Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Per Aspera Ad Inferi.
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
pár évvel ezelőtt pár fiatal úgy döntött, hogy csinál egy új "himnuszt", sajnos nem tudom, hogyan keressek rá, az indavideon fent van, pár fiatal elkesergi a Magyar lét sajátosságait egy kocsmában, elégé őszinte, szóval sokakban kivághatta a biztosítékot, mert pl ilyesmi sorok vannak benne:
"Nem érdekel amíg nekem rossz, amíg a másiknak rosszabb"
valaki/akárki?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
https://444.hu/2017/07/30/nem-hat-az-indiaiakra-az-izraeli-buzbomba
Per Aspera Ad Inferi.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
From every latent foe, From the assassins blow, God save the Queen!
Per Aspera Ad Inferi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ob die Sonne uns lacht,
Der Tag glühend heiß
Oder eiskalt die Nacht.
Bestaubt sind die Gesichter,
Doch froh ist unser Sinn,
Ist unser Sinn;
Es braust unser Panzer
Im Sturmwind dahin.
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
Akkor öveket kérjük becsatolni😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Megvan:

Bár felmerül a kérdés, hogy ha egy nő ilyet akarna vásárolni, akkor nem sértő-e a számára, hogy oda van írva, hogy nem női telefon... 😊
Utoljára szerkesztette: artschi, 2017.07.27. 09:58:32
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Kérdés még, hogy mennyire van értelme odaírni egyáltalán , ha mondjuk eleve ott van a fotó is mellette vagyis el tudja dönteni az illető, hogy illik-e hozzá.
Volt már ilyen korábban is, vagy ez új dolog?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
kőolaj stop
földgáz stop
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.