Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
18++, véres egy "kicsit"... Nem durva, de részegen nem darcozunk 😄D
Nem durva, nem hírtelen ijeszgetős, itt az sg forumon volt belinkeve

Utoljára szerkesztette: rabbiddgog, 2016.12.19. 00:24:50
?(???)?
?(???)?
?(???)?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
tok jo jatek. nem.. egymas szarat eszuk?! ki a kecsegebb?! vagany.
★★★★★
Per Aspera Ad Inferi.
★★★★★

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.12.16. 22:43:09
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Az ex-factorosokat, mint ellen példát akartam felhozni a mai tini sztárokkal szemben akik milliókat keresnek és egy élő koncert alkalmával néha már csak vers mondássá fajul az énektudásuk.
SzirmosSzisza #355267
Jaj, az új blekk csajszit megnéztem a feltöltött harcsa szájával hát érdekes <#nevetes1>#nevetes1> de lehet csak a porszívó csőre cuppant rá vagy pont kihívták "Lip cahallenge"-re.... van akusztik verzió is ha még bírod.<#ijedt>#ijedt>
------------------------------------------------------------------------------
Utoljára szerkesztette: ximix, 2016.12.16. 12:25:02
Bár legalább kiderült hogy a tiédse😄
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Akkor van gond ha nincs lé. Akkor ne akarjál sztár lenni.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.12.16. 10:53:32
GOOBY, pls
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
csak oket eroltetik ,h rejtett uzis videoklippek meg "dal"szovegek eljussanak mindenkepp hozzad..
es mindenki szereti.
Erre Te felhozol olyan "sztárokat" akik azért tényleg ott vannak. Pl a (VOLT) börtön őr (aki ma már énekesi státuszban van a wikipedia szerint) Sam Bailey videójában pl a zsűri hölgy tagjai nem csak azért sírnak, mert szép a dal, hanem, mert szembesülnek azzal, hogy Nekik a hangjuk a béka segge alatt van hozzá képest. <#vigyor5>#vigyor5> Melanie Amaro meg ugye szintén zikszfaktor nyertes, nem véletlenül. Ezek az emberek sokkal kevesebbet alkoholizáltak, drogoztak, és cigiztek valszeg, mint cyrus, meg a többi luvnya.<#idiota>#idiota> Persze, hogy a tüdejük már nem tol ki levegőt, amit meg tudna formálni 2-3 másodpercnél tovább. <#merges2>#merges2>
GOOBY, pls
OFF
Ilyen "könnyed" dalokat elénekelnek valahogy, de a gond ott van amikor egy hangot tisztán ki kellene énekelni és nem tudják, elkezdik vibráltatni, mint a visszatérő öreg nyugger sztárok, csak hogy ő nekik elnézik, mert már idősek és fiatalon bizonyítottak. Gondolom ezt akarta összehasonlítani a rossz vágásokkal a szerző, hogy a régiekben mennyi kraft volt.
Akkor már egy ilyen ismeretlen hölgynek is jobban megy ez
Vagy egy 54 éves anyunak
Vagy egy börtönőrnek
----------------------------------------------------------------------
Britney leányzónak se megy túl jól ez a karaoke
Sia jól nyomja
ezt akartam linkelni nem az elozot
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

mondta, hogy nem 40 órát dolgozik hetente
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(