Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90
egyszer volt macskánk, de azt nem lehetett szép szóval nevelni, pedig állítólag nem voltak hülyék a szülei sem. Kb az megtanulta, hogy az esetek nagyrészében az alomba szarjon, és ennyi.

A kutyánk meg addig nem mászik ki a zuhanykabinból, amíg nem mossuk meg a lábát ha kint sáros lett. Na ennyit errõl

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

ppk
Már nem a kinyírásról van szó, csak simán a védekezésrõl. Bár tapasztalat, hogy a macskát megnyugtatni kell, nem ráijeszteni, és megfélemlíteni. Néha beszökik a folyosóra a macsek, de anyuékat már beidomítottam, hogy nem SICCCCCKIAZANYÁD!!!!!!, hanem titatitatitahátnemszabadgyereide a jó hangnem :-)

Powerball!!!

LeWyTy
Lusta vagyok válaszolni<#buck>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

ppk
na igen, logikus, de nem akarta, h megszökjék a macsek. Azért az állatorvosi meló se lehet semmi macskaügyben. <#wilting> Biztos vannak hisztis makkák :-)

Powerball!!!

Törölt felhasználó
<#wink>

Leírom 5ödszörre is hogy a 2 fél TESTI TÖMEGÉRÕL és MÉRETEIRÕL volt szó. Mivel az egész magyarázatom alapját az ebbõl fakadó elõnyökre építettem <#smile>
Hegi90
Én se szeretem a macskákat, mégse mondom azt, hogy ki kellett volna nyírni amiatt, mert próbálta megvédeni a gyereket. Gondolkozzatok már... elcsalom a spajzig és bezárom a picsába, majd ha a szülõk hazajönnek, meg mondom nekik, hogy mi történt. Ha emiatt megöltök egy macskát, akkor gratulálok <#wow3>
Az meg már teljesen más dolog, mikor az állat a tied. Alapból, aki nem tudja rendesen még az állat kiskorában megtanítani, hogy hol a helye, annak ne is legyen kutyája (macskát meg amúgy se ajánlok senkinek 😄). A nevelést meg érdekes módon meg lehet oldani az alany dobálása nélkül is...

Mellékesen nem, azt én se tagadom, hogy vannak olyan helyzetek, mikor egy kutyába alaposan bele kell rúgni hogy megvédjük magunkat, de az általában nem a sajátunk, hanem valami kóbor, valamint nem 5 kiló.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Másnak is feltûnt, hogy max havonta mindig van itt egy állatvédõs balhé? Tök jókat lehet derülni rajtuk. 😊

A srácnak viszont, aki felháborodik, ha valaki egy kutyát hasonlít egy macskához de õ maga egy gyereket hasonlít egy macskához mindenképp jár a pirospont, állatvédõ rég mosolyogtatott meg ennyire! 😊
ppk
Amúgy én attól is idegbajt kapok, ha egy macska fél . . . volt olyan macskám, h nem tudtam megsimogatni, mert nem szerette, vagy csak félõs volt. Nem is kapott annyi jutalom harit. Mi ebbõl a tanulság? Mindíg az jut elõrébb aki nyal, és dörgölõdzik! <#hehe><#nezze>

Powerball!!!

RelakS
Ja, persze. Igaz, még a szakértõk is vitáznak rajta, nem-e pár száz évvel késõbbi hamisítvány 😄 Monjuk olyat is hallottam, hogy pár száz évet elcsaltak az elsõ évezredbõl, szóval <#fejvakaras><#fogmosas>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Törölt felhasználó
Csóri macska menekülni akar, mert fojtogatja az a kötél ami a nyakára van kötve... Én am egybõl elengedtem volna, akkor megnyugszik, mert nem érzi hogy valaki visszatartja.
ppk
Kizárt dolog, mert nem tudom, de a torinói lepel az valódi, az tutibiztos! :-D

Powerball!!!

RelakS
Márpedig a föld 6000 éve lett teremtve? <#ravasz1>

Mondjuk unokatesómék befogadtak egy macskát. Keresztanyám mondta, hogy ki kéne vágni, mert mindenkit támad. Igaz, hogy évek meg karmolások teltek el, de állítólag már barátságosabb az idegenekkel. Még nem volt alkalmam tesztelni, pedig nagyon szép állat, szívesen megvakarnám a füle tövit ^^

Törölt felhasználó
Most mondhatnék kismillió módot, amivel egy ekkora méretû állatot, meg lehet állítani és le lehet fogni. Gyors példa: elkapod a nyaka mögötti bõrt, ahol az anya is megfogja õket, erre már alapból máshogy reagálnak, meg a seggénél(értsd jól a hátsó láb feletti rész) és már nem tud se harapni se karmolni, legalábbis téged, aztán átviszem egy másik szobába és bezárom. Vagy egyszerûen rádobok egy ruhadarabot, lepedõt "becsomagolom" és megint oda viszed ahova akarod. De még sok más békés megoldás van.

Sergi: Egy 50 kilós kutyát ne hasonlítsunk már össze egy 5 kilós macskával... Pont emiatt írtam, hogy méret, meg van rá lehetõséged. Egy majdnem veled egy egy súlycsoportú állat, messze nem képez a te irányodban bármiféle elõnyt is. De mivel mint írtam egy macska vagy bármilyen kisebb méretû állatnál, sokkal nagyobbak vagyunk, ott igen is kihasználhatod a testi elõnyeidet, és mivel elvileg intelligensebb lény vagy, amit itt a fórumon sokszor megcáfolnak egyesek, ezért nem feltétlenül kéne ezt az elõny a legdrasztikusabb megoldásokra fordítani. Am ez az én jobban szeretem az állatokat mint az embereket életérzésem miatt van... Szal sorry a sok offért. Én befejeztem. Am is jön mindjárt Vaxi és kioszt mindenkit<#hehe>
ppk
Ne oktasd, önkéntes állatvédõ, van egy rokonom, az meg elvakult hívõ, na az még rosszabb, semmit nem tudsz neki megmagyarázni! <#nezze><#shakehead>

Powerball!!!

vizes
szinte el sem hiszem, hogy nem trükk felvétel. persze tudom, hogy nem az de akkor is. ez egy állat! hihetetlen ügyes!

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

RelakS
gratulálok hozzád!

Egy állat ha neked támad azt nem feltétlenül tudod leszerelni egy jól irányzott pofonnal, inkább még jobban felhergeled. Egy gyerek esetében viszont lehet, hogy mûködik.

Monjuk azt megnézném, ki mit csinálna, ha egy gyerek késsel támadna rá, és komolyan gondolná. O_o Igaz, a gyerek kezébõl ki lehet csavarni a kést, ellenben a kutya/macska karmai/fogai viszonylag erõsen vannak rögzítve az állathoz.

ppk

1:01-nél nem tudom Te mit tennél!? <#hehe>

Powerball!!!

LeWyTy
Oh nom nom<#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Törölt felhasználó
Oh nom nom<#smile>
LeWyTy
Egy kisgyerek nem fog így megtámadni a boltban... ha mégis az általában egybõl leesik hogy játszik.

De akk mond meg pl te mit csinálnál ha a vidiben lévõ helyzettel találkoznál?
Amíg csontig karmol te simogatod?mer akkor<#worship>(önkontrolból 5*)<#worship>

HTS s3rg1nh00
megnéznélek amint védenél egy rottweilert miután komolyan rád támadott(persze amennyiben túléled).
akármennyire is szeretem õket,mégis csak állatok,és igenis tudják,hol a helyük.
nagyfater karjába is úgy belemart meg beleharapott a macskájuk,hogy spriccelt belõle a vér,szerinted az játék?megúszta egy bottal fejbeveréssel,de ha velem csinálja akkor úgy végzi mint Saiyané.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

LeWyTy
Hát azé mindenki aki lebaszta-t.
Gondolja át picit mi van ha játszik egy macska vagy csak jön és komolyan letámad.
A vidi-t alapul véve csak azért mer a másik szobában lelöktek egy üveget?!

#204189 általában egy kisgyerek nem megy így rád<#wilting>

És most lehet engem is osztani... köszi
De ez így van.

Törölt felhasználó
Már nem azért de most olyanokról beszéltek, mintha egy kisgyerek megtámadna téged egy bottal, mert azt hiszi vicces, te meg erre eltöröd a nyakát, és még be is mesélitek magatoknak hogy helyesen cselekedtetek mert rátok támadt. Azért mert valami neked ugrik valamiért és te hatalmadnál fogva le tudnád rendezni a dolgot egyszerûen is (most nekem ne akarjátok megmagyarázni hogy egy nyamvadt macsek ki fog nyírni, ennyire nem lehettek szánalmasak...) de ti a dolgot a legszélsõségesebb megoldással oldjátok meg és meg is nyugtatjátok magatokat, hogy milyen király vagyok. Hasonlíthatnám a fegyverrel való visszaéléshez is.
LeWyTy
Ezt velem csinálná... nem menne utána messzire<#whatever>

ppk
Imádom a macskákat, de szerintem ami egyszer belédmar, már nem megbízható, jól tetted amit tettél, védekeztél. Bár velem még ilyen nem fordult elõ, mert sosem emeltem rá kezet, meg sem rezzentettem a macskám, szóval totál megbízik bennem, pl oda fial ahová én kiteszem a dobozt neki, nem elbújik szalmakazlakba, meg ilyesmi :-)

Powerball!!!

Törölt felhasználó
Apám ennyi pudingot...<#nevetes1>

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Attila8805
Akárki akármi mond én neked adok igazat!
Jó hogy nem már hagyd hogy szétkaszaboljon.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Krinyo
Remélem azért sikerült elállítani a vérzést és rendbe jöttél testileg, lelkileg.

Penya
Remelem ha lesz gyereked vele is hasonloan bansz majd.

CattiBrie

[/spam]&#8482;

Super Saiyan
Nem épp játékos kedvében volt. 10 percig kerülgettem. Hagytam h megcsikarjon/harapjon, nem bántottam, de mikor eltalát egy eret azzal a gyönyörû fogával, reflexbõl jött.

>:C

Penya
Gratulalok de gyoker! Remelem te is hasonlo korulmenyek kozott pusztulsz el hamarosan.

Törölt felhasználó
Mondjuk az mi kemény mikor a 2. videón a visszapillantóba annyit látni hogy repül egy autó feléd😄😄
Törölt felhasználó
Te megöltél egy állatot ami 20ad akkora mint te, puszta kézzel??? HERO!!!... Az én macskám is szokott velem játszani, és igen néha meg is karmol, jujj, micsoda vérveszteség...<#shakehead>
Lazarus
😞
Super Saiyan
Lol, ezt velem is csinálta egy macska. Saját macskám, szóval nem védett senkit. Az lett belõle, hogy mihelyst megmart, megfogtam a hátánál, és nekib*sztam a falnak. Többet nem kellett neki enni adni.

>:C

szerintem ez egy õsmagyar F2 pilóta volt, a csapat rádión pedig ez szólt:

Szállj fel a csillagokba
Szél könnyû szárnyán szállj
Kárpátok gyûrûjébõl
Szállj fel szabad madár!

Szállj messze, szállj magasra
Szél könnyû szárnyán szállj
Új tavasz hírét vidd el
Szállj fel szabad madár!

A kárpátok gyûrûje sor, a helyzetnek megfelelõen cserélhetõ
<#banplz>

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

tudja valaki annak a zenének a cimét amikor a macsek neki indul? O.o
elöre is thx ^^
RatBaG
még hogy nem lehet elõzni a szûk pályákon...

1:10

Per Aspera Ad Inferi.

Én is ezt akartam volna írni, de gondoltam megkímélem magam a kritikus hsz-ektõl 😄
Nálam tudja egy állat, hogy hol a helye. Az elején letisztázzuk, hogy én adom a macskának a kosztot és a kvártélyt cserébe nem próbál meg uralkodni 😊 Persze próbálkozik mindig, de olyankor kieresztem a hangom 😊

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Sippie
ja igen a szokásos duma: a macska valójában dugni akart <#hehe>
Simaji
Egyértelmû szerintem, hogy a gyereket védte... Lehet jönni a szokásos dumával, nem érdekel. Tuti, hogy nem ismerte a csajt aki vigyázott a gyerekre és azt hitte, hogy bántotta.

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

tenkenorman
egyszer a nõvéremmel bunyóztunk a hóban, a két kutyám (németjuhász skótjuhász keverék, és egy tacskó) meg nekiállt morogni meg ugatni a nõvéremnek.😄

http://www.tenke.hu

Sippie
jaj hát egyszerû a story... a csaj bébiszitter, a kicsire vigyáz, aki felkiáltott amikor összetört valami, vagy sírni kezdett... lement a macsek hogy bevédje a kicsit... 😄