Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
De komolyan csak a magyarok akkora égések h osztályos szarokkal meg ilyen 5lettelen szeméttel árasztják el a youtubot.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
21:07
ÉLJEN AZ ÖRMÉNY FELSZABADÍTÁSI FRONT!! :D
A teljes bejegyzésért kattints a linkre, vagy a képre:
http://pitbull-lecso.blog.hu/2010/05/16/uj_egeszsegugyi_plakat

😊
http://csuknorisz.mybrute.com
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Igaz, szerintem az elsõ kettõ vótmá kategória.
[/spam]™
DFTBA ಠ_ಠ
"nem igaz": mert nem szigorúan a labdára kell koncentrálnod hogy ezt elérd, bármire koncentrálva megvalósul a potenciaváltozás...
megoldhatsz fejben egy matekfeladatot pl.. akkor is változást érzékel az EEG.--> lebeg(het) a labda.
(a potenciaváltozás és a pontos agyi frekvenciatartományok kis mértékben eltérhetnek egyénenként.. + a gép érzékenységén is múlik..)
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ide se megyek többet XD
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
és most egy kis más:
bevásárlók
..és a végére egy hakamás Jedi mester: 😊)
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
egyébként semmi nehézség nincs benne...
a szifon szétszedése, a csövek és a lefolyó teljes kisavazása, stb már kicsit keményebb meló... de még mindig inkább az mint hogy vasaljak... 😊)) bár kinek mi a mumusa...
Pszt.