Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

AnarchoiD
a white power kifelyezes kiverhette a biztositekot 😉 mert mar nem elerheto az oldal

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

tutituti
Örökéletű,de nem biztos hogy képes az öngyógyuláshoz
Tehát leveszi a sisakot de összeomlik a szervezete és közel a halálhoz agonizál az örökkévalóságig.Mekkora buli.De a Föld légkörébe beérve szarrá is éghet majd egy Jól átsütött belül kissé véres tányér hús lesz max.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

FalseHeLL

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

RaidenHUN
A poén itt az akar lenni, hogy milyen átlátszóan fake a baki? <#rolleyes>
norbre
énnemértem

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

A videókat láttam régen,de azt amikor fel szívja azt nem.
RaidenHUN
Pedig ez még nagy menő trend volt 3 éve a Fb-on meg youtube-on Condom challange néven.
Kicsit vicces hogy ezek a fiatal lányok mi mindent fel nem szívnak az orrukba! 😊
Ezen kicsit meg lepődtem... Enyhe sokkot kaptam 😊

18+ Gif:

ximix
ximix
OFF
Azért nem teljesen van egyedül 😊

1cm -es 10km/s-el száguldó szemét darab olyan energiával rendelkezik mint egy kézigránát.
RaidenHUN
RelakS
hehh, szar, ha nem tudsz egy rongyot kicsavarni XD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

vagy leveszi szkafandertet,mert ugye nem halhat meg tobbe,es utogeti magat vele,vagy szellent,es szep lassan eljut foldig,ami ott van mogotte.. mellesleg eleg nehez elveszni szpeszben.. hogyha egyszer ott a sok csillagok pl..ami alapjan tajekozodhat.

mellesleg latja fold a hata mogott.. szoval nem van elveszve sem.. szoval az egesz nem jo.. mellesleg urben nincs sajan sem, es pl ur sincs ami azt illeti.. sajnalom..

Jim Morrison
csal várnia kell. egy ideig...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

RelakS

Genya isten 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Roger6
Egyéb kategória:

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

SzirmosSzisza
Taylor Swift <#nezze>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Tikal
Tehát CD-n kiadják de spotify-on vagy Apple music-on nem... értem 😊 eleg hülye előadók lehetnek... milyen zenéket is hallgatsz?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Neeee. Sírok. 😄
BenedekFeco

BenedekFeco

Jim Morrison
😄D

BenedekFeco

RaidenHUN
Legjobb minősége a .falc kiterjesztésű zenéknek van, ami már 1000kbps felett van. Ilyesmivel nem fogsz találkozni spotify-n. +1 pont a "netes források" javára.

@Tikal
Már bocs, ha nem veszek meg több ezerért olyan CD-ket amin kb. 3 szám lenne amit hallgatok és persze nincs fent a Spotify-on sem.
Ezeket a mai énekeseket pedig nem kell sajnálni, nem úgy néznek ki mint akik az én pénzemre rászorulnának.

Utoljára szerkesztette: RaidenHUN, 2016.10.20. 17:29:39
Voltan
Vazz 😄😄😄😄😄😄😄😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
<#eljen> 😄😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

PhantomAss
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
BTK 385. paragrafus 5. bekezdés
függetlenül a forrás legalitásától a lefele irányú, magáncélú másolás keretében végzett letöltés legális, a feltöltés viszont nem az.

Sosem torrenteztem még zenét. Vannak sokkal jobb oldalak is ilyesmire.
A Spotify -ból meg sok minden hiányzik.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.10.20. 16:09:32

GOOBY, pls

BenedekFeco

AnarchoiD
Az en Harman Kardon cuccomat sose fogja beszenyezni a dobozhangu spotyfy 😉 flac rule 4ever

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Jim Morrison
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
spotify van is hozza tudsz adni sajat szamokat, csak azokat nem synceli, ra kell dugni a keszulek a gepre, akkor ramasolja es ez van.

mostazonna befizetel!!!

hogy meg erthetobb legyen
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.10.20. 15:04:26
takysoft
igen, ha a google fel nem ismeri azt... ha felismerte, akkor azt felejtheted 😄
asszem...

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

SzirmosSzisza
Google Musicba feltöltheted a warezold zenédet és tudod hallgatni + mintha lenne rádió fícsör is 😄

mulli1986
Köszi a válaszokat! Igazából tegnap akadtam bele a spotifyba komolyabban és én is lopkodom a zenét általában. De a hangcucc miatt kell a 320kbps és nem lennék rest fizetni se érte, csak alma ellenesként nem igazán van olyan hely vagy progi mint az iTunes, h mindenki feltölti oda a zenéjét és letölthető...
Offot befejeztem

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Tikal
Oké, mindenki ismeri a kifogásokat, de mindketten tudjuk miről van itt szó, hagyjuk is.
Egyébként el is hiszem neked, hogy letöltésen/torrenten kívül semmilyen más forrásból nem szerezhető be a zenéd, aham 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Dzsini
Azzal a megosztónak kell foglalkoznia, neked, mint letöltőnek nem - te jóhiszeműen azt véled, hogy az, aki letölthetővé tette a médiatartalmat úgy tette, hogy erre minden joga megvolt.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Roger6
Mondjuk azóta, amióta létezik szerzői jog speciel.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

PhantomAss
Ellopja? Mióta büntetendő ha letöltesz számokat a netről saját részre?
Sajnos a Spotifyn fele zene nincs fent ami engem érdekel. Persze az összes mai szarság fent van, de az nem zene csak zaj.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.10.20. 11:15:07

GOOBY, pls

Tetsuo

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

egyszerűbb, munka közben nem zökkent ki a keresgélés és az idióta reklámok
tüc-tüc kedvelőknek viszont szerintem jobb a di.fm mint a spotify
Utoljára szerkesztette: Neocortex, 2016.10.19. 23:18:39
SzirmosSzisza
YouTube nekem jobb zenéket szokott dobni, mint a Spotify, bár hét elején azért még megy a Discover Weekly.