Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(szókimondó, meg...ect)
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Az igaz, hogy a zene gáz, de ettől még SZAMBÁT "táncolnak" a GYEREKEK. Ritmusra elmegy még, és nem tehetnek róla, hogy a dj ezt nyomta be nekik a szambára... <#vigyor1>#vigyor1>
Ja, és ráadásul még "helyesen" ütemre nyomják... <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2016.12.07. 19:36:22
+18½
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
buzi lengyelek 1 eves kortol angolt tanulnak.. (amelyik jar is iskolaba..)
jobban beszelik mint angolok.. eszre sem veszed h nem angol.
unoka meg mindket nyelvet beszeli nyilvan.ugyancsak hujeseg..
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.12.06. 06:33:57
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Per Aspera Ad Inferi.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
De így ezerszer jobb... A Kenguru láthatólag mindenre számított de erre nem...
Én is szinte láttam felpattanni a 'WTF was that?' kérdést a kenguru körül 😄
Poén: nincs meghatározva, mikor alkalmas az úttest kerékpározásra <#banplz>#banplz>
pl Magyarországon 😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
(ha eppen van hangulata foglalkozni veled a rendornek mikor veletlen meglat.)..
ha meg van bicigli ut es kiteved utra kerekparos,akkor meg dudalnak ra erossen,meg integetnek ezerrel..