Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
★★★★★

Regen kiirtak a teljes nevet, aztan csak a keresztnevet, de ma mar az sem jo megoldas, mert a Dzsenifer, Armando, Dzsesszika, Marlonbrando, Szansajn, Dzsoki egyertelmuen ork-okhoz kotheto;D
Sajat magukat szivatjak. Ha valamelyikbol (veletlenul) normalis ember lenne, halal ciki a neve. Bar ha van esze, megvaltoztatja.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Linkeltek egy videot amiben egy arab nő becsomagolva időjárást jósol Svédországban, erre írták, hogy ez valószínűleg nem úgy van ahogy a videó állítja, mert hogy konkrétan fake, erre írtam én, hogy de majd egyszer igaz lesz.
Ebből te hogy raktad össze azt amit? Azért örülök, hogy ennyire képben vagy a kommentjeimmel, mert én nekem fingom sincs, hogy ki a bánat vagy, de majd most megjegyzem mekkora tuskó vagy.
Egyébként meg ki a faszomnak képzeled magad, hogy ilyen stílusban szólsz a másikhoz? Kicsit vegyél vissza.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.08.01. 22:56:36
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
egy olyan világban ahol a fake news/news néha megkülönböztethetetlen (jaj de szép szó)
ahol tömeghisztériát okoz kb bármi?
azért nem kevés pénzt ölt bele sok kormány, hogy minden zenészbe Enrico Carusot lássanak az emberek
lesz itt még pár klasszikus etnikai leszámolás mindenféle génállománnyal szerintem
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Am meg 87 bazze <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2017.07.31. 22:55:11
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
★★★★★
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
ízi, első, én nyertem, kérem a nyereményem!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."