Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Nem az a vicces, hogy kiöntött a víz és van egy csomó kár, hanem munka közben hülyültünk egy csomót. Am volt olyan némber, aki kijött károgni este 10kor, hogy miért most jövünk ki meg miért bontjuk meg a homok zsákfalat, és miközben térdig gázoltunk az 5 fokos vízben, az ott ordibált velünk, mondanom se kell, hogy az emberek finoman szólva is elküldték melegebb éghajlatra.😄 (A falat meg azért bontottuk meg, mert szereztek egy markolót, aminek mennie kellett valahova és annak lett megnyitva a fal. Ja és az utcából kifele folyt a víz, az meg ordított hogy beengedik a vizet!!! Kicsit felrúgtam volna mûholdnak😄)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
szép
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Amúgy rendes dolog, hogy segítettél.
Szar volt látni a kedvenc helyünket víz alatt. (Alsóhámoron az egyik panzió, szemben meg a csárda, elég szépen elöntötte a víz)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Ez az egyik utca, ahol a buszok szoktak járni😄

it's called black plague for a reason, and not diversity plague.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
az olló üti a papírt
Powerball!!!
mondanivalója miatt szép és bájos film.
Azért is érdemes ismerni, mert magyar a rendezõje (Csupó Gábor).
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
it's called black plague for a reason, and not diversity plague.
(ezt a filmet láttam..)