Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BenedekFeco
When you see it...

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

BenedekFeco

RatBaG
rohadjon meg, azóta is folyton úgy éneklem a himnuszt, hogy a "ha küzd..." után elhaló hangon "valaki segíÍítseen..." következik. <#falbav>

Per Aspera Ad Inferi.

FalseHeLL
Ugy erted a jobbik verziot?

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Bokafix2
Az eredetin kívül én csak a Király Linda verziót ismerem.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

segítség kérés:

pár évvel ezelőtt pár fiatal úgy döntött, hogy csinál egy új "himnuszt", sajnos nem tudom, hogyan keressek rá, az indavideon fent van, pár fiatal elkesergi a Magyar lét sajátosságait egy kocsmában, elégé őszinte, szóval sokakban kivághatta a biztosítékot, mert pl ilyesmi sorok vannak benne:
"Nem érdekel amíg nekem rossz, amíg a másiknak rosszabb"

valaki/akárki?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

RatBaG
ja

volt egy kis jegeso
Utoljára szerkesztette: toza, 2017.07.30. 16:22:46
dante3
friss a hal 😊

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

<#schmoll2>
Ez megmagyarázza miért a rossz oldalon szállt ki a sofőr ( ͡° ͜ʖ ͡°)
From every latent foe, From the assassins blow, God save the Queen!
RatBaG
willkommenskultur, vagy mire gondolsz? mert ez anglia... <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

FalseHeLL
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ob's stürmt oder schneit,
Ob die Sonne uns lacht,
Der Tag glühend heiß
Oder eiskalt die Nacht.
Bestaubt sind die Gesichter,
Doch froh ist unser Sinn,
Ist unser Sinn;
Es braust unser Panzer
Im Sturmwind dahin.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Deutschland Deutschland über alles, über alles in der welt
ximix
Annak örömére, akarom mondani micsoda szomorúság, Malajziában betiltották a Despacitót az állami tulajdonú médiában tilos lesz játszani, de a miniszter a magántulajdonú médiától is öncenzúrát kért.
Akkor öveket kérjük becsatolni😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Bokafix2
Ki ez, Radics Peti?

SzirmosSzisza
egész hallgatható, 35-től

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RatBaG
a black metal komoly dolog, kérem szépen!

Per Aspera Ad Inferi.

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

CSOCSO
😊😊😊
Synchronous
Koreában is hasonló a helyzet, csak ott a hűtő polcán van, zacskóba csomagolva...

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

RatBaG
nyár van...

Per Aspera Ad Inferi.

Bokafix2

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

BenedekFeco

white is meg men is, ájájáj, lesz baj 😉

Dynamic
Ugyanezen a pályán játszik a férfi fogkrém és fogkefe is:

BenedekFeco

Dzsini
de akár ma is van ilyesmi, pl: virtuális sminkelés

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

ez még régen volt divat, amikor még nem volt egyértelmű, hogy amit akarsz azt letöltöd, így volt értelme az olyan hívószavaknak, mint menszesz naptár, meg diéta kalkulátor, meg ilyesmi.

Hazánkban még nincs akkora jólét hogy ezen akadjanak ki

zorrobomber
Tök mindegy a cégeknek csak valahogy el tudják adni. Tegnap olyat láttam hogy illatosított (trópusi illat... elev az mi??) nyelű női borotva.

Megvan:

ximix
artschi
értem, köszi.

Bár felmerül a kérdés, hogy ha egy nő ilyet akarna vásárolni, akkor nem sértő-e a számára, hogy oda van írva, hogy nem női telefon... 😊
Utoljára szerkesztette: artschi, 2017.07.27. 09:58:32

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Dynamic
Specifikációban így leírva nem láttam még, de nincs ebben semmi meglepő, eddig is voltak kifejezetten női mobilok. Nyilván külsőségekben jelenik meg (arany, virágmintás, rózsaszín stb.). Régen sok ilyen volt, de szerintem a mai okostelefonoknál már nem annyira jellemző a direkt női modell.
Kérdés még, hogy mennyire van értelme odaírni egyáltalán , ha mondjuk eleve ott van a fotó is mellette vagyis el tudja dönteni az illető, hogy illik-e hozzá.
artschi
Az egyik, mobiltelefonokkal kereskedő cég honlapján, az LG G6 leírásánál van ez az érdekesség - legalsó sor:

Volt már ilyen korábban is, vagy ez új dolog?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
:3

Caliph
Gratulálok stop
kőolaj stop
földgáz stop

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

BenedekFeco

Alien69
Szerinted, a nyomingerek mé kértek bocsánatot, maguktól??? <#schmoll2><#nevetes1> Mivel a facebook tsystem hus oldalát nem lehetett "értékelni", mentek az anyacéghez az emberek, az meg ugye a dajcse T. Állítólag, még a részvények is bezuhantak ennek hatására. <#idiota> Persze, hogy intézkedtek, hogy csináljanak valamit. Az is elgondolkodtató, hogy ugye lenne-e olyan öngyilkos cég, aki 3 hónapra bevállal ilyet. Gondolom, a bkk-nál jól elaludtak, és későn jutott eszükbe. Ezért, kikerülték a tenderezést.<#papakacsint>