Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert ez kvázi kifejezõbb, meg úgyse jutnak föl a tetejéig mert a két macska magassága tudományosan kvázi nem elég nagy, hogy elérjék a kerítés tetejét, így nem is fogják "meglátni" azt amit meg akartak volna..
kvázi.
😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
... 😊
másnap csípett a pisilés mi? <#ravasz1>#ravasz1>
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Positive Mental Attitude
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
http://gaborszantai.co.uk/

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
wtf???!
Hogy kell a rendõrnek köszönni?
Drágám, vettem neked valamit!
-Júj, mít?
-Találd ki! Várj, segítek picit! Piros, és 2 mp alatt gyorsul 100-ra!
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
..::_\'Csoby\'_::.. Loading.... [ ████_____ ] ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶
..::_\'Csoby\'_::.. Loading.... [ ████_____ ] ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .