Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"<cassius_clay13> szóval tomival, a haverommal voltam tegnap egy buliban
<cassius_clay13> elég durván beállt, és azt mondta, hogy hányingere van
<cassius_clay13> szal kisegítettem a wc-re
<cassius_clay13> minden hely foglalt volt
<emoti_conartist> lol
<cassius_clay13> tomi egy sportoló... elég nagy darab
<cassius_clay13> ezért egyszerûen BERÚGTA az egyik fülke ajtaját
<cassius_clay13> és vágod, ott van egy pali aki éppen kábelt fektet
<emoti_conartist> hahahahahaha
<cassius_clay13> és a tomi egész egyszerûen lehányta
cassius_clay13> aztán (ez zseniális) eszébe jut, hogy "basszus... ha én most éppen szarnék, és valaki bejönne, majd lehányna, biztos megcsapkodnám az illetõt... szóval inkább gyors leszek, és énütöm meg elõször'
<cassius_clay13> és egy laza mozdulattal POFÁNÜTÖTTE
<cassius_clay13> majd elfutott
<cassius_clay13> most képzeld magad annak a srácnak a helyébe... A VALAHA VOLT LEGROSSZABB BULI"
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Rögtön megyek arra lekanyarodni!
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.
Gondolom több füled van mint IQ-d.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
st3ve: Ide nem mulatni járunk, hanem kacagni egyet vagy felvidulni 😊 Ha mulatni akarsz menj egy bárba... vagy egy buliba, és nem vagyok az öcséd!

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ