Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
pedobear

passatgt
ja meg több képet

LeventeV
nem nyert <#idiota>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Törölt felhasználó
Az ablakban van valaki, de ha saját szerzemény a számát told már ide a csajnak!!!<#nevetes1>
Törölt felhasználó
De gonosz<#eplus2><#hehe>
LeventeV
sajat szerzemeny

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

morcosqtya

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

RatBaG
és akkor feltenném a pontot az i-re...

Per Aspera Ad Inferi.

xDD

LeWyTy
<#vigyor1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Penya
Ha teged egy macska lenyom akkor huzd le magad a wcn. Nagyon szep ez az uj vilag. Komolyan

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

😄DDD

ezt már csak úgy:

Lacee

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Shep
Ha levágod a tyúkot, disznót stb. akkor is vissza élsz az erõddel. Mind rohadt gyilkosok vagytok!! 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

jah mindig az állatokkal van a baj..

edios
/off

visszaélni azzal, hogy az ember erõsebb undorító.*

egészen addig, amíg embert nem veszélyeztet, mert onnantól kezdve abszolút másodrangú egy állat élete.

*(bár állatvilágot nézve mondjuk teljesen természetes, de most nem ez a lényeg)

/on

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Shep
Nincs ebben semmi, a mi macskánk is folyton támad (a kis mocsok 😊), de én jól elszórakozok vele, mert tök jópofa ahogy a lábamat nézi célpontnak. Jó néha én is szórakozok vele kicsit, de van amikor galád módon hátulról támad, persze igazából csak játszik de karmolni azt tud 😊.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

fotográfik kolomp edisön :D

Penya
Hat idefigyelj, egy allat nem tudja mit tesz. Es visszaelni azzal hogy te erosebb vagy undorito. Es aki egy macskat ver agyon vagy bant, annak kivanom hogy dogoljon meg. Amugy meg megnezheted a regemet.

edios

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Shep
Az évtized meccse 😄

wander01
agyonbasznám azt a kurva macskát az biztos.... röhej

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Kicsikiraly
köcsög hóbaglyok. egyszer az egyik a lábam elé köpött egy félig megemésztett egeret, és a fele a cipõmre fröccsent. hát mit ne mondja, baseball ütõvel akkorát ütöttem bele hogy földkörüli pályára állt.

DFTBA &#3232;_&#3232;

morcosqtya
Rókavadászat, avagy a mai nap jótanácsa

"Amikor nagy szarban vagy, csak nézz mereven elõre és kussolj!"

Lyukasbogrács

tigeroo
képzelem hogy bánhattatok vele ha ilyen hamis lett
Lazarus
morcosqtya
Flémeljetek erre: a hóbaglyok kurva veszélyesek, van csõrük, meg karmuk, szigorúan néznek stb stb..

plu604
Nyilván. Érdekes én a 15 kilós kutyámat nem baszom rögtön falhoz ha eldurvul a játék, márpedig harapott már meg.
Le lehet "szerelni" más módszerekkel is...

pxxl

All hail the double x!

morcosqtya
😄Dsda

pxxl
<#nevetes1><#nevetes2>

All hail the double x!

z99999

a pofázást meg abba lehet hagyni mer kurva unalmas.

Pszt.

Kicsikiraly
szóval teljesen nyugodt volt egész életében, egyszer rádtámat mert olyanja volt és ezért meg kellett ölni? gratulálok <#eljen>

DFTBA &#3232;_&#3232;

Super Saiyan
Az én macskám rendesen volt nevelve. Emberre ezelõtt soha nem támadt. Szó szerint kézbõl lehetett etetni, úgy hogy még véletlen se harapott az ujjamra.

>:C

Kicsikiraly
asszem szavazó topikban volt egy nagyon jó vélemény, valami állattartásos kérdés volt ott is:

a háziállatok (legfõképpen ugye kutya vagy macska) tartásához is engedély kell, és valamilyen szintû oktatás, hogy az ember tudja hogy nevelje. Az állatokat nem ridegen kell tartani, hanem foglalkozni kell velük, szeretetet is adni az etetés mellé. Egy olyan állat ami normális körülmények között van nevelve és normális emberekkel van körülvéve NEM támad az emberre. Az én macskámra egyszer RÁLÉPTEM teljesen véletlenül (sötét volt és az ajtó elõtt feküdt) és egy halk hangot kiadott, és amint leszálltam róla teljesen megnyugodott, ölembe bújt és dorombolt miközben simogattam. Ilyen az egészséges viszony egy állattal szerintem.

Csak akkor értheti félre támadásnak a viselkedésedet, ha arra volt példa, vagy nem bízik meg benned eléggé.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Super Saiyan
Igen igen, de az én macskám nem egy kutyát futamított már meg... Egyiknek a szemét szedte szét... És nem csak 15-20 kilós kutyákról beszélek...

>:C

Ez jó 😄 Papám macskái az összes virágát kifürödték a virágtartókból xD

ppk
Mondjuk néha a pofon kijárt voln neki, anyám szokta hajtani ilyenekért pl;

Powerball!!!

A kis laza macsek =)

ppk

Nagyon lüke makkám;

Powerball!!!

Törölt felhasználó
Hát igen a mi békés macskáink is ki tudnak kelni magukból, mikor valami miatt vinni kell õket a dokihoz. DE érdekes módon, amint abba hagyjuk a "kínzásukat" és elengedjük õket, megszûnik bezártság érzése is, akkor egybõl kenyérre lehet õket kenni, majdnem hogy dorombolnak😊
MR ME
😄DDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Freddycom
A vége jól sikerült a kommentednek. 😄
Elképzelem a szituációt. 😄

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

ASD_:A?GSA_.