Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Beavis and Butthead?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

nearo
kommentekből:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
járhatott volna rosszabbul is 😄DDD

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Alien69
vagy itt egy másik link, ez már egyben van:
mix

Alien69
Nem a zenével van (annyira) bajom, meg a "tánccal" sem mellékesen. De akkor csinálj egy kis trükköt. Indítsad el a linkedben a videót, és másik ablakban meg EZT a videót, de ennek vedd le a hangját:
Charleston
Jééé wazze, felfedezték (újra) a spanyol viaszt? <#vigyor1>
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2016.10.19. 19:07:31

Jani Hun
Ismerös a nyaralást szokta gopro stilusu kamerával felvenni, majd hazatérve rokonoknak barátoknak megmutatni, összevágja, zenét rak alá timelapse, slowmo, midnen van, ez a hobbija. Nincs ezzel semmi baj.
Persze amikor a 17 éves fokkefe szelfizi magát pisz jelet mutatva, csücsöritva fiunak kiadva magát, na igen, az teljesen más tészta

Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2016.10.19. 17:42:46

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

jaj

RaidenHUN
Én a szelfibotos idiótákat nem szoktam bírni, akik mindenhol 1000 képet lőnek magukról és kb. csak azért mennek el valahova, hogy képeket készítsenek magukról.
Azzal semmi problémát nem látok, ha valaki meg akar örökíteni egy élményt, vagy tájat, utazását veszi, de ha végig azt veszi premier plánban hogy hány izzadság folt van a polóján annak nem látom sok értelmét..
skinnyman

Uj google teloban (pixel) is szoftveres stabilizator van es nagyon dicserik, eloszor csak legyintettem ra, de aztan lattam teszteket es tenyleg eleg meggyozonek tunik.. Mondjuk valahogy akkor is ketlem h az OIS szintjet el tudna erni, de lehet h tenyleg ez a jovo..

Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.10.19. 15:46:27

Regards,

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Roger6
Mondjuk a motoros videók pont hogy stabi nélkül faszák. <#vigyor>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

gimbal-csirkefej- tema azert vagany,es draga... mokas h tavaly ota egy 1 cm es dologgal is megoldhato olcsobban,utolagos szoftveres igazitassal...

legszebb egeszben az h ezek a emberek felveszik mindenaron magukat ahogy csinalnak dolgokat es persze senkit sem erdekel,
inkabb elmesz es csinalod te is, mert kit erdekel h masokat nezzel ahogy dolgokat csinalnak..

huje buzi kozosegioldalas magamutogatos unatkozo huje prostitualt hujek csak..

Utoljára szerkesztette: toza, 2016.10.19. 14:50:52
skinnyman
Meg mindig nem tud 4K-t 60 fps-sel <#levele>

Regards,

SzirmosSzisza
reklám !

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Tikal
hát ez nagyon paraszt, de tényleg vicces, szóval simán elfér 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Roger6
Amúgy én szétröhögöm magam ezen az idiótaságon, mint valami rajzfilmes animáció 😊 Szóval van helye a topikban. <#taps>
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.10.19. 09:12:44

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Forolto
Ki mit nevez ugra bugrának,más korosztály más táncstílus.Vannak dolgok amit nem értenénk meg,de valakinek ez a zene és ezt szereti hallgatni. éééés az utolsó bejegyzésedhez is egy video:

Alien69
Ettől nagyrészt igaza van. <#idiota> 20 év alatt nagyrészt csittri. Táncnak nevezett ugra-bugra. <#vigyor1> Ahelyett, hogy elmennének NORMÁLIS táncot tanulni, mint salsa, meg ilyesmi. Ezek felvennék a magassarkú cipőt, és mint a szarógalamb totyognának. <#vigyor>

RaidenHUN
Ok
Palinko
Tikal
Az BoJack Horseman hajója! 😄

Roger6
Melyik néz ki nőnek, és nem gyereknek? Nekem a nagy rész gyereknek tűnik. A nőnek más fogalma van részemre, ezek csitrik.

RaidenHUN
Ezek hol 16 évesek? V Amerikában már ösztrogén tabletta jár a babatáphoz?
Roger6
Hát ha neked a 16 éves vén trotty, akkor te mennyi lehetsz? 😊

AnarchoiD

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

-1 .. ezek mar pont h ven trottyok mind..

csodalatos video.. legalabb nem zsiros a pitsajuk a sok ugrabugratol.
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Roger6
Egyetértek abszolút, plusz ez mind gyerek, egy nő sincs benne.

Tikal
hát a zene szar, anélkül meg elég idétlen ez az ugra bugra 😄

nem vicces,csak érdekes!
jóó nézni őket,(a nőket<#buck>)

Jani Hun
hosszu hosszu évtizedek után már kitapasztaltuk (minden évben beföz a család minden generációja😄) a kanalas technikát, na meg korházi kanál, + legalább 60 éves befőttes kupak, ezekbe még van anyag, a 3310es nokia nyomukba se ér😄

Hogy ne csak off legyen

Bokafix2
Hát ez a kép tényleg nem vicces, a befőttnyitódon viszont szétröhögtem magam. ; )

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

BaliBoy
Ezen akár ki is lehetne cserélni a feliratot: Orbán Viktor és a (korrupciós) kérdések...

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

norbre
Ez az eszköz pedig nem új találmány 😄 A kanál hasznos, de ha feleséged /anyukád /nagymamád szokott befőzni, akkor nem fog örülni a kanalas megoldásnak, mert utána dobhatja a fedelet a kukába 😉

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Jani Hun
Ilyet még nemláttam, én kanállal alányulok, megszünik a vákum és kinyitja akárki simán

nearo
eeee macarena!

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

AnarchoiD
hat ez kicsit sem vicces szvsz 😉 vagy max mint ez a kep :

Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2016.10.18. 04:17:56

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Bokafix2

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Seth
A hátsó ürge rókázik párat

PSN ID.: Beegabor

cikasz
Mit kellett nézni?

http://www.akciofigura.hu

AnarchoiD
Nekem van befottnyitom egy maroknyi vasdarab es gumi van ez egyik oldalan, akarmilyen befottet kitudsz vele nyitni de egy 10 eves gyerek is siman tudja hasznalni

Ezen jót nevettem!
Én is igy nyitom ki! késsel vagy kanállal,vagy ami az asztalon van.
Régebben egy volt munkatársam a házi lekvárt úgy nyitotta ki hogy a kést bele szúrta a befőttes üveg tetőbe.
Egyszerű és gyors! Néha én is alkalmazom ezt 😊
BaliBoy
Én azt nem tudom elhinni, hogy valaki videót tett közzé arról, hogy hogyan kell egy rohadt befőttet kinyitni... 😄DDD

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

broman191
Buddha is 'élt' először, aztán lépett a a megvilágosodás útjára, az emberünk még csak elindulni készülhet rajta... <#hehe>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64