Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
am: akinek ilyen csapja van, annak van mellé takarítója is :p
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Mert szerintem egyik se.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
PSN ID.: Beegabor
lámavagy.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Télleg van ilyen cucc hogy érzékeli az agyad jelzéseit vagy mi.
De olyat nem hiszem hogy lehet venni.
<#vigyor0>#vigyor0><#vigyor3>#vigyor3>
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Én arra gondoltam (lehet, hogy Te is), hogy a batmanos kép vicces (meg az a sok verzió, amit még után kitaláltak rá :]), de az öregemberes vámpíros kép nem. És nem azért, mert Twilight fan vagyok, hanem mert ez a véleményem. Amúgy nem láttam a filmet és nem olvastam a könyvet. Igazából nem tudom, mirõl szól. Valami vámpíros ez oké, de nem szeretem a vámpírokat. Talán most nyáron elolvasom a könyvet barátnõk unszolására. 😊
Más:
Várom a meleget! 😊
Fázom a nyolc fokban. 😞
[/spam]™
vicces kép - tejbevonat 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!