Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Akit ez érdekel az utánanéz, és rájön, hogy aerob testmozgástól leadhatja azt ami rajta van. 1 óra séta pedig nagyon is jó, de 1 hónapon belül minden este! Egyáltalán nem megerõltetõ. Akinek megy a kocogás, esetleg fél órát kocoghat is, a lehetõ leglassabb tempóban. Persze ez csak a normális fehérje/szénhidrátbevitel mellett mûködik, ez pedig egy jól összeállított étrendet takar, napi minimum 3 kajálással. Ez a diéta. Nem az, hogy nem eszik az ember.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
it's called black plague for a reason, and not diversity plague.
Bizonytalan vagyok. Vagy mégsem??
Erre valaki morbid példaként azt hoztam fel, hogy milyen érdekes, auswitzban mindenki le tudott fogyni...
"aki dagadt az lusta VS az elhízás csak hormonoknak köszönhetõ" flém következik
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
kajáláson múlik minden.
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

party hard!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Hardon Veteránig jutottam.
de lefogyás szánalom (mármint ha normál testalkatod van mint nekem,és csak a hasizmod miatt buzulnál),méricskélés,odafigyelés mit egyél...ez felejtõs.
4000 emberrel beszéltem,én is dolgozok rajta,sazl nem sok újat lehet nekem mondani a témában 😊
it's called black plague for a reason, and not diversity plague.
Hiába ez kell a népnek...
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
és az hogy heti 7x edzel a hasadra, az tök jó, csak szarra sem mész vele, mert ha izmos lesz a hasad, és felette háj van, akkor csak nõ a térfogata, ha meg fogyni akarsz, akkor nem a hasadról fog elõször lejönni a zsír. jó hogy edzel rá heti 7x, de ha fogyni akarsz többet ér ha futsz...
A rúgás pedig nagyon jó keményítõ. Mi is csináltuk egy edzésen, és jól bekeményedett a has tõle. Ha sokat csináljátok, akkor meg kemény is marad.
Hasra pedig ugye nem csak felülést csinál az ember, hanem minimum 3 gyakorlatot, ami inkább 4. Combemelés alap!