Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ez a kedvenc topikom.Miért kell szarakodni.
Pelleri te meg ne add a sértõdöttet aki most a kardjába dõl.Csalódnom kell benned?Hol van az a büszke gyerek aki megfogadta h a világ összes japán nõjét felpróbálja és olyan szinten eddz mint az Amerikai pszihóban Baley mikor a reggeli "rutinját"csinálja.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A topicnyitást meg lehet úgy kéne, hogy moderátornak elõbb el kéne fogadnia és csak utána jelenik meg. Meg esetleg a keresõt kéne feldobnia topicnyitáskor hogy keressen rá az ember arra amit nyitni akar és kevesebb redundáns topic nyilna. Akkor a "voltam" is kevesebb lenne. :>
Proxyról ír a szaros,nem tudok vele mit kezdeni mert van vagy 100 regje 😊
Nem baj,elõbb utóbb úgy is kiderül ki a hunyó.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
it's called black plague for a reason, and not diversity plague.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a batman képpel van a baj, hanem azzal a retardálttal, aki 200-szor beilleszti. Nem a batmen képet kell kitiltani, hanem a nyomorékokat.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Pain is inevitable. Suffering is optional.
De tudjátok h ezzel hozzájárultok ahhoz h a gumiból is idejönnek.Felkeltitek a figyelmet.
ott lett elrontva,hogy videók is hozzá lettek csapva meg minden más is...
Amúgy nem Te játszod az öreget ebben a reklámban? 😄
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

(így nem kezdek el flémelni, vagy kritizálni)
tetszik ahogy pofázik mindenrõl, én jókat röhögök rajta
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Mellesleg most h ilyen õrültekháza van itt,egyre jobban tettszik a topik.Batmant még.......
Esetleg olyan egyedülálló fórum kéne, hogy a topicon belül 3 oszlop, mindhárom egyesével kikapcsolható és akkor lehetne japócsajok aranyosképek meg humoros. xd
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.