Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
azok is hasonlóan nézhetnek ki, sõt van amelyik akár fiú is, kitudja, amikor egy 500kilós csajt 10perc alatt 40kilósra alakítanak😊
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Ennek a gyöngyszemnek meg a vége üt de rendesen.<#nevetes1>#nevetes1>
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
1:45-kor igazán jó a mosógépfedélcsattogás, fûrészeléshang, lézerpisztoly extravaganza (nem vicc)
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Szegény zsûri<#idiota>#idiota>
Szenvedjetek<#vigyor3>#vigyor3>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
keress valami átméretezõt és csináld meg h n*n-es legyen és méret<200
dixitque deus fiat lux
dixitque deus fiat lux
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
-Igen, szarok.
-ÉS EZT CSAK ILYEN NYUGODTAN MONDJA!?
-Még nem végeztem.
<#idiota>#idiota>
"Isten útjai kifürkészhetetlenek..." PLACCCCS!!! <#idiota>#idiota>
Þór vígi þessi rúnar
szerencsére nem volt még lehetõségem átélni egy ilyen remek repeseményt és megkérdezni a mellettem ülõt:
-mondja, Ön most imádkozik :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Þór vígi þessi rúnar
de, hogy el legyen véve az egésznek az éle, egy dolog szerintem biztos:
zuhanó repülõn nincsen ateista :-)
Csak egy triforce-ot látok 😄
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A Bibliában jelenleg sincs benne, hogy alma, olvasd el, aztán pofázz.
Persze nem állítom, hogy nem zavarhatott be egy fordítás, de a probléma eldöntéséhez érdemes lenne megnézni az eredeti szöveget... 😊
"Beresit bara Elohim et hassamajim veet haarec."