Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hülyék vagy nem hülyék, azért csináltak egy olyan szervezetet, ami igen régóta mûködik, és még mindig sláger 😊
Olvasni errõl több verziót is, ha érdekel, felkutatom, én elõször úgy találkoztam vele, hogy az alma nem alma, hanem gyümölcs volt, a malus pedig a természetére vonatkozott.
A malus, mint olyan, jelenti például, hogy gonosz, destruktív, vagy ha sorsról beszélünk, akkor szerencsétlen, rossz. Ez persze koránt sem biztos, hogy tökéletes, jobb lenne, ha valaki, aki ténylegesen tanult latinul (és tudja is, amit beszél) erõsítené meg. 😊
Bexter

http://bexter.hu Szép Fényeket!

TommyC
egyébként egyszer már kérték itt a topikban h fejtsek ki valamit, kifejtettem és az illetõ azóta sem írt vissza <#whatever>

dixitque deus fiat lux

Törölt felhasználó
XD<#eljen>

Miskolci Kollegák, Go MEN!!
TommyC
úgylátszik kicsit rosszul emlékeztem
malum=gonosz és malus=alma, és mindkettõ többesszáma a mala ...

Ha tudsz angolul, én is kb ennyit tudok róla:

Though the forbidden fruit in the Book of Genesis is not identified, popular Christian tradition has held that it was an apple that Eve coaxed Adam to share with her.<16> This may have been the result of Renaissance painters adding elements of Greek mythology into biblical scenes (alternative interpretations also based on Greek mythology occasionally replace the apple with a pomegranate). In this case the unnamed fruit of Eden became an apple under the influence of story of the golden apples in the Garden of Hesperides. As a result, in the story of Adam and Eve, the apple became a symbol for knowledge, immortality, temptation, the fall of man into sin, and sin itself. In Latin, the words for "apple" and for "evil" are similar in the singular (malus—apple, malum—evil) and identical in the plural (mala). This may also have influenced the apple becoming interpreted as the biblical "forbidden fruit". The larynx in the human throat has been called Adam's apple because of a notion that it was caused by the forbidden fruit sticking in the throat of Adam.<16> The apple as symbol of sexual seduction has been used to imply sexuality between men, possibly in an ironic vein.<16> The idea of an apple being the fruit of the Tree of the Knowledge of Good and Evil with English speakers may have been helped by the fact that apple could also be a generic word for fruit in Old English, the word being used in various commentaries on Genesis.

dixitque deus fiat lux

musha
Házibuli után másnaposan!!
Hiába, a jóbarátok mindig segítenek!XD

Carlos
Kifejtenéd kérlek? Ez egy picit érdekel.
(persze 5 sornál ne legyen hosszabb, csak röhögni akarok a gyík keresztényeken, hogy milyen hülyék)

Þór vígi þessi rúnar

TommyC
igen, egy félrefordítás miatt került bele.

malus (lat., adj.) = gonosz
malus (lat., n) = alma

valszeg füge volt ...

dixitque deus fiat lux

Törölt felhasználó
...

...
Beteg egy zenéjük van, no még egy csak linkbe:
http://www.youtube.com/watch?v=ksgOcrFxLms

morcosqtya
fáradjatok: ....

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

RatBaG
új zenéket keresgéltem, valahonnan feljött a nevük, elkezdtem nézni a klipjeiket (kurva sok van <#ijedt>), és most már ez az elsõ japán banda aminek igazán tetszik is a zenéje <#idiota>
amúgy az ilyen tipikus kifestett gay j-rock felejtõs...

Per Aspera Ad Inferi.

Törölt felhasználó
Sztem meg kézis driftet akart kezdeni, még a kocsi segge lendületbe volt a másik irányba mikor már húzta a kézit, ez száraz úton nem is lenne akkora probléma. Aztán ugye emiatt rossz irányba indult el a segge is, aztán sok, meg meglepõdés és egy ügyes gázförcs helyett, satu féket nyomott. Csak hogy tisztázzuk, a gázfröcs csak az autót mentette volna meg nem a versenyét a srácnak, ugyanis ha már ennyire csúszott, akkor a gázfröccsre csak elszaladt volna még jobban a segge, ergó egyenes vonalban pörögve csúszott volna tovább, így a fékezés miatt meg rácsúszott az autó a palánkra.
Törölt felhasználó
Jajj az a két szép R33-as<#rinya>
biomage
Ha már japánok 😄

videó 1 ez az eredeti
ez meg egy örültebb müve 😄

nem tudom melyiket díjazzam jobban 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

morcosqtya
Tibikém, nyomjuk a vízre a csónakot... jöheccmég.. jöheccmég.. jöheccmég.. hopphopphopp, mostjó mostjó... ájj!!!
..úbazzegTibi.

morcosqtya
Tibikém, nyomjuk a vízre a csónakot... jöhetsz még.. jöheccmég.. jöheccmég.. hopphopphopp, mostjó mostjó... ájj!!!
..úbazzegTibi.

RelakS
A fickó a What's up people-ben is súlyos 😄
Szar minõség rulz
Meg kivágnak minket, hogy ez nem a j-pop topik <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

TommyC
lehet a death note miatt ismeri az együttest ...

dixitque deus fiat lux

armageddon666
max j-rock...

@

biomage
<#wilting>J-POP fan vagy? vagy mi?
honnan ismered ezt a számot? 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

RatBaG
én már a mozgásuktól ledobtam a láncot, a gitáros gombócnak nagyon elvetemült ábrázata van... <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

TommyC
azt olvastam párzani ...

dixitque deus fiat lux

Frosty01
arra egy mókarudi is elég lett volna <#idiota>

practitioner of the forbidden arts of death

alcotb
tuti hogy festett barna XD

Minden ugyanaz másképpen.

biomage
megérthetõ 😄 a lány csak repülni akart a kedvenc kocsijával a felhõk felett 😄

Neeeeeeeeeeeeee... ugye ez kamu?!?!?!

www.smart-bus.hu

látszik nõ, csak pazarolni tud😞<#idiota>
alcotb
olyan aranyos nem?😄

Minden ugyanaz másképpen.

Metalmilitiakid
miért bántasz ? mond meg miért ??? 😄😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Én úgy látom, hogy blokkolt a kerék és megcsúszott, korrigálni akart, elbaszta és megint kerékblokk, ellentkormányozás blokkolásnál nem segített a vizes aszfalton és sztem a csávó is sokkolt lett <#idiota>

Norbi1990
Szerintem túl korán kormányzott ellent a elsõ, és a másik irányba fordult el, és az esõs pálya is közre játszhatott.
Lehet rosszul látom de itt most a hátsó skyline tolta meg az elsõt, vagy mi történt?

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

azért ez is értelmes zene😄D
És mióta modellek fogkrémreklámokhoz? 😊

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

RelakS
Azért szerintem a What's up people, meg a Zetsubou Billy jobb 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Hát azért kíváncsi lennék, hogy hogyan szólna csak az ének hangszerek nélkül <#idiota>

plu604
Mindfuck (16+)
When you see it, you'll shit bricks
amúgy egy iskolába járok velük<#hehe>

Még ennyi ribancot <#merges2>

😮 ezt hogy sikerült összehoznia?
Ez igaz 😊 Tehát levonhatjuk a következtetést, hogy tûsarkúban született 😊

Nos ha Te nem azt látod, hogy kicseréli a tükörképpel és ha nem látod a smiley-t a mondat végén akkor nem tudom melyikünk a szûk látókörû.

berlinboy6329
Maximum the hormone,lol

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Norbi1990
Az anyagi kár jelentõs.
Csatt <#idiota> Volt egy icuri picuri karc a motorháztetõn, hát eltûnt... 😄

Győri Devi
kb fél éve ez a csengõhangom xD

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Legjobb szám<#nyes>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

RatBaG
elsö 16 sec <#taps>
legjobb dalcím.

Per Aspera Ad Inferi.

Gondolom ételfesték.

Positive Mental Attitude