Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még könnyebb beugratás volt: "Ki ölte meg Káint?" 5bõl 4 embertõl jött a válasz: "Ábel". És ennek a történetnek az ismerete már mûveltséget feltételez! Mégis egy ilyen egyszer csavarral csõbe lehet húzni egy embert.
Valójában ez a félelmetes és nem az, hogy ki mennyire magolta be a történelmet.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
DFTBA ಠ_ಠ
Mit tanítanak a bölcsész karon?
<#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Na most ha ez tananyag, akkor nem az oktatás fos, csak esetleg egy humán beállítottságú ember nem emlékszik arra, hogy mit tanult meg mondjuk 4-5 éve fizikából az egyik óra közepén fél percben.
Arról nem is beszélve, hogy ha egy embernek a fejébe nyomnak egy kamerát és elkezdik kérdezgetni elég erõsen le tud blokkolni.
És a videó is olyan, mint az egyetemi vizsgák, nem azt mérik fel, hogy ki mit tud, hanem azt, hogy ki mit nem tud. Lehet, hogy az illetõ amúgy tök jól látja a történelem összefüggéseit, csak épp egy évszámra nem emlékszik és akkor állítsuk pellengérre, fikázzuk, röhögjük ki, satöbbi...
Átjöhettek volna az infókarra is, elküldtem volna õket a p*csába (3,14, ha megkérdezték volna... 😊 ) annak ellenére, hogy mindenre tudtam volna válaszolni (mert most divat ezt írni az ezsgén, ellenõrizni úgyse lehet már! 😊 ).
nem is túl régen volt
és nem buta mûveletlen népek lettek megkérdezve hanem érettségizett fõiskolások
szánalom...
Nekünk az 1848-49-es forradalom és szabadságharcot, és a francia forradalmat is napra pontosan kellett tudni, hogy mikor mi történt.
Nem azért mondom, én sem tudom már ezeket, de hülyeség kiragadni egy-egy dolgot.
Mint ahogy nem tudom felsorolni a régi megyéket, az ország összes királyát és miniszterelnökét sorrendben, meg egy csomó mindent, és nem csak én, hanem még nagyon sokan, de attól még lehetnek jó emberek, és érthetnek olyan dolgokhoz, amit egyesek nem is képesek felfogni sem.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
p.s.: Mondjuk én mindig is messzire elkerültem a köcsög egyetemeket. Katasztrófa ami ott megy...
Þór vígi þessi rúnar
[/spam]™
És a kérdésedre a válasz: IGEN!
És szerintem nem csak én vagyok kivétel.. jár oda egy csomó lány rajtam kívül. 😊
[/spam]™
Atyaég...Úristen...Jajj...
Én most csalódtam.
p.s.: vagy csak tomcat kivágta azokat akik megmondták a helyes választ.
Þór vígi þessi rúnar
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
....mert neked kicsi😊
@
ez a best😄 de honnan vették hogy lebeg? nem láttak még videót a holdra szállásról, ott is lebegett az ûrhajós? 😄
.: mobilize.hu :.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.