Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

RatBaG
ok.

ajánlom a csatornát!

Per Aspera Ad Inferi.

RelakS
Akkor tanuljatok most egy kicsit!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Jim Morrison
😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

AnarchoiD
na ez ovon aluli volt 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Mr_no_NaMe
csak óvatosan a humorizálással, mert még a végén bunyós józsi géppuskaöklei elszabadulnak a táncos lábaival együtt <#idiota>
AnarchoiD
Ez magas utes volt 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Alien69
Mé, mi a különbség? <#wilting> <#nevetes1> Mind kettőhöz kell ritmus érzék, nem? <#idiota>

BenedekFeco
Én csak a boxhoz értek, a tánchoz nem <#banplz>

Bokafix2
ez Killer Bob a Twin Peaks-ből... 😄

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Alien69
Amikor hozzá NEM értők írnak hozzászólást. <#nevetes1>
Az igaz, hogy a zene gáz, de ettől még SZAMBÁT "táncolnak" a GYEREKEK. Ritmusra elmegy még, és nem tehetnek róla, hogy a dj ezt nyomta be nekik a szambára... <#vigyor1>
Ja, és ráadásul még "helyesen" ütemre nyomják... <#idiota>
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2016.12.07. 19:36:22

BenedekFeco
Amikor a számodat játsszák, de te egyházi iskolába jársz...

Palinko
Tudom, hogy volt már a csávó, de ezzel a számmal még nem és mivel az egyik kedvenc dalomat "dolgozta" fel, gondoltam belinkelem 😊

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

BenedekFeco

ximix
Ó köszi, végre sikerült felkapcsolódnom a nyetre, nem volt egyszerű de megoldottam . . .
+18½
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
welcome on the internet
ximix
fake..

buzi lengyelek 1 eves kortol angolt tanulnak.. (amelyik jar is iskolaba..)
jobban beszelik mint angolok.. eszre sem veszed h nem angol.

unoka meg mindket nyelvet beszeli nyilvan.ugyancsak hujeseg..
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.12.06. 06:33:57
hmm erre mondják,hogy a 22-es csapdája 😊 ez sakk-matt
RatBaG
aaawww! <#rinya>

azt hittem bedurrantja a végén, hogy i'm gonna fuckin kill you

Per Aspera Ad Inferi.

RelakS
Ezt is megéltem, hogy döbbenetet lássak egy állat pofáján <#idiota>

Amikor először láttam pár pillanatig azt hitte mez valami mű reklámfilm mint anno a medvével verekedő ember...

De így ezerszer jobb... A Kenguru láthatólag mindenre számított de erre nem...
ximix

RelakS
😊

Én is szinte láttam felpattanni a 'WTF was that?' kérdést a kenguru körül 😄

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RelakS
Fordítsd vissza angolra, és több értelme lesz 😄

passatgt

RelakS
Ha az út nem alkalmas kerékpározásra, akkor hajthatsz a járdán.
Poén: nincs meghatározva, mikor alkalmas az úttest kerékpározásra <#banplz>

SzirmosSzisza
"bizonyos orszagokban"

pl Magyarországon 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

bizonyos orszagokban tilos jardan bringazni es penzbunti jar erte.
(ha eppen van hangulata foglalkozni veled a rendornek mikor veletlen meglat.)..
ha meg van bicigli ut es kiteved utra kerekparos,akkor meg dudalnak ra erossen,meg integetnek ezerrel..

nearo
Értelmes tömegközlekedés kéne belvárosba, és akkor ki lehetne tiltani az összes személygépjárművet a gecibe. Akkor már csak a troli villamos meg buszsofőrök nyávognának a bicósok miatt.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

RelakS
Hehh, már a híradó is lehozta. 😊
Az állatkert egyik dolgozója adta a kengurunak a maflást. Most eljárás indul ellene... <#fejvakaras>

RelakS
"Tessék a járdán menni, senki nem fog rászólni legalább nem akadályozza sehol a forgalmat és nem veszélyezteti a hülye hobbijával a normális munkába készülő embereket."

A gyalogos rá fog szólni, a kutyás rá fog szólni, a gyerek elé fog ugrani, ha csenget, úgy meglepődik a gyalog, hogy emiatt fog felbukni benne. Ráadásul a max 10km/h, ami a járdán engedve van, kb semmire sem jó.
A bringa nem a járdára való, a forgalomban meg tessék figyelni egymásra.
Ez vonatkozik a bringásokra is, hogy nem feketében, lámpa nélkül tekerünk, hanem legyenek rendes fények, esetleg valami villogóval megtoldva.

bardocz
Hol van a belvárosban olyan út, ahol van legalább egyik irányba két sáv, és ~25-el haladva fél óráig lehet haladni rajta? Ez ha jól számolom 12,5 km, én ilyen távon a belváros egyik oldalából kitekertem a halál faszára.
Mr_no_NaMe
Semmiféle flame nincsen, a biciklis nem ismeri a kreszt mert nem kötelezik rá, és nem büntetik érte ha nem tudja és faszságot csinál. Ennyi. Ez ugyan olyan mint a rendszám nélküli robogó + pizzafutárok, de azok még egy fokkal jobbak mert ismerik a kreszt, maximum leszarják (nem annyira életveszélyesek mint a biciklisek)
BenedekFeco

BenedekFeco

911 vaz inszajd dzsob!!

nezd mar hogy szetpuffan repulo szaros kis vas korlaton..

persze majd jukat ut az acelszerkezet tornyokba nyilvan.. hogyne..
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.12.05. 15:50:50
BenedekFeco
Na, meg a köcsög boxolók! Azok aztán tök mindegy mivel közlekednek, mindig parasztok. Azt hiszik, csak mert X éve ütik a zsákot, akkor már nagy királyok, meg övék a belváros, a járda, a bicikliút meg az autópálya! Kilométerekről látszik, ha egy boxoló közlekedik. Csak azért mondom, hogy tudjátok, nem felvágásból!

FalseHeLL

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."