Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
ezt már csak úgy:

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

visszaélni azzal, hogy az ember erõsebb undorító.*
egészen addig, amíg embert nem veszélyeztet, mert onnantól kezdve abszolút másodrangú egy állat élete.
*(bár állatvilágot nézve mondjuk teljesen természetes, de most nem ez a lényeg)
/on
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

fotográfik kolomp edisön :D

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
DFTBA ಠ_ಠ
"Amikor nagy szarban vagy, csak nézz mereven elõre és kussolj!"
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Le lehet "szerelni" más módszerekkel is...
DFTBA ಠ_ಠ
>:C
a háziállatok (legfõképpen ugye kutya vagy macska) tartásához is engedély kell, és valamilyen szintû oktatás, hogy az ember tudja hogy nevelje. Az állatokat nem ridegen kell tartani, hanem foglalkozni kell velük, szeretetet is adni az etetés mellé. Egy olyan állat ami normális körülmények között van nevelve és normális emberekkel van körülvéve NEM támad az emberre. Az én macskámra egyszer RÁLÉPTEM teljesen véletlenül (sötét volt és az ajtó elõtt feküdt) és egy halk hangot kiadott, és amint leszálltam róla teljesen megnyugodott, ölembe bújt és dorombolt miközben simogattam. Ilyen az egészséges viszony egy állattal szerintem.
Csak akkor értheti félre támadásnak a viselkedésedet, ha arra volt példa, vagy nem bízik meg benned eléggé.
DFTBA ಠ_ಠ
>:C
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Elképzelem a szituációt. 😄
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.