Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én gyerekkoromban egy csomó embernek nekiszegeztem azt a kérdést, hogy "Tíz kézen hány ujj van?" 5bõl legalább 1 azt válaszolta, hogy "száz".
Még könnyebb beugratás volt: "Ki ölte meg Káint?" 5bõl 4 embertõl jött a válasz: "Ábel". És ennek a történetnek az ismerete már mûveltséget feltételez! Mégis egy ilyen egyszer csavarral csõbe lehet húzni egy embert.
0Fritz0
A lényeget nézzétek: A tollas kérdésre való helyes válaszhoz nem kell fizikából diplomázni, csupán a józan paraszti eszünket illene használni.
Valójában ez a félelmetes és nem az, hogy ki mennyire magolta be a történelmet.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Már majdnem annyira, mint, hogy az "egyértelmû" szót egybe kell írni?
Kicsikiraly
de ez nem is tananyag, ez alapmûveltség. jó, Eötvös Lórándot én sem tudtam volna, de egyelõre semmi okom nincs arra, hogy tudjam, de azért a második vh igencsak erõsen befolyásolta a 20. és 21. századot, és igazán illik tudni mikor volt, a hold tömegvonzásáról nem tudni pedig megintcsak hatalmas mûveletlenség, és nem azért kell tudni mert elhangzott egy fizika vagy történelemórán.

DFTBA ಠ_ಠ

csgery
Csak tudod ez annyira egy értelmû, hogy csak na.
Frosty01
^^

practitioner of the forbidden arts of death

19. századi II.VH + Holdon lebegõ/mikrokozmoszba távozó tollak. Ezek valóban már inkább egészségügyi, mintsem oktatásügyi problémák...
Alexease
Nem kell/lehet szepiteni, a volt kolegam meg a BME-n tanit, szanalmas a helyzet...
RelakS
Nekem van a legjobb kérdésem:
Mit tanítanak a bölcsész karon?

<#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

A videó saját magának rúg öngólt, azt mondja, hogy mekkora fos az oktatás, aztán közli, hogy ez középsulis tananyag.
Na most ha ez tananyag, akkor nem az oktatás fos, csak esetleg egy humán beállítottságú ember nem emlékszik arra, hogy mit tanult meg mondjuk 4-5 éve fizikából az egyik óra közepén fél percben.
Arról nem is beszélve, hogy ha egy embernek a fejébe nyomnak egy kamerát és elkezdik kérdezgetni elég erõsen le tud blokkolni.
És a videó is olyan, mint az egyetemi vizsgák, nem azt mérik fel, hogy ki mit tud, hanem azt, hogy ki mit nem tud. Lehet, hogy az illetõ amúgy tök jól látja a történelem összefüggéseit, csak épp egy évszámra nem emlékszik és akkor állítsuk pellengérre, fikázzuk, röhögjük ki, satöbbi...
Átjöhettek volna az infókarra is, elküldtem volna õket a p*csába (3,14, ha megkérdezték volna... 😊 ) annak ellenére, hogy mindenre tudtam volna válaszolni (mert most divat ezt írni az ezsgén, ellenõrizni úgyse lehet már! 😊 ).
desigo
2WW 70 országot érintett több mint 60 millióan meghaltak
nem is túl régen volt

és nem buta mûveletlen népek lettek megkérdezve hanem érettségizett fõiskolások

szánalom...
mumpic
Miért másabb a 2. világháborút nem tudni mint a többi történelmi eseményt?
Nekünk az 1848-49-es forradalom és szabadságharcot, és a francia forradalmat is napra pontosan kellett tudni, hogy mikor mi történt.
Nem azért mondom, én sem tudom már ezeket, de hülyeség kiragadni egy-egy dolgot.
Mint ahogy nem tudom felsorolni a régi megyéket, az ország összes királyát és miniszterelnökét sorrendben, meg egy csomó mindent, és nem csak én, hanem még nagyon sokan, de attól még lehetnek jó emberek, és érthetnek olyan dolgokhoz, amit egyesek nem is képesek felfogni sem.

repvez
csávokám helyébe már meg is lenne az alap hogy megazdagodjon ebböl a klippböl ha szerzöi jogok megsértése cimen perre vinné.
0Fritz0
Mindegy mennyi jó választ vág ki, ha a ilyen sok a bõdületesen hülye válasz.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Törölt felhasználó
<#fogmosas><#hehe>
Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Carlos
TÉKelem.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Najó bevallom, hogy Eötvös Lóránd-ról csak annyit tudtam, hogy valami inga. Tehát ezzel énis beszoptam volna. De a második világháborút nem tudni...

p.s.: Mondjuk én mindig is messzire elkerültem a köcsög egyetemeket. Katasztrófa ami ott megy...

Þór vígi þessi rúnar

CattiBrie
Azért, mert Miskolcra jársz mûszakira, nem tudhatod, hogy a lányoknak nincs fütyijük? 😛

[/spam]&#8482;

desigo
szégyen...
Törölt felhasználó
Biztos, Miskolcra járok mûszakira, nem tudhatom, de a helyzet ezt adta😛
Törölt felhasználó
Hát biztos volt aki jól válaszolt, de tapasztalatok alapján a helyes és rossz válaszok aránya 2%-98% lehetett<#wink>

És a kérdésedre a válasz: IGEN!
CattiBrie
Az, hogy kicsi vagy, hogy nincs az sem mindegy. 😊
És szerintem nem csak én vagyok kivétel.. jár oda egy csomó lány rajtam kívül. 😊

[/spam]&#8482;

Carlos
Úristen. Ilyen hülyék a bölcsészek?
Atyaég...Úristen...Jajj...
Én most csalódtam.

p.s.: vagy csak tomcat kivágta azokat akik megmondták a helyes választ.

Þór vígi þessi rúnar

esgerus
bff

Most nem azért, de ûrhajóson kívül ki más dobálna tollat a Holdon ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

HöfEE
Nem csak bölcsészek szerepelnek a videóban...( a végén fel is sorolják ) Amúgy meg szégyen.

Törölt felhasználó
Te vagy a kivétel....<#hehe>

....mert neked kicsi😊
Ulvar
Milyen szak?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Törölt felhasználó
Vagy csak simán hülyék😄 Azért a mûszakisok sokkal jobb arányban válaszoltak ezért át kellett gyorsan váltani a világháborús kérdésre. Na arra meg õk nem emlékeztek... Sztem ez tök alap. Engem se fogott meg és érdekelt a töri meg a magyar hülye is vagyok hozzá, de a fizika, matek, ábrázolás, logika, mindig toppon pörög nálam. Ez van, ehhez értek. Nem is megyek politikusnak vagy magyartanárnak...
CattiBrie
Nem is tudtam, hogy nagy a farkam.

[/spam]&#8482;

Ulvar
TTKsoknak nagy a farkuk...hahaha.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

CattiBrie
Nem akarok bölcsész pasit! 😄

[/spam]&#8482;

armageddon666
kamera miatt ideges az ember, és gondolom az ÛRhajósra koncentráltak, a Hold pedig valahogy kiesett...

@

jóvan leesett..xD

autoszimulator
"eltûnik a mikrokozmoszba"

ez a best😄 de honnan vették hogy lebeg? nem láttak még videót a holdra szállásról, ott is lebegett az ûrhajós? 😄

.: mobilize.hu :.

<#fejvakaras>

Smicy2

Charade GTti

daemonervosa
Lehet ezen még csodálkozni?

Trolling is a art.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Törölt felhasználó
Hát figyel, ez több szempontból is fail. A BSC-t illetve az egész oktatást az elmúlt 20 évben totál szétkúrták. Pedig régen világszinten is kimagasló oktatás volt, szóval mondhatjuk, hogy most sokkal butábbak vagyunk mint 50éve😊 A Másik szempont, hogy a bölcsészek, inkább nem is írom tovább... De írok egy példát, hogy még a náluk is egy fokkal okosabb gazdász társaságtól múltkor megkérdeztem hogy tudják-e a gravitációs gyorsulás mértékegységét és pontos értékét. Na ez tipik reál kérdés elvileg félig meddig reálos tanulóknak. Sõt sztem az igazi közgazdászok teljesen reál beállítotságúak. Mind1 a végeredmény az lett, hogy egy szõke lányból nagy nehezen némi segítséggel sikerült kihúzni a 10m/s2-et. Még ez semmi, a többi azt mondta hogy ezt nem is tanulta😄 Mondom, ehhh. És ez természetes hogy a reál dolgokhoz mindenkinek tök hülyének kell lenni, de ha én nem tudok valami szar történelmi idõpontot vagy valami földrajzi helyszínt, akkor én tudatlan és buta vagyok. Hol az igazság?? Ez pont humánosok égetésére ment ez a videó. Lássák csak õk is hogy még hülyébbek mint mi reálosok😄
armageddon666
ja lol 😄 van BME is benne 😄 nem szóltam 😄

@

Kandurex
kegyetlen jó! <#eljen>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Roger6
Na mi a picsa? Kiakadt a SHIFT gombod? Látod kisfiam, így is lehet írni, nem csak nagybetûkkel. Mondjuk persze ettõl az IQ szinted nem nõtt meg, nehogy azt hidd...<#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

armageddon666
>bölcsészek

@

Mindig mondjátok, hogy Amerika milyen hülye, tessék...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Törölt felhasználó
1-et vittem volna én is de messze vagy😊
RS
😄DDDDDDDD

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

edios
lassan összetákolnak belõle egy értelmes számot is😄
beteg, hogy mennyien rákattantak szerencsétlenre..

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!