Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

nem tudok németül, leszûrhetõ a videóból: 10 dolog amit ne csinálj egy golfpályán.
Mr_no_NaMe
Miért megalázó? Attól, hogy a médiában azt látod, hogy gyógyszerektõl, és önkéntes éhségsztrájktól fogysz? Ez mind mese, amit rengetegen megkajálnak.
Akit ez érdekel az utánanéz, és rájön, hogy aerob testmozgástól leadhatja azt ami rajta van. 1 óra séta pedig nagyon is jó, de 1 hónapon belül minden este! Egyáltalán nem megerõltetõ. Akinek megy a kocogás, esetleg fél órát kocoghat is, a lehetõ leglassabb tempóban. Persze ez csak a normális fehérje/szénhidrátbevitel mellett mûködik, ez pedig egy jól összeállított étrendet takar, napi minimum 3 kajálással. Ez a diéta. Nem az, hogy nem eszik az ember.
Sephi
Most valami legyent, esetleg spanyol nyelvu filmet linkelj be. Nem hogy nem ertjuk, de van par aminel kell a szoveg, hogy vicces legyen. Inkabb frusztralo.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

A kolegám fél év alatt 25 kilót fogyott, ülõ munkát végez. Rizst eszik rizzsel, meg az étrend kiegészítõk dietetikus tanácsára.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Az elhízás annak köszönhetõ, hogy több kalóriát viszel be mint amennyit elégetsz. Ettõl függetlenül már születésünkkor meg van határozva, hogy mennyi zsírszövetünk van. Van aki zabálhat amennyit csak akar, mert nincs hova hízzon. Ettõl függetlenül "pazarol", hiszen tök feleslegesen zabál napi 3x dupla adag fõtt ételt. Inkább a bevitt étel/tápanyag minõsége lenne fontos.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Pontosabban az izomból kezd energiát kinyerni, amit az elsõ zabálásnál újra is tölt a szervezet, mellékhatása viszont a savasodás, közismertebb nevén az izomláz. Ha figyelsz a pulzusodra és aerob mozgás szinten maradsz valóban 15-20p után elkezdõdik a direkt zsírégetés. Ezt az állapotot érdemes fent tartani. A relatív kis pulzusszámot a lehetõ legnagyobb energiaelhasználással combmunkával éred el, mert az a legnagyobb izmunk ami használható erre. Így valóban gyaloglás (nem séta), kocogás vagy bicajozás ami rendkívül hatásos. Érdemes a testépítõket megfigyelni, hiszen náluk az izom megmutatásához elengedhetetlen a testzsírszázalék minél kisebb szinten tartása. A lényeg tehát a pulzusszámon van!

pelleri
már mondtam hogy látszik,de öt év aktív edzés kell.a cégünk beszállítója,egy sofõr is megcsinálta,van rajta simán 10 kiló felesleg,de akkorára növesztette hogy így is frankó hasizma van.amúgy nem vagyok buzija a témának,csak ha a hasad ki van dolgozva,mást tképpen nem is kell,elviszi az egész látványt,szóval érdemes energiát fektetni bele akinek igénye van rá hogy sportosan nézzen ki.aminek amúgy a hátrányáról még nem hallottam 😊

it's called black plague for a reason, and not diversity plague.

Bl1ND
én láttam, sõt , osztálytársak! van egy kövér és egy vékony , és a vékony a bátty 😄 pedig kicsit se ugy tûnik mint ha õ lenne 😄

Bizonytalan vagyok. Vagy mégsem??

bardocz
Általánosban én láttam olyanokat, de tényleg nem jellemzõk. De ez már kurvára unalmas, úgyhogy történjen valami humiari!:C
Bl1ND
na látjátok az az ember is kövér és hasra nyomta XDDD

passatgt
én meg erre csak azt tudom felhozni, hogy ilyen ikerpárt még nem láttam, ahol ez egyik kövér, másik sovány😊

tigeroo
buzi macska a😄?AS:d,
bardocz
"az elhízás csak hormonoknak köszönhetõ"

Erre valaki morbid példaként azt hoztam fel, hogy milyen érdekes, auswitzban mindenki le tudott fogyni...
mumpic
Ez most szezonális. Hasazás, anime félrefordítás, bikicsunáj. Rakjon már be valaki ariakat. 😄

edios
látom a jövõt:

"aki dagadt az lusta VS az elhízás csak hormonoknak köszönhetõ" flém következik

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Bl1ND
jajaja XDDD

Sickness
hát még a futás

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Sickness
hasra hiába gyúrsz, nem fog látszani 😄
kajáláson múlik minden.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Alexease
Aktivabb mozgasnal mar 15-20 perc utan el kezd egni a zsir😉 Az alatt csak az azonnali tartalekokat hasznalja. De a tul gyors, aktiv, eroltetett mozgasnal sem nyul neha hozza, inkabb kiteszi a szervezet a game over tablat😊)))
bardocz
De gondold el milyen megalázó lehet, amikor valaki szenved mint az állat, és nem tud lefogyni, majd megkérdezi, hogy te hogy csináltad? Áh, semmi különös, elmentem sétálni 😄
SötétBarom
1 óra folyamatos séta amúgy nem gyenge testmozgás.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

bardocz
Keresztapám úgy fogyott le, hogy minden este elment 1 órára sétálni, mert 45 perc után már a zsír kezd eltûnni.
Dynamic
Na ja. Sokan még mindig abban a tévhitben élnek, hogy oda kell edzeni, ahol a zsír van. A nagy hasúak szarrá hasazzák magukat, hogy menjen ONNAN a zsír miközben ez egyáltalán nem így mûködik. A zsír alapvetõen az aerob mozgástól és a diétától szûnik meg, nem lehet választani, hogy honnan kezdje az "égést".
edios
<#gonosz1>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

vixo

Metalmilitiakid
mekkora öngól bazdmeg 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Lyukasbogrács

DanielT
Nagyon értékelném én is. Fú, félre/idiótán fordították, de vicces. <#wilting>
Mr_no_NaMe
Ezeket az animés szarokat nem lehetne hanyagolni?
Kicsikiraly

DFTBA &#3232;_&#3232;

party hard!

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Aquir
meow 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

TommyC
elhagyta a mamája 😞

dixitque deus fiat lux

pajti

biztos votmá de hatalmas xD

skate00
Da_Bomb_Pong
Hardon Veteránig jutottam.

pelleri
most felolvassátok amit leírtam,nekem? 😊 5év kemény meló,VAGY lefogysz.
de lefogyás szánalom (mármint ha normál testalkatod van mint nekem,és csak a hasizmod miatt buzulnál),méricskélés,odafigyelés mit egyél...ez felejtõs.
4000 emberrel beszéltem,én is dolgozok rajta,sazl nem sok újat lehet nekem mondani a témában 😊

maffioso

\"If in doubt, flat out!\"

Lazarus
Minek nézed? A legjobb pillanatokat úgyis megnézheted a tecsõn és legalább megkíméled magad a médiaretek pusztító hatásától
Freddycom
Mi ez a faszság a megasztárban? Ugyan azt a forgatókönyvet eljátszani... Röhej bazzeg.
Hiába ez kell a népnek...

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

bardocz
Rugásból eleve mehet rá 3 féle minimum, ütésbõl is simán 3. És ha van kesztyû, meg lábvédõ, akkor lényegesen erõsebbet elbír az ember.
ha nem szedsz semmit, akkor is megoldható 1-2 év alatt... ha szedsz legalább fehérjét, akkor pláne. a többi baromsággal akár 1 hét alatt...

és az hogy heti 7x edzel a hasadra, az tök jó, csak szarra sem mész vele, mert ha izmos lesz a hasad, és felette háj van, akkor csak nõ a térfogata, ha meg fogyni akarsz, akkor nem a hasadról fog elõször lejönni a zsír. jó hogy edzel rá heti 7x, de ha fogyni akarsz többet ér ha futsz...

Mr_no_NaMe
5 év munka az faszság. Ha kockás hasat akarsz, akkor étrendet csinálsz, és betartod az utolsó grammig, mindamellett az edzésterv mellett (bicikli, spinning, kocogás) amit másodpercre/utolsó ismétlésre pontosan megcsinálsz. Nem fér bele +1 csoki, nem fér bele +1 falat kaja, és -1 másodperc vagy -1 ismétlés, csak az amit megcsináltál tervnek. Robot élet, de hónapokon belül látszik az eredménye, és ez jó érzés.
A rúgás pedig nagyon jó keményítõ. Mi is csináltuk egy edzésen, és jól bekeményedett a has tõle. Ha sokat csináljátok, akkor meg kemény is marad.
Hasra pedig ugye nem csak felülést csinál az ember, hanem minimum 3 gyakorlatot, ami inkább 4. Combemelés alap!
Mr_no_NaMe
Nem azért, hogy elképesztõbbet mondjak, de fél év alatt is lazán összejön, ha nem kevesebb alatt. Az ember nem izmosodott, csak lefogyott, alapjáraton jó a genetikája. Ha egyik napról a másikra áttérsz egy normális diétára (!ÉTRENDRE! és nem a nemevõs médiadiétára gondolok), és hozzá reggelente, és idõszerûen naponta beosztod a futást, biciklizést, akkor ez simán összejöhet fél év alatt is. Csak mivel a tv-ben az ember folyton azt látja, hogy fogyjál gyógyszerrel, mert mozgással kínszevendés, ezért sokan azt hiszik, hogy fogyni nehéz. Hát igen...akarni kell, ez így van.
pelleri
oda volt írva h két év ahonnan szedtem😊