Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Ezen kicsit meg lepődtem... Enyhe sokkot kaptam 😊
18+ Gif:
Azért nem teljesen van egyedül 😊
1cm -es 10km/s-el száguldó szemét darab olyan energiával rendelkezik mint egy kézigránát.
mellesleg latja fold a hata mogott.. szoval nem van elveszve sem.. szoval az egesz nem jo.. mellesleg urben nincs sajan sem, es pl ur sincs ami azt illeti.. sajnalom..

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

@Tikal
Már bocs, ha nem veszek meg több ezerért olyan CD-ket amin kb. 3 szám lenne amit hallgatok és persze nincs fent a Spotify-on sem.
Ezeket a mai énekeseket pedig nem kell sajnálni, nem úgy néznek ki mint akik az én pénzemre rászorulnának.
Utoljára szerkesztette: RaidenHUN, 2016.10.20. 17:29:39
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
függetlenül a forrás legalitásától a lefele irányú, magáncélú másolás keretében végzett letöltés legális, a feltöltés viszont nem az.
Sosem torrenteztem még zenét. Vannak sokkal jobb oldalak is ilyesmire.
A Spotify -ból meg sok minden hiányzik.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.10.20. 16:09:32
GOOBY, pls
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
asszem...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Offot befejeztem
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Egyébként el is hiszem neked, hogy letöltésen/torrenten kívül semmilyen más forrásból nem szerezhető be a zenéd, aham 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Sajnos a Spotifyn fele zene nincs fent ami engem érdekel. Persze az összes mai szarság fent van, de az nem zene csak zaj.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.10.20. 11:15:07
GOOBY, pls
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
tüc-tüc kedvelőknek viszont szerintem jobb a di.fm mint a spotify
Utoljára szerkesztette: Neocortex, 2016.10.19. 23:18:39
Ne haragudj de ez akkora bullshit 😄 Sajnálsz pár ezer forintot, ezért inkább ellopod, erről van itt szó...
on
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.10.19. 22:29:34
Nem olyan mint az iTunes, akárhány zeneszám ingyen van, ofline pedig csak akkor tárolhatod őket ha előfizetsz.
Még annyi a különbség, hogy iTunesnál mindenképp fizetned, kell meg Premium Spotify-re vannak "megoldások" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Amúgy én sose értettem azokat akik zenéért fizetnek, tudom hogy "kéne", de egyszerűen annyival problémásabb mint simán rákeresni a youtube-on vagy khm.. más oldalakon.
Spotify Premiumnál offline tárolhatod a számokat (ingyenesnél nem). Ez egy streaming szolgáltatás, nem áruház.
320 kb/s meg csak premiumnál van.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.10.19. 22:19:23
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!