Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kutyánk meg addig nem mászik ki a zuhanykabinból, amíg nem mossuk meg a lábát ha kint sáros lett. Na ennyit errõl
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Powerball!!!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Powerball!!!
Leírom 5ödszörre is hogy a 2 fél TESTI TÖMEGÉRÕL és MÉRETEIRÕL volt szó. Mivel az egész magyarázatom alapját az ebbõl fakadó elõnyökre építettem <#smile>#smile>
Az meg már teljesen más dolog, mikor az állat a tied. Alapból, aki nem tudja rendesen még az állat kiskorában megtanítani, hogy hol a helye, annak ne is legyen kutyája (macskát meg amúgy se ajánlok senkinek 😄). A nevelést meg érdekes módon meg lehet oldani az alany dobálása nélkül is...
Mellékesen nem, azt én se tagadom, hogy vannak olyan helyzetek, mikor egy kutyába alaposan bele kell rúgni hogy megvédjük magunkat, de az általában nem a sajátunk, hanem valami kóbor, valamint nem 5 kiló.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A srácnak viszont, aki felháborodik, ha valaki egy kutyát hasonlít egy macskához de õ maga egy gyereket hasonlít egy macskához mindenképp jár a pirospont, állatvédõ rég mosolyogtatott meg ennyire! 😊
Powerball!!!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Mondjuk unokatesómék befogadtak egy macskát. Keresztanyám mondta, hogy ki kéne vágni, mert mindenkit támad. Igaz, hogy évek meg karmolások teltek el, de állítólag már barátságosabb az idegenekkel. Még nem volt alkalmam tesztelni, pedig nagyon szép állat, szívesen megvakarnám a füle tövit ^^
Sergi: Egy 50 kilós kutyát ne hasonlítsunk már össze egy 5 kilós macskával... Pont emiatt írtam, hogy méret, meg van rá lehetõséged. Egy majdnem veled egy egy súlycsoportú állat, messze nem képez a te irányodban bármiféle elõnyt is. De mivel mint írtam egy macska vagy bármilyen kisebb méretû állatnál, sokkal nagyobbak vagyunk, ott igen is kihasználhatod a testi elõnyeidet, és mivel elvileg intelligensebb lény vagy, amit itt a fórumon sokszor megcáfolnak egyesek, ezért nem feltétlenül kéne ezt az elõny a legdrasztikusabb megoldásokra fordítani. Am ez az én jobban szeretem az állatokat mint az embereket életérzésem miatt van... Szal sorry a sok offért. Én befejeztem. Am is jön mindjárt Vaxi és kioszt mindenkit<#hehe>#hehe>
Powerball!!!
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Egy állat ha neked támad azt nem feltétlenül tudod leszerelni egy jól irányzott pofonnal, inkább még jobban felhergeled. Egy gyerek esetében viszont lehet, hogy mûködik.
Monjuk azt megnézném, ki mit csinálna, ha egy gyerek késsel támadna rá, és komolyan gondolná. O_o Igaz, a gyerek kezébõl ki lehet csavarni a kést, ellenben a kutya/macska karmai/fogai viszonylag erõsen vannak rögzítve az állathoz.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

De akk mond meg pl te mit csinálnál ha a vidiben lévõ helyzettel találkoznál?
Amíg csontig karmol te simogatod?mer akkor<#worship>#worship>(önkontrolból 5*)<#worship>#worship>
akármennyire is szeretem õket,mégis csak állatok,és igenis tudják,hol a helyük.
nagyfater karjába is úgy belemart meg beleharapott a macskájuk,hogy spriccelt belõle a vér,szerinted az játék?megúszta egy bottal fejbeveréssel,de ha velem csinálja akkor úgy végzi mint Saiyané.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
-t.
Gondolja át picit mi van ha játszik egy macska vagy csak jön és komolyan letámad.
A vidi-t alapul véve csak azért mer a másik szobában lelöktek egy üveget?!
#204189 általában egy kisgyerek nem megy így rád<#wilting>#wilting>
És most lehet engem is osztani... köszi
De ez így van.
Powerball!!!
Jó hogy nem már hagyd hogy szétkaszaboljon.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
>:C
>:C
Szállj fel a csillagokba
Szél könnyû szárnyán szállj
Kárpátok gyûrûjébõl
Szállj fel szabad madár!
Szállj messze, szállj magasra
Szél könnyû szárnyán szállj
Új tavasz hírét vidd el
Szállj fel szabad madár!
A kárpátok gyûrûje sor, a helyzetnek megfelelõen cserélhetõ
<#banplz>#banplz>
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
elöre is thx ^^
Nálam tudja egy állat, hogy hol a helye. Az elején letisztázzuk, hogy én adom a macskának a kosztot és a kvártélyt cserébe nem próbál meg uralkodni 😊 Persze próbálkozik mindig, de olyankor kieresztem a hangom 😊
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
http://www.tenke.hu