Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

?(???)?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
és igen nem 40 órát dolgozok hetente
befejeztem
?(???)?
If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
De most már kíváncsi vagyok, mit dolgozol? 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Flame ON!
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.12.15. 14:39:27
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
percenként 60 ft= az óránként 3600 hufnáger
?(???)?

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

KB: no a hentesnel - Ez a hus olyan allatbol van ami nem szenvedett ?
Hentes : - Termeszetesen holgyem, bedrogoztuk es mikozben sexelt lottuk csak agyon.
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2016.12.14. 10:13:50
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
az igazi az volt mikor pl nagy durranas 2 alatt eloben forditott bacsi,de csak felet kb mert rohogott o: is poenokon...
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.12.14. 01:01:25
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.12.13. 20:46:28

///// Asus G751 \\\\\\\\\\
annyit keresek kb 1 perc alatt
?(???)?