Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Mighty
Alig 1 grammnyi mogyorókrémet tartalmaz az 5 darabos, 255 grammos túrórudi 😮
1 darabban van kemény 0.2 gramm 😊))) Mi ez bazmeg, homepátiás mogyoró? 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

SzirmosSzisza

???

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

morcosqtya
Mi van? Halott a topik? 😞

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya

morcosqtya

morcosqtya

morcosqtya
És lesz keplerimogyorós túró rudi? 😊

Dzsini
vagy azt keplerimogyoróra, és kepleriföldimogyoróra, mert ott is a földbe fogják ültetni a dolgokat, nem a keplerbe 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

morcosqtya
Majd pedig ha meghódítunk és kolonizálunk egy Föld típusú bolygót, mondjuk a Kepler-62f-et és ott is lesz honosított mogyoró és földimogyoró akkor ezeket a földi szülőfajokat át kell nevezni földi Mogyoróvá, és földi Földimogyoróvá.
😊

Dzsini
földimogyoró:
mogyoró:
a földimogyoróra sokkal többen érzékenyek, és sokkal súlyosabb lehet az allergiás reakció, még egy elenyésző mennyiségre is
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.08.07. 14:47:23

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Alexease
BenedekFeco

Alexease
Nem bizzak az idojaras-jelentokre, ok ugy is mindig tevednek😊)))
http://indavideo.hu/video/Eso_elott_locsolokocsi
CSOCSO
Miami beachen forgattak es le van tiltva a video amerikaban.. wtf?
Alexease
En sem hasznaltam sose gazegot, csak lattam mukodni. En is jobban szeretem a gyujtogetos, vadaszos, tuzrakos modszert😉
ximix
Jani Hun
értem én azt, csak ezzel a konzerves megoldással szorakozol miközbe összerakod, miközben használod, ujrahasznositasz, és 5 percnyi gallygyüjtés az egész, ellenben a gázpalackal, mely ismerjük be, kényelmesebb, de - csak hény okosnak tünjek a nagy szavak használatával 😄 - ökologiai lábnyoma sem a legkisebb, + drágább a gázégőt cserélgetni kell, megkell venni, stb.., de ahogy mondtam ez a konzerves dolog is inkább fun, meg hobbi barkács, 😄

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Alexease
Vannak picike, hordozhato (turista) gazpalackok es arra szerelheto gazegok vagy gazzsamolyok. Azert az komfortosabb😉
Bar a gazpalack cipeles, barmilyen kicsi, sose eletbiztositas;DDD
Jani Hun
igen, csinltunk már faterommal, kialakitása végett minimális fa (szószerint gallylak ) kell hozzá, természetesen nem babgulyást fogsz rajta fözni, de 2-3 napos turára, lecsót felmelegiteni tökéletes, ésszel kell tárolni (én kitömtem ujságpapirral és abba is csomagoltam - nem tört össze, és volt mivel begyujtani- ) és semmi baja nemlesz, mi 300 forintos kilós kutya kajás konzervdobozt használtunk, ez se az ipar büszkesége, mégse deformálódott el.
El lehet vlee szorakozni, annyi hogy a fára oda kell figyelni mert nagyon hamar leég, szoval folyamatos utánpótlás szükséges hozzá😄

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

PLaci
Nem ALDI -s konzervet kell használni! xD

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Frequency
Szerintem az első begyújtás után el is lehet dobni,hamar át fog izzani és eldeformálódik..

nailed it
Bokafix2
De gyökér a csávó... elhagyta a kulcsot és most kocsival kell hazavinni a motorját. <#hehe>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

BenedekFeco

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

gone in 60 20 seconds
BenedekFeco

viccesen vannak megirva ezek a sorozatok igen...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

10 par ev utan a Life c -egyebkent fos -film hozott nemi kellemes csalodast,
mivel minden szek kaparast eredmenyezo elbaszas utan megkerdojelezve ,h "ez meg az miert igy vagy miert nem ugy van"
5 mp el kesobb karakterek megbeszeltek a problemat.

meg a The Disapointment Room c filmben is majdnem logikussan gondolkodtak.az is csak felszar volt..

masoknak ez eddig nem sikerult...

Utoljára szerkesztette: toza, 2017.08.05. 12:05:04
morcosqtya

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza

BenedekFeco

BenedekFeco

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Utoljára szerkesztette: toza, 2017.08.04. 22:26:12
morcosqtya

BaliBoy
Nem voltak szomjasak... 😄

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

:o
BenedekFeco

BenedekFeco

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

staged