Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

morcosqtya
kpt!!!!!!!!!!!!
<#beka2>

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

RelakS
Emlékeim szerint helyes, vékony lány (régen mutatott képet ^^)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

morcosqtya
<#nevetes1><#awink>
belõlem csak 1... 😊

Miért, Te combos vagy? Imádom... <#puszis>

RelakS

CattiBrie
Tettél egy û betût a link végére. 😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Vov! Van még Belõled sok? 😄

[/spam]&#8482;

RelakS
O_O

KELL!

ProGabe
D:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tommygear
jimmmmmmyyyy

ProGabe
😄

ProGabe
biztos vótmá, de csak elfér még egyszer...

ProGabe
õõõõõõ, wut?

morcosqtya
<#szeret>
elsõnek a combjai... 😊)
pont az ilyen kis markolhatóakat imádom...

ProGabe
😄

skate00
ÁÁÁÁ Király Nekem is kell egy Borítékbontó Nyúl <#mf1><#idiota><#mf1><#mf2><#idiota><#ravasz1><#eljen>

és még szemetet sem hagy<#bee1>

morcosqtya
hehe
az elsõ nyúl (vagy mi) olyan mint egy iratmegsemmisítõ.... 😊))

skate00

Még mielõtt meghalnál infarktusban fogadd meg a videó tanácsát! 😄

Ezt lehet mostantól linkelni az offolóknak... 😛
morcosqtya
na mostmár én baszom fel a pulzusotokat ha nem lesz vége... 😊))

OFF
Ugyanakkor felénk a vegyészmérnökin az ilyeneket szakbarbárnak nevezték.
A srác csak leírta, hogy sportoló/testépítõ terminológiában mit jelent az aerob mozgás, illetve milyen mozgástípusok vannak. Te elmondtad a biokémiai hátterét, ügyes vagy, de ne ossz már le valakit azért, mert nincs tisztában ezzel, mint ahogy Téged se oszt le normális esetben senki, csak mert nem vagy tisztában valamivel, amivel õ tisztában van.
Egy sportolónak nem a biokémiai háttér a fontos hanem az, hogy hogyan kell aerob mozgást végezni.

elnézést
morcosqtya
ott más is van muff in... azaz in muff.. 😊

TommyC
ok, de a másik az enyém 😄

dixitque deus fiat lux

Vaxi
ennék egyet 😊

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

morcosqtya
tõlem... <#hawaii>

ollie
aranyhörcsög!

CattiBrie
<#eljen> Egyetértek!
Vagy mindenképpen melléírni, hogy ez most fájdalmas, vagy hogy tényleg jó.

[/spam]&#8482;

passatgt
Nem lehetne azt is szabályként felhozni topikban, hogy Megasztárosból csak olyan legyen, ami jó?
Már herótom van a sok gagyi szartól😊

CattiBrie
Hû! Gratulálok!
De én akkor sem szeretnék 40 kiló alatt lenni. 😊)

[/spam]&#8482;

TommyC
bocsánat az utóbbiért, könnyen kitudok akadni ...

dixitque deus fiat lux

TommyC
fingom sincs mit beszéltek, egy szót se szóltam életmódtanáscsokról se elhízásról se hormonokról.

egyszerûen belekötöttem, igen, belekötöttem a szóhasználatba

és az csak a dolog egyik része h nem veszitek észre h mirõl van szó, a másik az h egyesek nem bírják ÁTGÖRGETNI sem b@zdmeg!
lassan télleg eldobom az agyam, semmit sem lehet megbeszélni

dixitque deus fiat lux

Mr_no_NaMe
nem lett igazad
edios
na igazam lett, vagy igazam lett?

<#wow3>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

morcosqtya
hanyagoljuk ezt az életmódtanácsadást ebben a topicban.

last words:

tavaly januárban 115 Kg voltam.
Most 78 Kg.
(nem több mint 1 év alatt 37 kg-ot adtam le.)

1. Étrend, étrend, étrend!!!!!!!!!!!
2. (nem drasztikus) fokozatos mozgás: terheléses gyaloglás gépen, kontrollált pulzus mellett, és kocogás.
3. Életmód: napi 60-90 perc séta.

ennyi.

térjünk vissza a humoroshoz..

Annyit kell enni mint ez a kisegér: 😊

Kandurex
hm, van ott segg,,,hûû...

<#szeret>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TommyC
jó sokat írtál 😊
de én nem arról beszélek, ok, elhiszem amit mondasz.
aerob mozgás= a cukrokból(glikolízis),zsírsavakból(béta-oxidáció), és aminosavakból keletkezõ piroszõlõsav-ból nem tejsav keletkezik(anaerob út), hanem a citromsav cikluson keresztül a terminális oxidáció révén (ahol kell az O2) energiát termel (ATP).

annyit mondtam h aki azt használja h "aerob", az legalább ennyit kéne tudjon, és ez még mindig gimnáziumos anyag.
Ráadásul kiváncsi lennék hányan tudják h mi az a zsírsav vagy a "zsír" és h mit jelent h "oxidálódik"

(-;

dixitque deus fiat lux

Nem veszitek eszre, hogy ez itt senkit nem erdekel?

Miert nem mentek valamelyik edzo terembe es dumaljatok szet az edzest? 😄😄
Milyen jo mar! Imadtam a fajtatokat. 8 torulkozo es 3 mobil (3*3210) aztan nics megallas.XD

Tits or gtfo
helyet *hegyet

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Szart se érnek. Átlagembert nem érdekli és nincs is rá szüksége.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Merthogy valóban oxidálódik a zsírszövet?
Alapból 3 féle pulzusszám tartományt neveztek el. A kis pulzusszám emelkedéssel járó mozgás az aerob tartomány. Ilyenkor a szív még nem pörög túlzottan, ez az ideális a zsírégetéshez. Mindenkinél más, hiszen egy 200 kilós ember már a sétával is töménytelen zsírt éget, akár 800-1000 kalóriát is óránként. Egy 80 kilósnak viszont nem pörög fel annyira s zíve, hiszen nem cipel annyi súlyt magán. A következõ a kardio, vagyis erõnléti edzés. Szíverõsítésre, állóképesség javításra ideális. Ami pedig a fölött van, na ott a kõkemény pumpálós izomfejlesztés van. Érthetõ tehát, hogy kövér ember ne járjon gyúróterembe, mert legfeljebb a fejlõdõ izmai miatt szétszakadnak a bõrében a zsírszövetek és lehet valaki szépen kisportolt ha épp a bõre szakadt szét. Hülyén néz ki valóban ha egy konditeremben egy 100kg zsíros test a futópadon GYALOGOL, de meg kell érteni, hogy a kövér embernek a zsírt kell eltüntetnie, nem az izomzatát fejlesztenie. Elég elmenni minden nap shoppingolni egy nõvel és tökéletes gyalogtúra, csak a nõ nem fog tudni vásárolni 😊 Komolyabban nem kell helyet mászni, mert felesleges. Én kocogni mentem el fél órára és 15 perc után fújtattam. Az lett a vége, hogy az óra szerint akkor állt be a pulzusszámom megfelelõ tartományba, ha erõs sétát toltam. 2 órát sétáltam Érden és a végén majd levakartam magamról a melegítõt. Jól esett, csak sajnos idõigényes és nem lehet siettetni. Ha gondoljátok kiszámolok bárkinek egy megközelítõ értéket, hogy hol kéne tartani a pulzust, de kontroll hiányában ez legfeljebb konditeremben futópadin hasznos gyaloglás közben. Inkább ajánlom a polar pulzusmérõ órákat, én is ilyet kaptam. A gyári mellöv szart se ér, mert nem cserélhetõ az elem, de lehet kapni cserélhetõ elemeset. Csak rá kell fizetni asszem és kész a tökéletes kontroll. Megadod a testsúlyt, nemet, magasságot, születési idõt, aztán lehet melóba besétálni, bebicajozni!

TommyC
ok, utánaolvastam, félig-meddig egyetértek a szóhasználattal;
azért csak félig-meddig, mert sztem a használók töredéke az aki tudja, h mit is beszél azáltal h "aerob"
Persze jól hangzik ...

dixitque deus fiat lux

Van

Positive Mental Attitude

TommyC
meg bírom azt amikor erre a testépítõ szerekre ráírják a sok hülyeséget h pl alfa-ketoglutársavat tartalmaz és h az erre meg erre jó ...

vicc

dixitque deus fiat lux

TommyC
de most komolyan van olyan h aerob mozgás? 😄 (az elég gáz)

én eddig csak a sejtlégzésnél hallottam ...

dixitque deus fiat lux

Hát a szex pl. csak utólagos zsírégetést hoz meg izomlázat <#idiota>

Tekerhettél ha épp kiköpted közben a tüdõdet. Tekerj pulzusmérõ órával, lassabban 1-2 órát és viszketni fog a bõröd a zsírégetéstõl! 😊

Hülyén hangzik, de valóban így van. Attól van rajtad sok zsír, mert nem égeted el és az elégetett mennyiséghez képest többet viszel be mint kéne. Ha a testmozgást összpontosítanád a zsírégetésre, akkor bizony élmény lenne tükörbe nézni 😊
Fontos, hogy gyúrással semmire se megy az ember. Az izomzat építése nem megy zsírégetõ pulzusszám mellett. Tehát hülyeség a hit vagy a tudat, hogy fogyni csak erõvel lehet. Minimális erõ kell a zsírégetéshez, hiszen ha túlpörgetjük a szívünket, a szervezet a zsírszövetek helyett az izmokhoz fordul. Ajánlom a pulzusmérõ órákat, meg egy jártas embert akár fitness teremben is. A csodaszereket meg el kell felejteni. A kerós munkiba járás nyáron pl ideális. Télen meg szobabicajon kell barátok köztet nézni és kész 😊