Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
végül is a ritmuson meg a dallamon kívül fasza az egész.. 😊))))
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
dixitque deus fiat lux
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
meg enyém alatt is <#banplz>#banplz> bár én napi szinten évekig 20km-t tekertem, fene tudja . .
Powerball!!!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Pellerinek meg: viszont ha sokat sportoltál kiskorodban, és lett hasizmod, továbbá kellõen stresszes életet élsz (sokat remeg a gyomrod az idegtõl), akkor az tûnik el utoljára :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
<#idiota>#idiota>
Megnézitek az ilyen kigyúrom magam két hónap alatt képeket, mindnek ott az izom, csak kicsit hájasak. ennyi
Powerball!!!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
<#puszi>#puszi>
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\