Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lyukasbogrács
1. do want 😊

pelleri
😊

it's called black plague for a reason, and not diversity plague.

pelleri
milyen igaz<#eljen>

pelleri
😄

pelleri

pelleri

Összehánynám magam.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

LaszloLedzenyi
ASDS?A😄ASD

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

plu604
Öcsém, kurva laza a gyerek<#eljen>

esgerus
18+ (remélem berakja) sztem még nem volt
Butyimir Klityko - Betétes az édes

ASDF_?HHASD:A😄
<#idiota> Betegek! 😊

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

hogy a francba lett 2db #204303?<#taps>

SD456

PS3 ID: SDani456

DanielT
<#eljen>
háháááá😄DDDDDDDd
JSbyMSI8800

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Elég metroszexuális feje van, olyan trendi.

Robez84
szar!

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Helyén vannak a tökei a srácnak:

zeli
loooolDSA😄D??ddd

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Törölt felhasználó
Nálunk a macsekok kint gempóznak a kertben és mindig hozzák az egérkéket, szegényeket😊 De attól még kedvesek és aranyosak😊

204290: Na jó ez enyhe tulzás volt, télleg be birnak durcizni, de mégse ölnek meg egy ilyen akció után.

<#idiota>
Ennél már csak a hopis jobb amikor az út túloldalán lévõ buszmegállóba rúgja a kutyát.

robotnyk
<#idiota><#eljen>
morcosqtya
zabálni, nem betmenezni, állattartás morális értékeirõl vitatkozni.. (meddõ vita)
ZABÁLNI:

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Ez így ebben a formában nem teljesen igaz, hogy nem tudja, hogy mit tesz.

Sickness
XDDDD!
MÉG!!

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Nincs olyan, hogy eldurvul a játék. Az már nem jó játék.

ui: az elõbb rosszul adtam össze. 😊 A mostani a 8. 😄

Firerock
remélem kitiltanak örökre.

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Akkor buták mint a tök. A macskák duzzogósak, ha elmész nyaralni megsértõdnek és úgy kell kiengesztelni õket. Igazi nõies állatok. Nem lehet csak úgy levenni Õket a lábukról. Legalábbis nekem volt eddig 5 a mostanin kívül és nekem ez a tapasztalatom. Bár mostanáig vallom, hogy ha valaki állatot akar inkább az utcáról édesgesse haza, mert sokkal hálásabbak azok akiknek már van viszonyítási alapjuk.

Nem is normális aki pórázra tesz egy öntörvényû állatot.

Kezdhetnénk ott is, hogy aki szereti az állatokat az nem zárja be Õket. Ha a természet szülte Õket, pusztuljanak el a természettõl és ne azért éljenek, mert én életben tartom. Az én macskámat bár ezzel teljesen ellentétesen az utcáról szedtük össze. 2 évig megközelíteni sem lehetett. Most meg már csak a beidegzõdött félelmei vannak. Az elmúlt egy évben az idegenekhez való viszonyulása is helyre jött. Már nem olyan bizalmatlan, bár ha takarítok nem mindegy milyen lendülettel veszem elõ a partvist. Ezt sosem felejti el, akárkitõl is kapta.

morcosqtya
barom.
de legalább második lett... 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Doomista
ASDDAS:ASEF:A!ERSWTT:AEW!AD:SADDD😄😄dddassSDAY😄😄D😄😄DDDDDD

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Ha csak nekem jön, akkor elég ha hangosan rászólok. Ha valamelyik családtagomnak, elõbb elkapom a nyakánál, mint az anyja tette régen. Ettõl általában megnyugszik. Ha ez sem segít lehet én is falhoz vágom. Bár hozzá teszem, hogy az enyémnek sosem voltak önértékelési problémái, keresztanyáméknál elvadult állatok vannak. Édesanyám szépen lehajolt hozzájuk, hogy májat adjon nekik. Még a háta se görnyedt meg, mikor már 11 karmolás volt a karján. Tehát van azért különbség.

Lazarus
Zseniális! 😄
Nem az emberi érzésekbõl kell kiindulni. Õ állatként gondolkodik és falkavezér akar lenni. Egy macska inkább tiszteljen mint hogy szeressen. Tanulja meg, hogy a kajáért és a szállásért cserébe én vagyok a falkavezér és nem Õ. lehet majomkodni, de ha ugyan ezt a gyerekkel csinálta volna egyszerûen lehúztam volna a macska fejét aztán jöhetett volna nekem akármilyen állatvédõ.

Azért ne menjünk el a végletekig. Aranyosak a macskák, de tudni kell velük 3 lépés távolságot tartani. Természetesen van különbség vérmérséklet szerint meg a nevelés agresszivitása szerint is macska és macska közt, de megnézem én hogy simogatással meg szép szóval meddig tudod ölben tartani karmolás nélkül ha meglát egy másikat 😊 Ne felejtsük el hogy igen jó ragadozók hírében állnak. Láttam már hasonló helyzetben egy felhergelhetetlen szukát egy lány karjaiban és orrcimpa szakítástól a szemhéj szakításik sok mindent elszenvedett a kedves gazdi, hiába szóltam Neki, hogy ezek bizony ragadozók.

Calver
üt <#eljen>

meg amúgy is

"The trees move. Do you not see it?"

Froopy

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

õ is most tért vissza az egyhetes banamai útjáról, ha jól emlékszem

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

hungary27
én 1 iylen képért 2 szeres büntetöpontot kaptam. szal bann. aztán csak 1 kép volt és 2szer kaptam-.-.
<#banplz>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Casillas
😄DDDDD

Vivimos por ti, vence por nosotros.

miilann04

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

ba...+ 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.