Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Roger6: amúgy ez egy tök aranyos dolog szerintem. A legfelső polcon lévő, milleniumonként egyetlen-egyszer használatos üvegtálat is a mi feladatunk levenni a konyhában, mert amúgy mindennek megvan a maga helye, és mi kapjuk a legnagyobb lebaszást azért is, ha netán egy edény nem a megszokott helyére kerül vissza mosogatás után, hanem egy könnyebben hozzáférhetőbb helyre. Mindennek adott helye van. Kész. A befőttet és a konzervkukoricát/gombát is csak azért vesszük, mert van ki kibontsa...
amúgy én rájöttem arra, hogy ez pusztán taktikai csel a nők részéről: felhasználva a nőies bambiszemeket és a "léégyszi" szócska megfelelő hangsúlyban történő használatát, Ők pontosan nagyon jól tudják, hogy sokkal-sokkal hamarabb (3-4 másodperccel) sikerül eljutni a célig, mint széket hozni 2 méterről a polchoz, vagy konyharuhát+kést keresni a befőtt kinyitásához.
Konklúzió: mi vagyunk kiszolgáltatva, és mi vagyunk teljes mértékben alárendelve a női nemnek. Akár tetszik akár nem. Megyek és megparancsolom az asszonynak, hogy legyen szíves engedjen el hétvégén a haverokkal egy sörre.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.10.17. 12:28:44
Nincs ezzel semmi baj amúgy, vicces a kép, nem is a képre akartam reagálni, inkább arra, hogy miért kell sorosbérencezni....
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.10.17. 12:10:11

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.10.16. 02:04:30
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
NEMZETI KÖZKINCS :ASD

Utoljára szerkesztette: toza, 2016.10.15. 18:59:30

Forrás: http://www.urbanlegends.hu/
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
spion nem letezik tobbe!?!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás