettem ra, de aztan lattam teszteket es tenyleg eleg meggyozonek tunik.. Mondjuk valahogy akkor is ketlem h az OIS szintjet el tudna erni, de lehet h tenyleg ez a jovo..
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.10.19. 15:46:27
Regards,

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
legszebb egeszben az h ezek a emberek felveszik mindenaron magukat ahogy csinalnak dolgokat es persze senkit sem erdekel,
inkabb elmesz es csinalod te is, mert kit erdekel h masokat nezzel ahogy dolgokat csinalnak..
huje buzi kozosegioldalas magamutogatos unatkozo huje prostitualt hujek csak..
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.10.19. 14:50:52
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.10.19. 09:12:44
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
csodalatos video.. legalabb nem zsiros a pitsajuk a sok ugrabugratol.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
jóó nézni őket,(a nőket<#buck>#buck>)
Hogy ne csak off legyen
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2016.10.18. 04:17:56
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Régebben egy volt munkatársam a házi lekvárt úgy nyitotta ki hogy a kést bele szúrta a befőttes üveg tetőbe.
Egyszerű és gyors! Néha én is alkalmazom ezt 😊

If Everything That Has A Beginning Must Has An End
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64