Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

?(???)?
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Per Aspera Ad Inferi.
,지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Keresek egy poén képet, viszont nem találom sehol.
Röviden a lényege az volt, hogy egy kisfiú áll a szülei ágyánál, és elmeséli, hogy azt álmodta hogy a macija megelevenedett, és gyakorlatilag megölt mindenkit. A szülei a másik képkockán meg megköszönik neki, hogy tök jó fej hogy áthozta.
Tudna valaki egy linket adni hozzá? 😄
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
de kedvedert berakom ide is
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.12.11. 17:44:53
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Per Aspera Ad Inferi.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
<#wilting>#wilting>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Utoljára szerkesztette: toza, 2016.12.10. 17:22:11

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
(szókimondó, meg...ect)