Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
túl sok akciófilmet néznek az emberek,azért fostak <#idiota>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Xd
Synchronous
Gondolom zárás előtti óra, amikor már kevesebben vannak.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

extra sensory

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

RelakS
verekedő csávóból úgy süt az értelem, majd megvakultam <#circling>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

ReszegKoldus
És a háttérből csak csendben figyel a Batman logo mellkasszőrű bácsi.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Meanwhile in russia

★★★★★

RatBaG
egy örökzöld:

Per Aspera Ad Inferi.

0Fritz
Alexease
Miert, importaljanak fehereket masik orszagbol?!😊
Már négerek is csinálhatnak időjárás jelentést?! <#wilting>
morcosqtya

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Alexease
S. Márió😊 Tuti nem cigany volt😄

Regen kiirtak a teljes nevet, aztan csak a keresztnevet, de ma mar az sem jo megoldas, mert a Dzsenifer, Armando, Dzsesszika, Marlonbrando, Szansajn, Dzsoki egyertelmuen ork-okhoz kotheto;D
Sajat magukat szivatjak. Ha valamelyikbol (veletlenul) normalis ember lenne, halal ciki a neve. Bar ha van esze, megvaltoztatja.
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Tikal
Te mit ettél? Nem esett le hogy pont az ellenkezőjéről van szó, mint amit behallucinálsz? 😄D

Linkeltek egy videot amiben egy arab nő becsomagolva időjárást jósol Svédországban, erre írták, hogy ez valószínűleg nem úgy van ahogy a videó állítja, mert hogy konkrétan fake, erre írtam én, hogy de majd egyszer igaz lesz.

Ebből te hogy raktad össze azt amit? Azért örülök, hogy ennyire képben vagy a kommentjeimmel, mert én nekem fingom sincs, hogy ki a bánat vagy, de majd most megjegyzem mekkora tuskó vagy.

Egyébként meg ki a faszomnak képzeled magad, hogy ilyen stílusban szólsz a másikhoz? Kicsit vegyél vissza.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kiváncsiságból mutasd már meg az arab simogató hozzászólásaimat, már nem emlékszem rájuk

Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.08.01. 22:56:36

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Mr_no_NaMe
és Tikalka megint elkezdte simogatni az arabokat. Hallod te ki a faszom vagy amúgy? Akár hányszor valami arab / migráns / néger komment vagy téma jön fel, te mint valami hős lovag megjelensz és elkezded őket védeni. Ez eddig a tizen x. alkalom hogy észrevettem. Téged ezért fizetnek? Vagy egyszer megmentette az életedet egy turbános? Vagy mi a franc van veled? Már rohadtul unalmas vagy ezzel az álszent arab simogatásoddal.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

extra sensory

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

biztos vagy te ebben?
egy olyan világban ahol a fake news/news néha megkülönböztethetetlen (jaj de szép szó)
ahol tömeghisztériát okoz kb bármi?
azért nem kevés pénzt ölt bele sok kormány, hogy minden zenészbe Enrico Carusot lássanak az emberek

lesz itt még pár klasszikus etnikai leszámolás mindenféle génállománnyal szerintem

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Tikal
Szerintem te csak a gyrososnál látsz arabot, de hidd el, sokan vannak már 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

BaliBoy
bullshit

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Tikal
előbb utóbb igaz lesz 😄

mondjuk a fairplay jegyében ide rakok egy ilyet is, false or not?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

egy másik topikból

1234
Fura Alak

Ez egy privát album, megtekintéséhez kérjük adja meg a jelszót!

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Pluskast

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

BenedekFeco

nearo
első pillantásra az én szemem (vagy agyam) is megviccelte, de előbb jutottak eszembe a nazgulok mint a muszlimok😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

LeWyTy
Balról az 5.-en jobbról a 2.-on. Mit nyertem?<#banplz>
Am meg 87 bazze <#idiota>
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2017.07.31. 22:55:11

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Koszos a jobbhátsó ablaküveg.

★★★★★

Szabi
jé, van kuka a buszon 😄

"Nulla tenaci invia est via"

SigS
Ha ez béemvés akkor kamu <#idiota>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Synchronous
Én megvárom míg elhajt, utána lelesem a számot 😄

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Jim Morrison
87
ízi, első, én nyertem, kérem a nyereményem!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Bokafix2

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

tommygear
FalseHeLL
Olyan mintha burkas muslimok ulnenek ott.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

zorrobomber
Már reggel óta nézem de még nem sikerült...

morcosqtya

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.