Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Aldi + Lidl rekorder ezen a téren. Egy egyszerű pénztáros jobban kereshet, mint pl. egy hálózatépítő technikus.

Idén voltam fent Pesten, az ország legnagyobb IT cége keresett régiós melóra IT hardvereseket, gondoltam beszélek velük, miért is ne. Pestről van szó. Fent 250 nettót mondtak, úgy, hogy nem Pesten lett volna a munkavégzés helye, hanem a lakhelyhez nagyon közel + céges kocsi és pár extra. Nem voltam azért lenyűgözve, de itt az délnyugati régióban ez már szódavízzel elmegy, megszakadni se kellett volna. Aztán kiválasztottak sok arc közül. Aztán a HR-es 250 bruttót mondott... szerintem azóta fáj a füle a hörgős röhögésemtől. És ez egy orbitális nagy cég volt. Patkányok. -.-

Szóval a kamu végzettségeivel, meg a fél éves önszorgalomból összelapátolt webszerkesztői tudásával a 200 bruttó is nagylelkű ajánlat lenne, de jól belőtte a bérét valahol, mert 130 nettót írt, ami reális mondjuk a próbaidő lejárta után. Vagy elmegy standuposnak és keres 10x ennyit. Jobban járna.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Tessék? Ennek a srácnak SEMMILYEN IT végzettsége nincs. Fél éve kezdett el programozni, ezért nem jár 150 nettó... Pesten lehet, ott a parkolóőr is többet kap.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

OKJ-s cimbinek már 7 jegyű a fizuja, ok, nem két év munkatapasztalat után keresték meg Linkedinen.
Ne felejtsétek el, a multi pont leszarja a papírt.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

SzirmosSzisza
2-3 év munkatapasztalat azért még nem senior 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Mr_no_NaMe
3 haverom IT vonalon mozog, 2 diplomás a harmadik tanulja. A fizujuk a gyakornoki meló (csicskáztatás "éhbérért"😉 180 nettóval működött, a pályakezdő átlagfizu olyan 300 körül van. 2-3 év munkatapasztalattal (senior) az átlagos fizetés olyan 400-500 körül mozog Budapesten.

oké, ez mérnöki diploma és ezzel soha nem fognak éhenhalni, de sztem egy OKJval is el lehet helyezkedni csak akarni kell...igaz azt mesélik az okjsok max ilyen 250-et visznek haza, szét is törhetik magukat akkor se fognak nekik többet adni.
RelakS
hehe, kb ugyanekkor ugyanezt kerestem a PLUS-nál. Igaz, bruttóban, IT-s mindenesként

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

jókor csöppentem bele egy induló projektbe, de az adott cégnél jellemző volt, hogy, ha dolgoztál becsülettel, akkor szépen lehetett lépkedni az első két évben amíg el nem értél egy bérmaximumot. Akkoriban a telcosok még jobban kerestek. Ezért döbbenek meg, hogy ha ma, 2017-ben valaki azt mondja IT (nem programozás) vagy telco vonalon, hogy 2K-nál kevesebb az indulója.

Na de a Tesconál áll is a bál, meg mennek el az emberek.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.08.12. 02:22:00

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

morcosqtya
Az Aldi legalább megfizeti az árufeltöltőit meg a pénztárosokat. Ez nem jellemző pl a Tesco-ra.

2 hónap után 160-ra emelták 128-ról? Az igen korrekt...

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

szent szalmaszál, melyik régió ez?
nettó 200K HUF az ország legtöbb Aldijában a kezdő fizu. o0

én IT-sként (mezei support) 15 éve kerestem 128K nettót 2 hónapig, utána 160K lett.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.08.12. 00:58:27

morcosqtya
Vidéken a 150 netto egy junior frontend developernek túl sok vagy mi?
Lol. Akkor meg vagyok fizetve.

Tinman
Kezdőként (mert az), ezekkel a végzettségekkel (van egy gimis érettségije, a többi szemét), örülhet a nettó 100-110-nek ebben a régióban, aztán ha bizonyít 1 év múlva 120 nettó... 160 nettó, lál.

Tinman
Első blikkre vicces, de valójában nagyon kevés a srác. A humora kifogástalan, de ez rohadt kevés.

A tapasztalata és a tanulmányai kínosak. Nem kicsit. Sportedzői OKJ meg Rekreációszervezés BSc? Viccnek jó... még jó, hogy nem teológiát írt vagy bölcsész szakot. Ezeket a kamu szarokat inkább ki sem írtam volna a helyében.

Hozzánk néha keresnek IT arcokat, közel is van a srác eléggé, van beleszólásom (nem is kicsi), de nem hugyos bohócra van szükség az a gond... a 130-160 nettó azért amit tud ebben a régióban pofátlan túlzás (Pesten valid). 10+ éves tapasztalattal lehet a környéken ilyen bérezéssel ESETLEG melót találni. Nem csoda, hogy eddig max a Burger Kingbe volt jó, mert keveset kínál, de sokat akar. Tipikus suttyókezdő elvárások.

artschi
😞

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

BenedekFeco

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SzirmosSzisza

Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2017.08.11. 10:33:21

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

FalseHeLL

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

BaliBoy
Az nem valami színésznő?

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

morcosqtya

Egyem a szívét kékszemű csajnak <#vigyor>
BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BoneDragon
Simán alkalmaznám. 😄 Tuti rákapnak páran.

BaliBoy
Nincs valami nagy bérigénye... 😄

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

RaidenHUN
Dency
Nem tudom hogy ezt itt láttam vagy a kilenc gagon:

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Ravasz... ; )

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Bokafix2

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Alexease
"A Holdnak teliholdkor minden része ugyanolyan fényes, tehát nem a Nap fényét veri vissza, és nem gömbölyű. A Hold fényforrás, ami a Föld felett mozog, akár a Nap." 😊 <#taps><#idiota>

Meg meg egy tucat baromsag😄DD
BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco