Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RaidenHUN
A poén itt az akar lenni, hogy milyen átlátszóan fake a baki? <#rolleyes>
norbre
énnemértem

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

A videókat láttam régen,de azt amikor fel szívja azt nem.
RaidenHUN
Pedig ez még nagy menő trend volt 3 éve a Fb-on meg youtube-on Condom challange néven.
Kicsit vicces hogy ezek a fiatal lányok mi mindent fel nem szívnak az orrukba! 😊
Ezen kicsit meg lepődtem... Enyhe sokkot kaptam 😊

18+ Gif:

ximix
ximix
OFF
Azért nem teljesen van egyedül 😊

1cm -es 10km/s-el száguldó szemét darab olyan energiával rendelkezik mint egy kézigránát.
RaidenHUN
RelakS
hehh, szar, ha nem tudsz egy rongyot kicsavarni XD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

vagy leveszi szkafandertet,mert ugye nem halhat meg tobbe,es utogeti magat vele,vagy szellent,es szep lassan eljut foldig,ami ott van mogotte.. mellesleg eleg nehez elveszni szpeszben.. hogyha egyszer ott a sok csillagok pl..ami alapjan tajekozodhat.

mellesleg latja fold a hata mogott.. szoval nem van elveszve sem.. szoval az egesz nem jo.. mellesleg urben nincs sajan sem, es pl ur sincs ami azt illeti.. sajnalom..

Jim Morrison
csal várnia kell. egy ideig...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

RelakS

Genya isten 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Roger6
Egyéb kategória:

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

SzirmosSzisza
Taylor Swift <#nezze>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Tikal
Tehát CD-n kiadják de spotify-on vagy Apple music-on nem... értem 😊 eleg hülye előadók lehetnek... milyen zenéket is hallgatsz?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Neeee. Sírok. 😄
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Jim Morrison
😄D

BenedekFeco

RaidenHUN
Legjobb minősége a .falc kiterjesztésű zenéknek van, ami már 1000kbps felett van. Ilyesmivel nem fogsz találkozni spotify-n. +1 pont a "netes források" javára.

@Tikal
Már bocs, ha nem veszek meg több ezerért olyan CD-ket amin kb. 3 szám lenne amit hallgatok és persze nincs fent a Spotify-on sem.
Ezeket a mai énekeseket pedig nem kell sajnálni, nem úgy néznek ki mint akik az én pénzemre rászorulnának.

Utoljára szerkesztette: RaidenHUN, 2016.10.20. 17:29:39
Voltan
Vazz 😄😄😄😄😄😄😄😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
<#eljen> 😄😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

PhantomAss
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
BTK 385. paragrafus 5. bekezdés
függetlenül a forrás legalitásától a lefele irányú, magáncélú másolás keretében végzett letöltés legális, a feltöltés viszont nem az.

Sosem torrenteztem még zenét. Vannak sokkal jobb oldalak is ilyesmire.
A Spotify -ból meg sok minden hiányzik.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.10.20. 16:09:32

GOOBY, pls

BenedekFeco

AnarchoiD
Az en Harman Kardon cuccomat sose fogja beszenyezni a dobozhangu spotyfy 😉 flac rule 4ever

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Jim Morrison
spotify van is hozza tudsz adni sajat szamokat, csak azokat nem synceli, ra kell dugni a keszulek a gepre, akkor ramasolja es ez van.

mostazonna befizetel!!!

hogy meg erthetobb legyen
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.10.20. 15:04:26
takysoft
igen, ha a google fel nem ismeri azt... ha felismerte, akkor azt felejtheted 😄
asszem...

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

SzirmosSzisza
Google Musicba feltöltheted a warezold zenédet és tudod hallgatni + mintha lenne rádió fícsör is 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

mulli1986
Köszi a válaszokat! Igazából tegnap akadtam bele a spotifyba komolyabban és én is lopkodom a zenét általában. De a hangcucc miatt kell a 320kbps és nem lennék rest fizetni se érte, csak alma ellenesként nem igazán van olyan hely vagy progi mint az iTunes, h mindenki feltölti oda a zenéjét és letölthető...
Offot befejeztem

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Tikal
Oké, mindenki ismeri a kifogásokat, de mindketten tudjuk miről van itt szó, hagyjuk is.
Egyébként el is hiszem neked, hogy letöltésen/torrenten kívül semmilyen más forrásból nem szerezhető be a zenéd, aham 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Dzsini
Azzal a megosztónak kell foglalkoznia, neked, mint letöltőnek nem - te jóhiszeműen azt véled, hogy az, aki letölthetővé tette a médiatartalmat úgy tette, hogy erre minden joga megvolt.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Roger6
Mondjuk azóta, amióta létezik szerzői jog speciel.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

PhantomAss
Ellopja? Mióta büntetendő ha letöltesz számokat a netről saját részre?
Sajnos a Spotifyn fele zene nincs fent ami engem érdekel. Persze az összes mai szarság fent van, de az nem zene csak zaj.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.10.20. 11:15:07

GOOBY, pls

Tetsuo

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

egyszerűbb, munka közben nem zökkent ki a keresgélés és az idióta reklámok
tüc-tüc kedvelőknek viszont szerintem jobb a di.fm mint a spotify
Utoljára szerkesztette: Neocortex, 2016.10.19. 23:18:39
SzirmosSzisza
YouTube nekem jobb zenéket szokott dobni, mint a Spotify, bár hét elején azért még megy a Discover Weekly.

RaidenHUN
No offense, de Spotifyn sincs fent minden zene és jó pár olyan zeneszám van ami így nekem kimaradni. Egyébként ismerem a Spotify-t, ma is használtam, nekem is megvan a premium verzió.
Tikal
Problémás a Spotify? 😄

Ne haragudj de ez akkora bullshit 😄 Sajnálsz pár ezer forintot, ezért inkább ellopod, erről van itt szó...

Jim Morrison
"Amúgy én sose értettem azokat akik zenéért fizetnek"
nincs egyszerűbb, mint rákeresni és hallgatni (telóról, gépről), majd egy gombbal egy másik helyen lejátszani. Sokkal egyszerűbb, kényelmesebb, mint torrent oldalakon egyesével végigmenni, és letölteni... egyből elérsz rengeteg zeneszámot. youtube osnál meg lehet csak ilyen official video van, ahol a klip miatt az első fél perc ilyen hangefektek mifene... végén meg check out other videos, stbstb. Ennyi pénzt bőven megér (szerintem) ha sok zenét hallgat az illető 😊

on

Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.10.19. 22:29:34

RaidenHUN
320kbps csak fizetős verziónál van.
Nem olyan mint az iTunes, akárhány zeneszám ingyen van, ofline pedig csak akkor tárolhatod őket ha előfizetsz.

Még annyi a különbség, hogy iTunesnál mindenképp fizetned, kell meg Premium Spotify-re vannak "megoldások" ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Amúgy én sose értettem azokat akik zenéért fizetnek, tudom hogy "kéne", de egyszerűen annyival problémásabb mint simán rákeresni a youtube-on vagy khm.. más oldalakon.
Jim Morrison
Android topikba várunk 😊
nem.
Spotify Premiumnál offline tárolhatod a számokat (ingyenesnél nem). Ez egy streaming szolgáltatás, nem áruház.
320 kb/s meg csak premiumnál van.

Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.10.19. 22:19:23

SzirmosSzisza
Szerintem nem tudod "letölteni" csak offline is elérhetővé tenni, de ezért nem kell külön fizetni.

mulli1986
Hi! Egy Kis off, mivel nem találtam spotify topikot, ide dobom be a kérdést, hátha tud rá valaki válaszolni. Ha prémium előfizető vagyok, akkor a zene letöltés úgy működik, mint az iTunesnál, hogy a számot meg kell venni valami 300 forintért aztán annyiszor töltöm le, amennyiszer akarom? Illetve a letötött zenék 320kbps minőségűek?

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!